Bostadsrätter till salu

Drömmer du också om att bara låsa dörren och resa iväg på semestern utan att behöva fundera över vad som händer med bostaden? Vill du slippa gräsklippning och snöskottning? Söker du en mindre bostad som är lättstädad eller en flott våning, ensamhet eller grannsamhörighet. Då är det en bostadsrätt du letar efter och här presenterar vi de vi nu förmedlar på öppna marknaden! Oavsett om det är en första bostad du letar efter, något att växa vidare i eller en bostadsform du trivs med så brukar vi förmedla alla varianter – från första lilla lyan till den exklusiva takvåningen.

Ett tips på vägen: Vänta inte med att höra av dig till oss om du hittar något som verkar intressant – ibland händer det att lägenheten säljs innan planerad visning och då är det ju bra om vi vet om att du också har ett intresse innan säljaren stänger affären.

BOSTADSRÄTTER TILL SALU

BOSTÄDER VI SÅLT

Kvinna bär flyttlådor, hunden sitter på stolen, mannen och flickan flyttar möbler

VI HJÄLPER DIG

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

Stadsbiblioteket vid Nissan by night centrum Halmstad
Picassoparken Centrum Halmstad
Morgonlöptur vid Nissan Centrum Halmstad

VÄRDERING

Det är inte lätt att veta var man ska börja när man vill byta bostad. Vi hjälper dig! Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter – så kontaktar vi dig för att boka en tid!

Av oss får du en fri marknadsvärdering och goda råd – helt förutsättningslöst!