fbpx

Bostadsvisning mitt i natten är inga problem för Bostad&Co!

Vi välkomnar den nya tekniken. Faktum är att vi söker den!

Vi är stolta över att ha varit så snabba på bollen i mycket när det kommer till att utveckla mäklartjänsten. 3D-visningen är ett exempel på det!

Så här funkar det

På visning bara i kalsongerna?

Koppla upp dig vid frukostbordet och gå på visning om ni vill! Ta med dig vem du vill!

Hösten 2015 lanserade Bostad&Co en ny tjänst på marknaden som tog bostadsvisningen till en helt ny nivå – 3D-View – the dollhouse experience! Med hjälp av en dator, läsplatta eller mobil tar du dig lätt runt i bostaden och kan granska varje vrå – när du vill på dygnet. Vi känner igen gränssnittet från Google Streetview men istället för att du kör omkring på gatorna, navigerar du dig lätt runt i huset med hjälp av tangentbord, mus eller touchskärm.
– Det är ett roligt sätt att titta på bostäder, och man behöver inte ens lämna frukostbordet lördag morgon för att vara på plats på visningen, säger Kalle Svensson på Bostad&Co. Han säger det är med glimten i ögat, men faktum är att tjänsten är väldigt konkret och sparar en del tid och besvikelser på en het bostadsmarknad. För bostadsköparen är det lättare att skapa sig en realistisk förväntning inför den riktiga visningen. En bild kanske säger 1000 ord, men man kan inte få med hela boken i den. Det kan man däremot med den här tekniken!

Bostaden fotograferas med en speciell kamera som både tar bilder i 360 grader och samtidigt kalkylerar bostadens dimensioner. Slutligen renderas detta i en unik teknisk lösning som genererar interaktiva 3D-vyer av bostaden. Det innebär att visningen av bostaden blir mer transparent – allt kommer ju med i bild! Programmet skapar också en dockhusvy över bostaden som gör att man får en god överblick över planlösning, vald möblering idag och en möjlighet att dyka ner i vilket rum som helst. Där kan man titta närmare på tapeter, utsikt, golv eller vad som nu intresserar. Det krävs inga särskilda program eller plug-ins för att kunna ta del av visningen. Allt som krävs är en internetuppkoppling och en webbläsare som stöder standarden för 3D, Open GL.

För en köpare som befinner sig på annan ort kan den här nya tekniken vara ovärderlig då man ska fatta beslut om bostaden är värd en resa till fysisk visning eller inte. Man kan i lugn och ro titta på bostaden från hemmet, tillsammans med vem man vill, både innan och efter visning. Det här sparar både köpare och säljare en hel del tid, och framför allt ges rätt förväntningar i jakten på en ny bostad.

Tjänsten lanserades på Halmstadmarknaden under hösten 2015 av Bostad&Co och levereras i samarbete med fotograf Fredrik Andersson.

Det finns även ett mätverktyg i visningen som gör att du kan mäta rummens väggar och fönster etc – smart va?

Bostad&Co

TEKNIKEN
Bostaden fotograferas med en speciell kamera som både tar bilder i 360 grader och samtidigt kalkylerar bostadens dimensioner så att man slutligen kan rendera detta i en unik teknisk lösning som genererar interaktiva 3D-vyer av bostaden. Det innebär att visningen av bostaden blir mer transparent – allt kommer ju med i bild!

Syskonkärlek. Flicka klappar bebis som sover på kinden

HITTA HEM
______

Det är viktigt att få till den där bostaden så att den känns som ett hem. Om du inte kan det så kan vi hjälpa dig att byta!

”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

VÄRDERING

_______________

Det är inte lätt att veta var man ska börja när man vill byta bostad. Vi hjälper dig! Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter – så kontaktar vi dig för att boka en tid!

Av oss får du en fri marknadsvärdering och goda råd – helt förutsättningslöst!