MDA0OXwwMDAwMDAwMzgyN3w1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 2 495 000 kr
 • 1 1/2 plansvilla med källare
 • 1937
 • 4 rok. varav 2 sovrum
  130 + 75 kvm

Åleds ågata 14 - Åled


Villan med generösa ytor på rogivande läge med utsikt mot Nissan!

Utmed Nissan slingrar sig Åleds Ågata, en undangömd återvändsgata mitt i samhället. På nr 14 väntar villan med en skön stil och varm atmosfär. Sällskapsytorna får du på hela entréplanet men också ett nyrenoverat badrum. Den nyliga omgjorda övervåningen blir din privat sfär med 2-3 sovrum med framtagna plankgolv och ytterligare ett badrum. Helheten blir komplett med källaren, uthuset med garaget och carporten som är utrymmen som är guld värda. Lägg därtill en grönskande utemiljö med en tomt som löper hela vägen ner till Nissan! Huset har en nyinstallerad luft/vatten värmepump, som borgar för för en gynnsam boendekostnad, många år framöver!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
2 495 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Åled

Åled

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501
RUMSBESKRIVNING
Entréplanets rymliga planlösning erbjuder öppen yta mellan köket och den ljusa matplatsen. Köksdelen är praktiskt utformat som ett U vilket ger goda arbetsytor. Inredningen består av gott om förvaring i ljusa luckor och lådor, kyl, fläkt, spis och diskmaskin. Frysbox finns i källaren. Via matplatsen kommer du ut till altanen som ligger mot den gröna trädgårdssidan. Här är det precis som vid matplatsen lätt att umgås, ytorna finns. Vardagsrummet har en skön karaktär med synliga bjälkar i taket, vacker kamin och fiskbensparkett. Huset har två entréer, den ena når du från framsidan och har plats för ytterkläder och skor i garderober. Den andra ligger med ingång från gaveln och erbjuder två garderober. Härifrån leder trappan dig upp till andra våning och det helkaklade badrummet som totalrenoverades 2017 ligger intill. Hållbara, sobra val av färgsättningar och material har gjorts av nuvarande ägare. Kakel och klinker går i vitt och ljusgråa toner, innertaket har spotlights och här erbjuds vägghängd WC, handdukstork, duschplats med vikbara duschväggar samt handfat med vit kommod. Rogivande utsikt mot vattnet både här och i badrummet en trappa upp. Från den ljusa hallen kommer du ut på den soliga balkongen mot Nissan. Vitmålade trägolv och framtagen murstock ger karaktär till andra våning. Här erbjuds förutom ett allrum med utgång till balkong mot trädgårdssidan, också två stora sovrum. En nyinredd walk-in closet rymmer alla dina kläder.
Källaren är användbar i förvaringsväg, här ryms allt i matkällare och verkstad och i den stora groventrén som du når från gaveln. Det extra rummet som erbjuds kan du använda till kontor eller förråd. Vidare finns tvättavdelning med tvättmaskin och tvättho med intilliggande bastu och dusch.
ÖVRIGT
Då installation av luft/vatten värmepump har skett under senhösten 2022, har vi beräknat den årliga driftskostnaden, vilket kan komma att avvika på årsbasis. Tidigare beräknad kwh förbrukning för hushållsel var 6.700 kwh/år, vilket vi räknat med i den totala driften.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.