MDA0OXwwMDAwMDAwNDA4N3w1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 6 850 000 kr
 • 1 plan med vidbyggd carport
 • 2017
 • 139 + 8 kvm

Bäskvägen 5 - Frösakull


Ett lättskött boende nära salta bad och underbar natur!

Stilren enplansvilla med WOW-känsla som är gediget uppförd 2017. Den murade stommen i siporex skapar en tyst boendemiljö och bidrar till låg driftkostnad.
Trivseln infinner sig redan på hallmattan där du möts av en öppen planlösning med fantastiska umgängesytor. Det sluttande taket ger känslan av rymd och atmosfär i hela huset med högsta takhöjd om 3,4 m. Vardagsrummet är i öppet samspel med det vita, stilrena köket och har utgång till uteplats och uterum.
Det erbjuds två helkaklade badrum och två sovrum med generösa mått och det går att skapa ett tredje om så önskas. Dessutom en Attefallstillbyggnad om 15 m² med gästrum eller kanske som ett hemmakontor.
Utemiljö när det är som bäst, uteplats med trallgolv om ca 150 m² med nedsänkt SPA-bad, uterum om ca 20 m² samt en lättskött trädgård.
Addera närhet till strand-hav och skogsmiljö, golfbanor så får du ett boende med lågt framtida underhåll och hög trivsel.
Välkomna till Bäskvägen 5 i omtyckta Frösakull!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
6 850 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Frösakull

INFO KARTA
broker

Karl-Johan "Kalle" Svensson

kalle@bostadco.se

RING 0731499503

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Hall/entré
Välkomna in i denna trivsamma villa där du möts av en rymlig entré med klinker på golv med vattenburen golvvärme som är genomgående i hela huset. Bra avhängningsmöjligheter i garderob med skjutdörrar.

Kök
Du möts av en öppen planlösning med kök och vardagsrum. Köket är vitt stilrent från Ballingslöv och erbjuder bra arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl, frys, inbyggd ugn och mikro - alla kapitalvaror i rosfritt utförande från Cylinda. Genomtänkt belysning samt spotlights i fönstersmygen som är genomgående i alla fönster. Ekparkett på golv som är genomgående i alla rum.

Vardagsrum
Stort härligt vardagsrum med takhöjd från 2,6m till 3,4 m med rymd och atmosfär och ett generöst ljusinsläpp. Fönstren närmast tak är försedda med elstyrda rullgardiner. Rummet har även infällda högtalare i tak där du enkelt kopplar upp dig till Sonos-system. Från vardagsrummet når du dels uteplatsen samt uterum. Alternativt kan man dela av en del av rummet för ett extra rum om man önskar det.

Sovrum
I hallens förlängning når du sovrummen samt badrum. Sovrum med garderob och terassdörr ut till uteplats. "Master bedroom" med generöst mått, även detta rum med med terassdörr till uteplats och fönster mot väster. I direkt access når du rymlig klädkammare samt badrum.

Badrum
Fräscht och stilrent badrum med sandfärgad klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med handfatskommod med spegel, toalett, dusch och handduksvärmare. Infällda spotlights i tak.

Badrum som du når från "master bedroom"
Även detta badrum med vitt kakel och sandfärgad klinker på golv. Utrustat med handfatsmodul med dubbla handfat, spegelskåp, dusch, toalett och handduksvärmare. Infällda spotlights i tak.

Tvättstuga
Praktisk groventré med klinker på golv som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och rostfri ho. I detta utrymme är även värmepannan placerad som är dold bakom skjutdörrar.

Attefallstillbyggnad/gästrum
Ett ytterst bra gästrum eller kanske ett hemmakontor. Detta byggdes till 2021 med 15 m² med praktiskt laminatgolv, ingång från uterum eller via förrådet. Även detta rum med generös takhöjd samt skjutpartier som går att öppna upp mot den stensatta uteplatsen.

Ett mycket trivsamt och inflyttningsklart boende med hög standard!
RENOVERINGAR
Huset uppfördes 2017 - byggherre var MTA.

2017 - Uteplats anlades detta år med trallgolv
2017 - Ute-SPA
2020 - Uterum byggdes till om 20 m² med skjutdörrar mot trädgården och vikdörrar mot uteplatsen.
2020 - Attefallstillbyggnad om 15 m² som extra rum/gästrum eller kontor.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.

  BOSTÄDER VI SÅLT