MDA0OXwwMDAwMDAwNDMwOXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 5 995 000 kr
 • 1 1/2-plan
 • 1974
 • 8 rok. varav 6 sovrum
  284 + 47 kvm

Bergsgårdsliden 31 - Bergsgård


no_data_image
Ytornas hus på Bergsgård!

Söker ni ett boende med tilltagna ytor på ett ytterst lugnt läge i Söndrum har ni med största sannolikhet hittat rätt! På Bersgårdsliden 31 erbjuds dessa positiva parametrar och även vidbyggt garage, inglasat uterum & uteplats. Tomtens sydvästläge, gränsande mot grönområde är optimalt! Förvaringsutrymmen får man aldrig tillräckligt av i sin vardag och här har man gott om just detta, likt ett större allrum ovanför garaget, som är ett ypperligt rum för ungdomarna där hemma, eller för sitt hemmakontor och sina gäster. Villan uppfördes 1974 och dess underhåll har sköts kontinuerligt och trivseln har varit stor för ägarna i exakt 40 år, här lär man som nya ägare ta över stafettpinnen med ett långvarigt boende!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
5 995 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Bergsgård

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Villan har två entrér, vi väljer den vänstra och möts per omgående av en stor portion skön hemkänsla och får direkt kontakt med sällskapsytorna i form av vardagsrum och kök. Som en central gestalt i vardagsrummet har vi den tegelbeklädda murstocken vars braskamin är optimalt placerad för spridning av värme. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till uterum i sydvästläge.

Köket är tilltaget och dess köksinredning i vitt har gott om förvarings- och arbetsytor. Fin utsikt ut mot trädgård och uteplats och i direkt access till groventrén och vidare ut till tvättstuga samt garage, mycket praktiskt i sin vardag! Klinkergolv med golvvärme och målade väggar. Integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt kyl & frys i rostfritt utförande. Från groventrén har man även utgång till uteplats.

Vi forsätter i samma riktning och når tvättstugan som även leder oss upp till allrum och sovrum ovan garage, in till garage samt in till tvättstuga, omklädningsrum, dusch & med bastu. I tvättstugan har vi likt i kök och groventré ett svart klinkergolv och väggarna är ljust målade. Här finner vi arbetsbänk, rostfri ho, garderober, torkskåp samt varmvattenberedare. Duschhörna samt bastu för 4 personer och utgång till uteplats.

Ovanför garaget har ett ett rymligt allrum med ryggåstak, ett ypperligt rum för tonåringarnas tillvaro, sitt hemmakontor eller som gästavdelning, i allrummets förlängning har vi dessutom ett sovrum. Trägolv och målade väggar samt träpanel i tak.

Övrig ytor på entréplan är en gästtoalett med handfat och wc samt ett större sovrum som idag disponeras som ett kombinerat hemmakontor/bibliotek. Fönster ut mot entrésida.

Från huvudentrén tar vi trappan upp till sovrumsavdelningen. Vi möts av ett ytterligare allrum varifrån vi når tre sovrum samt badrum. Likt i allrum ovanför garage har vi även här en härlig rymd tack vare ryggåstaket och fint ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Trägolv, målade väggar och träpanel i tak.

Två till sina ytor likvärdiga sovrum finner vi på vänster hand. Båda sovrummen har utgång till en gemensam balkong, med fin utsikt över närområdet! Laminatgolv och målade väggar.

Det tredje sovrummet ligger på motsatt sida och erbjuder bra förvaring bakom skjutdörrarna. Ljust laminatgolv och målade väggar.

Badrummet har klinker på golv och väggarna är delvis kaklade. Badrumskommod i vitt med dubbla handfat, wc, bidé, väggfast skåp samt duschhörna.
ÖVRIGT
I fastighetsutdraget är boarean upptagen till 152 kvm och biarean till 179 kvm. Energideklarationen uppvisar uppvärmd yta till 284 kvm vilket vi tagit upp som boarea, och 47 kvm biarea vilket är garagets ytor. Avvikelser kan förekomma.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.