MDA0OXwwMDAwMDAwNDA2MXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 6 350 000 kr
 • 1 plansvilla i soutteräng
 • 1976
 • 5 rok. varav 3 sovrum
  141 + 39 kvm

Bergsgårdsvägen 18 - Bergsgård


no_data_image
Lummigt belägen villa i uppdaterat skick!

Med grönskan som närmaste granne, högt beläget med fin sol från tidig morgon till sen kväll finner vi här en villa som 2014 genomgick en totalrenovering och omdisponering av dess interiöra ytor! Lugnet är påtagligt på Bergsvägen 18 och insynen är minimal & trivseln optimal, men nu är det dags för nya ägare att avnjuta tillvaron på denna adress, vars entréplan erbjuder större sällskapsyta och ett trivsamt kök, bra förvaringsytor i tvättstuga och i det vidbyggda garaget. På övre plan erbjuds ett stort allrum och tre sovrum i varierande storlekar, varav två med frikyla. På detta plan finner vi även ett helkaklat badrum och utgång till en större terrass med utsikt över närområdet. Välkomna hem till Bergsgårdsvägen 18, på ett mycket bekvämt avstånd från hav, strövområden, förskolor och framtida Ranagårdsskolan!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
6 350 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Bergsgård

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

Hela entréplan är som gjort för umgänge med familj och vänner, här har vi det trivsamma köket och en matplats med utgång till uteplats. Braskamin och vattenburen golvvärme ger skön komfortvärme och fönstersättningen ger ett bra ljus åt inomhusmiljön. Köket har genomgående bra ytor och en större köksö. Hel kyl & frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och micro, spishäll och spisfläkt. Här likt i vardagsrum och hall ligger ett massivt trägolv och väggarna är ljust målade. Infällda spotlights i tak.

En kombinerad tvättstuga/duschrum/förrådsrum har mycket bra ytor för såväl klädvård som förvaring och har klinker på golv, ljust målade väggar och i duschhörnan kakel på vägg. Tvättmaskin & torktumlare på pelare, arbetsbänk samt rostfri ho.
Härifrån når vi praktiskt garaget som även det har klinkergolv och ljust målade väggar. Bakom skjutparti finner vi bergvärmeanläggningen placerad och även här finns förvaringsytor.

Toalett med wc och badrumskommod i vitt med handfat, spegel.

ÖVRE PLAN:

Ett tilltaget allrum om hela 35 kvm med utgång till såväl trädgård i österläge som takterrass i sydvästläge! Hela övre plan har likvärdigt parkettgolv, ljust målade väggar, infällda spotlights i tak och i såväl allrum som i två av de tre sovrummen finner vi komfortkyla för optimalt inomhusklimat, året om!

Husets master bedroom finner vi längst bort till höger sett från trappan, likt allrummet når man härifrån trädgården. Fristående garderober med vita skjutdörrar.

Vägg i vägg med detta rum och allrummet finner vi ett sovrum med likvärdig disposition som ovan, även här fristående garderober med vita skjutdörrar.

Tredje sovrummet har fönster ut mot Bergsgårdsvägen. Passar ypperligt som ett barnrum eller ett hemmakontor!

Till sist i vår husvandring når vi ett trivsamt badrum med klinker och kakel i neutrala färgtoner. Badrumskommod med handfat med spegel ovanför, väggfast högskåp i vitt, handdukstork, duschhörna samt wc.
RENOVERINGAR
2014 genomgick villan en total renovering då man samtidigt lät omdisponera de interiöra ytorna. Samma år uppförde man uteplatserna och stenläggning anlades.
ÖVRIGT
I fastighetsutdraget är boarean uppgiven till 130 kvm, biarean till 37 kvm. Vid ritningsuppmätning har ytorna mätts upp till 90 kvm på vardera plan fördelat på 141,4 kvm boarea och 38,6 kvm biarea, avrundat till 141 kvm respektive 39 kvm. Avvikelser kan förekomma.

Elförbrukningen som är upptagen till 12.400 kwh/år, är den faktiska för de senaste 12 månaderna och inkluderar AC användning i de två större sovrummen under sommaren samt uppvärmning av spabad under delar av året.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.