UTGÅNGSPRIS
2 695 000 kr

MÅNADSAVGIFT
4 608 kr inkl I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg.

LÄGENHETSTYP
Bostadsrätt. Vån 5 av 5. Hiss

STORLEK
3 rok varav 2 sovrum
79 kvm

NYHEMSGATAN 16 - NYHEM

________________

Bo på översta våningen med terrass på 43 kvm!

Fantastisk lägenhet för er som värdesätter en ljus och fräsch interiör samt en terrass på hela 43 kvm! Lägenheten är belägen på ett av föreningens bästa lägen med vidsträckt utsikt över takåsarna. Genomgående stilrena materialval och två bra sovrum. Terrassen är helt enastående och rymmer såväl solstolar, loungegrupp och matbord, att vi njuter av solen i stort sett hela dagen och hela kvällen gör inte saken sämre. Varmt välkomna på visning!

visning-skor-i-hall

VISNINGSANMÄLAN 
 
Personliga visningstider
 

kuddkrig-budgivning

BUDGIVNING PÅGÅR
 
Utgångspris
2 695 000 kr

OTHER

OMRÅDE
 
Halmstad
Nyhem

broker

MÄKLARE
 
Henric Johansson
henric@bostadco.se

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

FAKTA

_______________

 

BOENDEFORM - Bostadsrätt, Lägenhet

LÄGENHETSNUMMER - 1099-1405

BYGGÅR - 2017

ANDEL I FÖRENINGEN - 2,5047

AVGIFT TILL FÖRENINGEN - 4 608 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg.

DRIFTSKOSTNAD: 300 kr/mån fördelat på
hushållsel 300 kr
Driftskostnaden baseras på 3 personer.

TV/INTERNET - Internet och tv betalas av lägenhetsinnehavaren. Fiber är indraget i fastigheten och är anslutet till Halmstads stadsnät som har många olika leverantörer att välja mellan. Kolla gärna för mer info på www.halmstadsstadsnat.se
ENERGIDEKLARATION -

TILL LÄGENHETEN HÖR: Till lägenheten följer ett förråd i källarplan.

RUMSBESKRIVNING

________________

På föreningens kanske bästa läge kliver vi på översta våningen in i denna lägenhet som erbjuder en mycket tilltalande interiör. Direkt när vi kliver innanför dörren slås vi av det ljusa och öppna läget.

På golvet i entrén möts vi av ett vitpigmenterat parkettgolv vilket är enhetligt i hela lägenheten. Vi finner goda möjligheter att hänga av oss ytterkläderna.

Håller vi till vänster i inre delen av hallen så når vi duschrummet som är stilrent inrett med klinkergolv i grå ton som matchas av väggarna som är kaklade i vitt utförande. Duschrummet har ljusinsläpp och vädringsmöjligheter via fönster. Duschrummet är även kombinerat med tvättstuga, tvätten sköts smidigt via tvättmaskinen, torktumlaren samt arbetsytan och förvaringsskåpen ovanför. I övrigt är duschrummet utrustat med wc, tvättställ med kommod, handdukstork samt dusch med infällbara glasdörrar.

I nära anslutning till duschrummet finner vi de två sovrummen. Det mindre sovrummet om cirka tio kvm har fönster åt öster. Det större sovrummet om drygt 17 kvm är beläget med direktaccess till terrassen. Sovrummet erbjuder en stor garderob med skjutdörrar i spegelglas.

Vardagsrummet och köket samspelar i en öppen planlösning där ljuset flödar fritt. Köket är snyggt med luckor i vitt utförande som matchas av en mörkare bänkskiva med vitt kakel ovanför som stänkskydd. Köket har en matplats som rymmer cirka sex personer. Kapitalvarorna består av kyl, frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin.

Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns utgången till den fantastiska terrassen om hela 43 kvm! På terrassen ligger ett klinkergolv och här njuter vi stort av solen hela dagen och kvällen samtidigt som vi blickar ut över det fria läget med utsikt över takåsarna. Här finns möjlighet att installera markis för den som önskar. Den generösa ytan gör att vi med enkelhet får plats med såväl loungegrupp, solstolar och matbord. Helt enkelt en mycket svårslagen utemiljö!

Takhöjden i lägenheten om cirka 260 cm tillför en skön rymd.

En kanonlägenhet för den som gillar ljusa och fräscha ytor och samtidigt uppskattar en fantastisk utemiljö!

FÖRENINGEN

________________

 

FÖRENING

Brf Glashuset i Halmstad

ALLMÄN INFO

Brf Glashuset som består av totalt 54 lägenheter är beläget centralt på Öster, alldeles intill Nyhems torg. Här finns det mesta du behöver som t.ex. apotek, matvarubutiker, vårdcentral, gym, restauranger, kemtvätt etc. Närmsta större köpcentrum är Hallarna. Du har nära till arenahallen/badhuset och biblioteket. Dessutom finns hela citys utbud av butiker på gångavstånd. Lägg därtill närheten till Högskolan så förstår ni att läget är ypperligt.

ÖVRIGA UTRYMMEN 

Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd.
Det finns även gemensamma cykelförråd.
En övernattningslägenhet har iordningsställts i källarplan och kan hyras för 150kr/natt.

UPPLÅTEN MARK

. Föreningen äger marken

PARKERING

Det finns 30 st parkeringsplatser som tillhör föreningen. Till platserna är det separat kö och de kostar 400 kr/mån.

VÄRME & VENTILATION

Fjärrvärme.
Mekanisk frånluft, tilluft via spaltventiler bakom radiatorer.

RENOVERINGAR

ÖVRIGT

Pantsättningsavgiften är kr. Överlåtelseavgift om kr betalas av säljaren. Juridisk person accepteras Ja som köpare.

Dokument att ladda hem

INTRESSERAD?

_______________

Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

VI HJÄLPER DIG

_______________

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!