MDA0OXwwMDAwMDAwMTk3OHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 5 450 000 kr
 • Enplansvilla
 • 2016
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  140 + 9 kvm

Dammvägen 39 - Gullbrandstorp


no_data_image
Välplanerat på berget i Gullbrandstorp!

Välkommen till denna underbara pärla i Gullbrandstorp! Detta är verkligen ett hem som kommer att få dig att känna dig som hemma från första stund. Den moderna designen ger en härlig karaktär och skapar en atmosfär av värme och välkomnande.

Köket är verkligen utmärkt för alla matälskare, med sin stilfulla inredning. De ljusa och luftiga rummen ger en fantastisk känsla av rymd och komfort, där du kan koppla av och umgås med familj och vänner i värmen från braskaminen. Sovrummen är fördelade i två avdelningar, en för föräldrarna med eget badrum och en avdelning med tre sovrum, allrum, klädkammare samt badrum.

Glöm inte bort den den lättskötta trädgården, där du kan njuta av soliga dagar i söderläge, på uteplatsen om ca 70 kvm! Med en praktisk carport finns det gott om plats för din bil och i dess förlängning finner vi även ett förråd.

Vattenburet golvvärmesystem i hela huset med mycket låga driftskostnader! Ditt eget personliga hem i Gullbrasndstorp väntar på dig, på ett bekvämt avstånd från promenad- och motionsstråk i skogen!

visning
Personliga visningstider
Visas 02 Mar
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
5 450 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Gullbrandstorp

Gullbrandstorp

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Välkomnande entré med grått klinkergolv, i direkt kontakt med villans sociala ytor i form av vardagsrum och kök, ytornas rymd med en takhöjd om ca 3,35 m och det generösa dörr- & fönsterpartiet ut mot trädgården sätter sin prägel!

Såväl vardagsrum, kök som sovrum och allrum har ett enhetligt golv och väggarna är målade och tack vare husets höga placering i området och fönstersättningen, får vi ett härligt ljusinsläpp i hela villan. Vardagsrummet har skön tillskottsvärme från braskamin och ligger i öppen planlösning mot kök med utsikt ut mot Dammvägen med minimal insyn! Spotlights i tak. Köket är likt badrumsinredningarna levererade av Vedum, köket i vitt kulör i allmogestil har vitt kakel som stänkskydd och gråtonade arbetsbänkar. Integrerad diskmaskin och övriga kapitalvaror i form av hel kyl & frys, spisfläkt och spishäll är i rostfritt utförande. Utmed ytterväggen är vattenhon placerad.

I husets västra del finner vi barn eller/och gästavdelningen med allrum, tre sovrum samt badrum. Badrum och ett av sovrummen har fönster ut mot Dammvägen, övriga två sovrum ut mot trädgårdens baksida och allrummet, i rakt västerläge. Badrummet har klinker i grå ton och vita kaklade väggar. Badrumskommod i vitt utförande med handfat, spegel, duschhörna med vikväggar samt wc.

Husets rymliga master bedroom ligger på motsatt sida och har utgång till uteplatsen, en klädkammare samt ett badrum. Badrummet har klinker i varm mörk kulör och matchande kakel på en vägg och övriga väggar har vitt kakel. Liggande fönsterparti. Badrumskommod även här i vitt utförande med handfat, spegel, duschhörna med vikväggar samt wc. Önskar man än mer klädförvaring finns det i sovrummet ytor för fristående garderobsvägg.

Till sist i vår husvandring når vi den kombinerade groventrén och tvättstugan. I sin vardag praktiskt placerad med utgång till carporten. Även här klinkergolv, ljust målade väggar. På vänster hand sett från hallen har vi rostfri ho, arbetsbänk samt förvaringsskåp. På höger hand är värmepannan placerad likt städskåp.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.