MDA0OXwwMDAwMDAwNDA1OHw1OA..
 • 6 800 000 kr
 • 1 1/2 plansvilla
 • 1959
 • 5 rok. varav 3 sovrum
  162 + 18 kvm

Danska vägen 34 - Söndrum/havssidan


Arkitektritad villa med havet nära- kontakta Karin för din visningstid!

Denna villa vid havet har en interiör med skön atmosfär och en exteriör som utmärker sig med sitt pulpettak mot soligaste sidan. Vi får tacka ägarna som har låtit rita, installerat fjärrvärme och huset växa på höjden i början av 70-talet då övervåningen inreddes med ett fantastisk allrum med fönstersättning för bästa ljusinsläpp. Takterrassen som du når från övervåningen bjuder både på kvällssol och havsglimt. Huset är perfekt disponerat i en vinkel med sovrummen lagom avskilt från ytorna som är väl tilltagna för umgänge i stort vardagsrum mot trädgårdens grönska. Mot baksidan kommer hemmets praktiska del med köket, tvättavdelning och förvaring. Det finns utrymme att hitta din egna stil och behöver du fler sovrum går det lätt att inreda. Små och stora vänner kommer känna sig välkomna för här finns utrymmena och trivseln den sitter i väggarna.
Trädgården är stängd mot kvarteret utanför och bjuder in till lek både på de öppna ytorna och under alla uppvuxna buskar och träd. Altanen i sydväst, ja den bjuder in till ledighet.

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
6 800 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Söndrum/havssidan

INFO KARTA
broker

Karin Isaksson

karin@bostadco.se

RING 0731499506

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Entrén med sidoljus skiljs naturligt av mot hallen med blyinfattat fönster. Rakt fram öppnar det ljusa vardagsrummet i vinkel upp med många fönster mot grönskan utanför. Pardörrar tar dig ut till soldäcket och den lummiga trädgården. Soffgruppen placerar du intill den vitmurade öppna spisen, matsalsbordet i vinkel mot köket. Allt ryms med lätthet, ytorna är som gjorda för socialt umgänge.
Intill ligger det rymliga och mycket praktiska köket, också här med plats för matbord och vänner. Arbetsytorna är U-formade och förvaringsmöjligheterna optimala i vit inredning. Kapitalvarorna består av spishäll, inb. ugn, diskmaskin, fläkt och kyl.
Härifrån kommer du vidare till tvättavdelningen med tvättmaskin, tvättho, frys och duschkabin. Tvätten hänger du på tork i pannrummet jämte. Sep toalett med tvättställ finns också här. Vill du hänga tvätt ute så passerar du bara husets lilla verkstad och förråd där utgången finns mot baksidan.
Nu är vi snart tillbaka till entrén, vi ska bara passera husets första sovrum.
Följer vi sedan husets vinkel mot gatan så kommer vi till en möblerbar hall med garderober med utgång till den överbyggda altanen. Två stora sovrum med fina förvaringsmöjligheter ligger här, varav det en är delbart om ytterligare rum står på önskelistan. Även badrummet som är helkaklat i ljus kulör är rymligt. Här finns WC, handfat med vit kommod samt jacuzzi.
En trappa upp möts vi av ett stort, härligt allrum med vitmålad träpanel och takbjälkar. Rummet går att dela av om ytterligare sovrum önskas. Pardörrar tar dig ut till takterrassen med sol så gott som hela dagen. En avkopplande plats där havet känns nära. Detta våningsplan har också ett badrum med takfönster samt bra med förvaringsmöjligheter både på sidovinden och i ett förråd.
RENOVERINGAR
1972 Restes taket och övervåningen byggdes
1993 Breddades och renoverades badrummet med nya ytskikt av kakel
2011 Byttes två fönster i vardagsrummet. I vardagsrummets övriga fönster monterades isolerglaskassetter
2017 Takpapp monterades över sovrumsdelen
2018 Målades träpanelen.
2019 Målades de flesta fönsterna.
2022 Installerades fjärrvärmeväxlaren.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse


  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.

  BOSTÄDER VI SÅLT