MDA0OXwwMDAwMDAwMjc0NXw1OA..
 • 8 950 000 kr
 • 1 1/2-plans villa
 • 2005
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  153 + 31 kvm

Ejdervägen 19B - Stensjö


På utsökt läge i pittoreska Stensjö!

Från tomtgränsen till strandkanten räknar vi 350 enkla steg och från villans övre plan erbjuds en fin havsutsikt! På denna adress finner vi ett karaktärsfullt boende med en härlig känsla. Nuvarande ägare har genom åren låtit förädla såväl husets interiör som exteriör! Lugnet är påtagligt och trivseln likaså. Här har man valmöjligheten till uteplatser i fyra väderstreck och som om det inte vore tillräckligt adderar vi till en större takterrass. Interiört är ytorna väldisponerade och de 153 kvm känns mycket kvadrartsmarta där de fördelas över 6 rum och kök. En vinterträdgård tillkommer och ökar på husets storlek. Om ni söker ett havsnära, gediget boende med en stor portion hemkänsla, så kan vi varmt rekommendera er en visning på Ejdervägen 19B!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
8 950 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Ugglarp

Stensjö

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

Omedelbart innanför huvudentrén får man en bekräftelse av det man mött och sett exteriört - en hemtrevlig interiör miljö med ett härligt ljusinsläpp, fin rymd samt välordnad helhet med en stor portion hemkänsla!

På höger hand finner vi en garderobsvägg och på vänster hand ingång till gästtoalett.

Tre steg in når vi vardagsrum och kök i en fin öppen yta med en härlig rymd. Här samsas generösa ytor för matlagning och förvaring med plats för större möblemang! Vi börjar i köket som renoverades i sin helhet 2015. Man lät de då separata ytorna i kök och tvättstuga bilda en större gemensam yta. Idag är bergvärmepanna, tvättmaskin och torktumlare smart placerade bakom skjutpartier. En större köksö avdelar köket med stenskiva som har plats för 4-5 personer. Detta är en perfekt plats för morgonkaffet eller en snabb middag! Under bänkskivan finner vi kyl och frys. Fönsterhörnans fönster går ända upp i nock och sätter verkligen sin prägel!

Vi går nu vidare in i vardagsrumsdelen som är uppdelad i två avdelningar. En av dessa nyttjas idag som matplats. Här är öppet i nock och fönsterpartierna går från golv till tak. Här finns även en utgång till en uteplats i rakt västerläge. Den andra delen är idag möblerad med soffgrupp. Här är det lite lägre i tak vilket ger en mysig känsla. Braskaminen är optimalt placerad, med plats för en god stund i soffan en blåsig höstdag då vi gärna vill känna dess sköna värme! I vardagsrummets förlängning når vi en vinterträdgård med skjutpartier i två väderstreck, ryggåstak och likt i stora delar av villan - ett vitaliserat massivt trägolv.

Entréplanets sovrumsavdelning når vi från vardagsrummet. Här finner vi ett master bedroom med bra förvaringslösningar i garderobsvägg, ett mindre sovrum som idag utnyttjas som ett hemmakontor och mellan rummen ett helkaklat badrum.

Badrummet har ett mörkmelerat klinkergolv och vita kakelplattor. Duschhörna, wc, badrumskommod i vitt med två handfat, handduksvärmare, ett väggfast skåp samt en altandörr som leder oss ut till spabadet.

ÖVRE PLAN:

Här möts vi per omgående av ett allrum med härlig utsikt över havet genom den väl tilltagna fönsterväggen! Likt som i vardagsrummet finner vi även här en braskamin. En altandörr leder ut till takterrassen, en plats där vi har möjlighet att njuta utsikten över otaliga solnedgångar och fantastiska färger året om!

Två sovrum på andra gaveln har sina fönster i österläge. Ett sovrum har inbyggd garderob, det andra en fristående. Mellan sovrummen finner vi ett helkaklat badrum med naturfärgat klinkergolv och vita kakelplattor. Två mindre fönster, duschhörna, wc, handdukstork samt badrumskommod i vitt med handfat.

På entréplan har vi ett vattenburet golvvärmesystem, på övre plan radiatorer i sovrum och golvvärme i allrum. I samtliga rum inkl vinterträdgård finner vi infällda spotlights i tak.
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare förvärvade villan 2013 och har sedan dess bl a låtit utföra nedanstående förbättringar / renoveringar:
2014 köpte man in spabad
2015 lät man byta samtliga golv i hela huset, renovera kök/tvättstuga inkl kapitalvaror, sätta in vinkyl, uppföra takterrass samt trappa upp till takterass, måla om husfasaden, måla invändig trappa, tak och foder, tapetsera och måla väggar, montera ny garageport
2016 monterades elektriskt dörrlås
2016 monterades ytterbelysning samt fasta lameller
2017 uppförde man staket vid tomtgränser
2017 uppförde man en vedbod
2018 monterade man markistak

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse


  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.

  BOSTÄDER VI SÅLT