MDA0OXwwMDAwMDAwNDEzMHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 7 850 000 kr
 • 2 1/2 plansvilla med källare
 • 1934
 • 8 rok. varav 4 sovrum
  250 + 100 kvm

Fogdegatan 19 - Väster


2-familjsfastighet i storformat på perfekt läge centralt väster!

30-talsvillan är omsorgsfullt utformad och pålitligt stabil. Fogdegatan 19 är tryggt förädlad genom åren med bla nytt yttertak och uppvärmning i form av fjärrvärme.
Här finns mycket att tycka om, både byggmässigt tekniskt, för ögat och ekonomiskt. Bostaden rymmer vackra rum; i markplan en 3:a om 90 m2 och på våning 2 och 3 en bostad om 170 m2 som båda blir lediga för vår köpare. Dessutom dubbelgarage och källare.
Det perfekta cityläget med sin undangömda och ostörda baksida i maxad solriktning är också värt att betona extra. Soldäck och uterum gör helheten komplett!
Glöm inte kika in husets alldeles egna ovala rum, spana in de tidsenliga detaljerna och den fantastiska utsikten med den föränderliga himlen mot stadens kontur.

visning
Personliga visningstider
Visas 01 feb, 04 feb
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
7 850 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Väster

INFO KARTA
broker

Karin Isaksson

karin@bostadco.se

RING 0731499506

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Lägenheten i markplan når du via husets pampiga entré från gatan. Efter att du har hängt av dig dina ytterkläder och passerat de vackra pardörrarna blir du varmt mottagen av en öppen hall med vacker fiskbensparkett. De härliga sällskapsytorna ligger åt båda håll, matsalen direkt åt höger och vardagsrummet åt vänster. Båda når du via inbyggda pardörrar och båda har samma fina fiskbensparkett. Utformningen av vardagsrummet med sitt ovala burspråk ger rummet skön karaktär, här umgås man gärna. Köket med utsikt mot den gröna baksidan renoverades -16 med vit inredning, vitt stilrent kakel samt bänkskivor i grått utförande. Kapitalvarorna består av fläktkåpa i rostfritt, spis, kyl, samt diskmaskin. Parkett ligger på golvet. Matbord får gott om plats även här om du skulle vilja ha ytterligare ett sovrum i matsalen. Duschrummet är helkakla i ljusa toner och är utrustat med duschvägg, WC, handfatsskål med dubbelskåp under. Sovrummet är rymligt och alla dina kläder ryms i hel garderobsvägg med skjutpartier längs med ena väggen.

Lägenheten på plan 2 och 3 når du via entrén på gaveln. Trappan upp tar dig till en möblerbarhall där du kan hänga av dig dina ytterkläder, annars lämnar du dem i trapphuset. Via pardörrar tar du dig till det 50 m2 stora vardagsrummet som löper längs med husets långsida och där fiskbensparketten är slipad-06. Ett sällskapsrum i totalt ljus där du njuter av utsikten med Halmstad för dina fötter och himlen som ger dig ny utsikt varje dag. Rummet går att göra till ytterligare ett mindre sovrum om så önskas. En balkong med förmiddagssol når du via glasdörrar. I köket intill har man valt att ha en köksö med marmorskiva för extra arbetsyta men också med plats för att sitta. Inredningen består av vita luckor och lådor, bänkskivor i ek med mörkt kakel ovanför. Här finns fläktkåpa i rostfritt utförande, spis, diskmaskin samt kyl. Frys till båda lägenheterna finns i källaren. Parkettgolvet fortsätter vidare till en hall med garderober varifrån du når det renoverade duschrummet. Kaklet är vitt på väggarna, klinkergolvet går i naturfärger och här finns duschplats intill betongglas, WC och handfat med vit kommod. Rakt fram ligger sovrummet med hel garderobsvägg med skjutpartier och med utgång till renoverad balkong med vackert smidesräcke. Här är det gott att avnjuta en kopp kaffe i eftermiddagssolen.

Tredjevåningens väggar målades -22. och här möts du av ett allrum som gjort för de större barnen/tonåringarna. Här erbjuds också två sovrum som ligger mot stan till, båda med parkettgolv Det helkaklade badrummet ger en spakänsla med sin jacuzzi, spotlights i taket och framtagna tegelvägg. Här finns också skålhandfat med kommod samt WC. Till sist erbjuder vi stor klädkammare.

Källarplanet är fantastiskt ur förvaringssynpunkt; snickarförråd, fyra lägenhetsförråd samt matkällare. En del används också som familjernas gym och här finns tvättavdelning med två tvättmaskiner, en torktumlare samt tvättho.
Källaren når du via gaveln samt från baksidan.
RENOVERINGAR
2006 ytrenoverades köket på våning 2 med nya köksluckor, ny fläkt samt golv.
2006 renoverades badrummet på våning 3 med nya tätskikt samt kakel och klinker. Arbetet utfördes av fackman.
2006 drogs elen om och jordade eluttag installerades med undantag för våning 1. Framsidan grävdes upp och
isolerblock monterades.
2007 installerades fjärrvärme.
2009 byttes alla fönster ut förutom fönstren i sovrummet på våning 2. Arbetet utfördes av fackman.
2009 lades taket om med ny papp och läkt. Takets tegelpannor från Slottsmöllan återanvändes och trasiga pannor byttes ut.
2010 renoverades den utvändiga trappan åt nordväst. Nytt balkongräcke mot sydväst samt ny papp.
2016 renoverades köket på nedre plan med nya stommar.
2017 renoverades badrummet på våning 2 med nya tätskikt samt kakel och klinker. Arbetet utfördes av fackman.
2021-2022 Uterummet renoveras med ny fasad och tilläggsisolerades åt sydväst och sydöst. Vid samma tidpunkt byggdes altanen utanför ut
med ett trapplan.
2022 renoverades yttertrappan mot nordväst.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.

  BOSTÄDER VI SÅLT