MDA0OXwwMDAwMDAwNDQzMXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_DETACHEDHOUSE
 • 3 975 000 kr
 • 2-plans kedjehus med inrett vindsplan
 • 1979
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  175 kvm

Frennarps bygata 137 - Frennarp


Bra ytor & läge på Bygatan!

Längst ned i området på ett tämligen fritt läge och med direktaccess till garage och förråd, ligger denna parvilla som överraskar positivt med sina ytor! Det inredda vindsplanet kan man disponera som såväl master bedroom, gästrum eller kanske som ett ypperligt hemmakontor - om inte tonåringen tar det i sin besittning! Ytorna är fördelade på hela 6 rum och kök med rymliga sociala ytor på såväl entréplan som övre plan! Bastu, uteplatser, uterum och insynsskyddad trädgårdstomt är andra mervärden, liksom den nyrenoverade balkongen, varifrån man avnjuter den sena kvällssolen! Från trädgård har man direktaccess till garaget med större förvaringsytor och elbilsladdaren är installerad! Området Frennarps Bygata borgar för en trygg boendemiljö för hela familjen med bilfria gator, grönområden och lekplatser runt husknuten. Allt på cykelavstånd från förskolor, skolor och Halmstad Centrum! Välkomna till våra visningar!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
3 975 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Frennarp

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

Vi välkomnas in i huset av en rymlig entré där vi per omgående får kontakt med såväl kök, vardagsrum som har blick ut mot trädgårdens baksida. Ett praktiskt klinkergolv i yttre hall, i inre ett parkettgolv. Halvvägg avdelar mot kök och matplats.

Vidare finner vi köket in till vänster med skåpsluckor i vitt som kombineras med bänkskivor och detaljer i träslaget bok samt kapitalvaror i rostfritt & I vitt utförande. Matplats för 4-5 personer. Spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Den kombinerade tvättstugan/groventrén är mycket användbar i en vardag för en barnfamilj! Tvättmaskin, arbetsbänk, rostfri ho, torkskåp, varmvattenberedare samt tilltagen yta för avhängning och förvaring. Tvättstugsavdelningen har våtrumsmatta på golv och grovvdelningen har en svart textilmatta, ljust målade väggar.

Vardagsrummet ligger rakt fram sett från hallen, tack vare ytans generösa ytor har man stora möjligheter till interiör planering, utgång till uterum och vidare ut till trädgård. Braskamin som ger skön tillskottsvärme. Ytorna här medger plats för såväl läsfåtöljer, matgrupp som en större soffgrupp! Parkettgolv, ljust målade väggar samt en fondvägg i svag grå ton.

På detta plan finns även ett fräscht, helkaklat duschrum med wc, dusch med skjutpartier av frostat glas, badrumskommod med handfat. Golvvärme.

ÖVRE PLAN:

Via den svängda, ljust målade trappan når vi andra plan och direkt dess allrum med utgång till balkong i där du avnjuter solens strålar från lunchtid till sen kväll. Den ljusgrå heltäckningsmattan ger ett hemtrevligt intryck. Ljust målade väggar med en fondvägg i en harmonisk, grön ton.

Detta plans första sovrum är placerat vägg i vägg med allrummet. Tarkettgolv och tapetserade väggar i svag grön ton samt vit.

På andra husgaveln når vi två sovrum med varierande ytor, båda med ljusinsläpp från fönster i österläge. Sovrummet på höger hand har stilren tapet i grå ton och ljust målade väggar, laminatgolv. Sovrummet till vänster har ljust även det tapet samt målade väggar, laminatgolv.

På detta plan även större badrum med en badkar, wc och handfat, badrumskommod i vitt, handdukstork, samt bastu med ångfunktion. Klinkersgolv med golvvärme, kakel på vägg samt träpanel i tak.

VINDSPLAN:

Det fd vindsutrymmet som genom åren har inretts, har man ett stort allrum/kontor/sovrum/tonårsrum, med öppet i nock och stort ljusinsläpp tack vare större takfönster! Här kan man sannerligen följa stjärnhimmeln! Parkettgolv även här liksom ljust målade väggar. Träpanel i tak. Ingång till wc med handfat och wc, klinkersgolv med golvvärme samt målade väggar. På detta plan finns även ett större förrådsutrymme samt en nisch vid trapphus, där man under takfönstret har en perfekt yta för hemmakontoret!

ALLMÄNT:

Huset har en välkomnande känsla och dess placering i området gör att insyn från grannar är minimal, det inredda vindsplanet är inbjudande och är det perfekta utrymmet för tonåringen, kontoret eller som en generös gästavdelning. Uterummet och en lättskött trädgård borgar för en bekväm tillvaro för familjen. Att man sen når garage direkt från trädgård är ett stort praktiskt plus och förvaringsytorna är här generösa på såväl markplan som på vindsplan!
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare har låtit utföra nedanstående förbättringar genom åren:

2022 - Installation av laddbox i garage
2020 - Ommålning av vägg i vardagsrum
2018 - Renovering balkong
2018 - Byte av altantak
2018 - Uppförande av köksvägg mot hall
2017 - Nytt plank vid tomtgräns i norrläge

Förutom ovan har man låtit måla om / tapeterna flertalet sovrum, lagt in nytt golv i ett sovrum etc.

Förra ägare har bl a låtit utföra:
2018 . renovering av duschrum på entréplan
2018 - byte av husets syllar
2017-2018 - inköp av ny spishäll, kyl & frys samt diskmaskin
2013 - Ny trätrall vid groventrén
2011 - Nytt bastuaggregat (både ång/torrbastu) samt ny värmepump
2010 - Målat trapporna samt räcke från entréplan till vindsplan
Förra ägarna lät bla utföra:
2007 - Förråd- och garagedel målades om
2006 - Ny tvättmaskin installerades
2005 - Nya innerdörrar och beslag i hela huset
1998 - Vindsplan inreddes
1998 - Uterum uppfördes

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.