MDA0OXwwMDAwMDAwMzQ3MXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 4 500 000 kr
 • 1 1/2 plansvilla
 • 2007
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  150 + 100 kvm

Gröningavägen 1 - Gullbrandstorp


Karaktäristisk familjevilla med volym!

På hörntomten i lugna villakvarteret imponerar Gröningavägen 1 med sin utmärkande exteriör, sin storlek och rymd. Vi räknar in totalt 6 rum och kök och en perfekt disponerad planlösning med sällskapsytor som vardagsrum med kamin och ett allrum med öppet upp i nock. Här förtjänar det viktiga och sällsynta dubbelgaraget extra uppmärksamhet då det bjuds på en interiör som överraskar. En del är en inredd bostad som uppskattas av dig som har egen verksamhet, halvvuxna barn, långväga släkt eller som önskar få extra inkomst vid uthyrning. Familj och prylar kommer verkligen få gott om plats,
Tomten bjuder in både till lek på de öppna ytorna och till ledighet på uteplatserna som följer solen från morgon till kväll. Välkommen hit!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
4 500 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Gullbrandstorp

Gullbrandstorp

INFO KARTA
broker

Karin Isaksson

karin@bostadco.se

RING 0731499506

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Öppen och ljus hall tar lätt emot dig och familjen samtidigt. På golvet ligger tåligt klinkergolv i grått och det är genomgående golvvärme på detta våningsplan. Ekparkett ligger på golven i samtliga sällskapsytor, sovrummen och i köket.
Till höger ligger det sällskapliga vardagsrummet med stora fönster hela vägen ner till golvet, en värmande kamin och med utgång till uteplatsen med skön kvällssol. Köket ligger smidigt intill och här får du utgång till stort soldäck för bästa avkoppling. Inredningen i köket består av infällda spotlights i taket, ljusa skåp och lådor med vitt kakel ovanför bänkskivor i trä. Kapitalvarorna är i vitt utförande och består av kyl, frys, fäktkåpa, inbyggnads ugn och micro samt diskmaskin. På detta våningsplan erbjuds sängkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter. Här finns också ett badrum med ljus kulör på våtrumstapet på väggarna och grå toner på plastmattan på golvet. Här får du handfat med vit kommod, vikbara duschväggar samt WC.
Tvättavdelningen med egen ingång är utrustad med tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, tvättho med arbetsyta intill, panna samt bra med förvaring i vit skåpsinredning. Enkel vardag!

Trappan upp leder till rymligt allrum som gjort för extra tv-hörna och lekyta. Rymden med öppet upp i nock ger rummet skön karaktär. Badrummet på detta våningsplanet är helkaklat i hållbara färgval och bjuder på badkar, WC, spegelskåp samt handfat med vit kommod.
Tre snälla barn, gäster eller hemmajobbaren kommer stortrivas på detta våningsplan. Här finns nämligen tre sovrum i bra storlekar.

Glöm inte kika in på bilderna över 1:an intill garaget!

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.