MDA0OXwwMDAwMDAwMzkzOHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_SEMI-DETACHED
 • 5 890 000 kr
 • 2-plans parhus
 • 2022/2023
 • 5 rok. varav 3 sovrum
  130 + 7 kvm

Gryningsvägen 36A - Ranagård


Nyproducerade stenhus med alla möjligheter till att utföra tillval efter eget tycke & smak!

Välkommen till Gryningsvägen, moderna och välplanerade stenhus i ett lugnt och naturskönt område. Stommarna är uppförda 2022/2023 och har en boyta på 132 kvm fördelat på fem rum och kök. Här får du ett hem med hög kvalitet, komfort och stil! Inflyttning kan ske redan inom 4-5 månader och ni har alla möjligheter till att göra er personliga tillval!

Stenhusen har många fördelar som gör det till ett smart och hållbart val. Stenen lagrar värme och ger ett behagligt inomhusklimat året runt. Stenen är också obrännbar och motståndskraftig mot fukt, mögel och skadedjur. Dessutom kräver stenhusen minimalt underhåll, vilket för framtiden sparar både tid och pengar!

Husen har en öppen och ljus planlösning en generös fönstersättning och parkettgolv. Köket från HTH är modernt och välutrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vardagsrummet har utgång till en stor altan med utsikt över trädgården. Här kan du njuta av solen och grillkvällar med familj och vänner.

På övre plan finns tre sovrum, arbetsrum samt badrum. Badrummen på båda plan är helkaklat och har dusch, badrumskommod och wc, med möjlighet till badkar. Husen har ett effektivt och miljövänligt värmesystem med fjärrvärme som tillsammans med den mekaniska från- och tilluftsventilationen borgar för mycket låga driftkostnader! Dessutom erbjuds golvvärme på båda plan.

Ranagård Ängar blir det välkomnande blickfånget vid infarten från Albinsro till det nya Ranagård. Läget är svårslaget, beläget på Halmstads västra sida och kanske på ett av området bästa läge? Huset ligger i ett barnvänligt och trivsamt område med närhet till skola & förskola runt husknuten. Affärer, Halmstad City Airport, service och kommunikationer på kort avstånd. Det finns också goda möjligheter till friluftsliv, med skog, hav och motionsspår i omgivningen och så även Tylösands Golfbana!

Priser varierar mellan 5.890.000 kr - 6.290.000 kr. Ta chansen att välja ett av de återstående! Se boväljaren och hitta just ditt kommande hem på extern hemsida: www.ranagard.se

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Pris
5 890 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Ranagård

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501
RUMSBESKRIVNING
På entréplan möts man av en rymlig hall med kapphylla och en stor wc-tvättstuga. Från hallen nås köket som har en matplats med utsikt mot gården. Väggarna runt kapphyllan och kylskåpen når inte upp till tak vilket ger hela nedervåningen en rymligare känsla. Vardagsrummet får stora fönsterpartier ut mot den egna trädgården.

En centralt placerad rymlig trappa med raka steg leder upp till en ljus hall. Där finns möjlighet för en arbetsplats med utsikt över torget med sina körsbärsträd och de gröna förrådstaken. Här finns även ett välplanerat badrum, också det med fönster mot gården. Rymliga sovrum med flera möbleringsalternativ som alla nås från hallen.

Det största rummet får ett burspråk som kan bli en mysig läshörna.

Våtutrymmet plan 1 är väl tilltaget och inrymmer också tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Kommod och skåp från HTH ger ett exklusivt intryck. Kakel och klinker från Halmstads Kakelhus. Här har man verkligen en möjlighet att sätta sin personliga prägel. På plan 2 finns möjlighet till badkar. Här kan man även montera en större kommod om man så önskar.

Kök från HTH och vitvaror från Siemens. Gott om arbetsytor och ett lågt liggande fönster ovanför diskbänken gör köket till en trivsam arbetsplats. Väggarna runt kyl och frys går inte hela vägen upp till innertaket, vilket ger en luftig känsla samtidigt som man skärmar av köket.
ÖVRIGT
Information om Halmstads Stenhus bostäder på Ranagård Ängar:

Naturligt och gediget är ledorden för Halmstads Stenhus. Vad sägs om massiva murade väggar, infärgad fasadputs, gjutna bjälklag, FTX-ventilation, fönsterbänkar i kalksandsten, genomtänkta planlösningar med generösa ljusinsläpp, välutrustade kök med energisnåla vitvaror och fullt utrustade badrum. Alla material och leverantörer noga utvalda.

Det finns även ett utbud av materialval invändigt som kan väljas utöver original. Ni kan sätta en personlig prägel genom att påverka sådant som kakel och klinker, trägolv, kök och bänkskivor, vitvaror och ytskikt. Det finns även möjlighet att välja mellan olika planlösningar på andra plan.

Utvändigt finns ett uterum som tillval. Halmstads Stenhus reserverar sig för leveranshinder samt byte av modell och beteckning på maskiner, material och varor. Byte till annan maskin, material eller vara med likvärdig eller förbättrad kvalitet och funktion kan komma att ske utan föregående avisering.

Beräknad energianvändningen för parhusen inkl uppvärmning & varmvatten är 8.915 kwh/år. Beräknad energianvändningen för parhusen inkl uppvärmning & varmvatten är 10.040 kwh/år. Kostnader för vatten/avlopp, renhållning och försäkring är ca kostnader.

Länk:
www.ranagard.se
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor alternativt för att reservera ett av husen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.