MDA0OXwwMDAwMDAwMjIyMXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 7 700 000 kr
 • 1-plans villa i soutteräng
 • 1967
 • 8 rok. varav 6 sovrum
  220 + 290 kvm

Gyllenhammars väg 2 - Söndrum


no_data_image
En spännande villa med ytor för såväl den stora familjen som för nära och kära!

På attraktiv adress vid omtyckta "Icabacken" finner vi denna spännande, fd disponentvillan med en planlösning man sällan ser i moderna bostäder. Här samsas detaljer från byggåret 1967 med nyare inslag, och i nedre plan finner vi något så lyxigt som en japansk pool och ett hemmagym av rang! I källaren utmanar familjen också varandra med biljardspel men vill man hellre spela pingis eller aktivera sig med annat är detta allrum perfekt för detta. Ytorna i vardagsrummet om hela 95 kvm på entréplan är vackert avskärmade av en bred murstock som rymmer eldstäder åt två håll, vilket ger oss flera sällskapsavdelningar att välja mellan när vi vill umgås vid större eller mindre tillställningar. Villan hyser inte mindre än 6 sovrum, ett modernt kök och helkaklade badrum. Även utomhusytorna överraskar positivt! Här njuter man fritiden med ett spabad i en nedsänkt del i trädgården med atriumgårdskänsla, lagar maten i ett utekök i pergolan som ligger i direkt anslutning till uterummet och leker i en lättskött trädgård med gott om plats. Hörntomten är insynsskyddad men har ändå en känsla av fria vidder runt hörnet tack vare det höga läget mot parkmarken i slänten intill. Vi hälsar er välkomna på våra visningar av denna villa som sannerligen överraskar!

visning
Personliga visningstider
Visas 23 Maj, 25 Maj
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
7 700 000 kr

LÄS MER OM BUD OM EKONOMISKA BEGREPP
area

Halmstad

Söndrum

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

En mindre yttre hall möter oss innanför huvudentrén till denna villa som vi kan lova kommer överraska positivt. Här möter dig väl tilltagna ytor på två plan och en mycket trivsam kombination av nya inslag och de från 1967 väl bevarande detaljerna! Två plan där man med lätthet känner igen sig tack vare likvärdig disposition men samtidigt två plan som skiljer sig åt - ja mycket här på denna adress är spännande!

Inre hallen bildar ett nav varifrån vi når sovrumsavdelning, vardagsrum, kök som trappa ned till nedre plan och fullt möblerbar entréhall som välkomnar en med en stor varm famn.

Vardagsrummet har i sig två separerade avdelningar; en loungedel som ligger på den högra delen och en matsalsdel på den motsatta. Dess totala yta om ca 95 kvm medger sannerligen plats för flertalet möblemang och större privata tillställningar, eller enbart lite sköna extra utrymmen i vardagen på denna adress! Fönstersättningen och villans placering rent väderstrecksmässigt är genomtänkt och ljusflödet är väl påtagligt här som i stora delar av övriga delar. Vitbetsat massivt stavparkettgolv och målade väggar. I rummets mitt avgränsar en djupare murstock och man har möjlighet att njuta av eldstäder från båda dess sidor. Från rummet når vi trädgårdens entrésida med atriumkänsla där vi finner uteplats och spabad helt vind- och inssynsskyddat, och från motsatt sida av rummet når vi en altandörr ut till trädgårdens södersida, utmed Härdgropsvägen.

Köket är till sin yta generöst och här får man en härlig utsikt över trädgård och uteplats tack vare sina stora fönsterpartier, att laga mat här är en ren fröjd och det mesta är genomtänkt och förvaringslösningar och arbetsytor saknas här ej! Arkitektritat och platsbyggt och med svarta marmorskivor bryter av mot det vita köket och den vita klinkern på golvet. Hel kyl & frys, inbyggd micorugn och varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt och en integrerad diskmaskin. Placeringen av köket är optimalt med direktaccess till uterum, pergola med utomhuskök, soldäck och trädgård!

Vi fortsätter vår villavandring och når nu en inre hall där vi finner tre sovrum på vänster hand. Det är tre rum i varierande storlekar och med utgång till trädgårdens atriumdel. De två första sovrummen har två klädgarderober och det sista sovrummet, husets master bedroom och två klädkammare. Förutom bra förvaring i respektive sovrum har vi en garderobsvägg i stora delar av hallens högersida, som bryts av med en arbetsbänk vid fönsterparti som följs av gästtoalett. Toaletten har klinker från villans uppförande, marmorskivor på väggarna och ett större fönsterparti. Wc samt handfat.

Till sist i denna avdelning finner vi entréplanets duschrum, vägg i vägg med master bedroom. Här finns valmöjligheten att ta med sig boken in och ta sig ett skönt bad i badkaret eller en snabbare dusch i duschhörnan! Trängas behöver man ej heller då en badrumskommod i massiv teak med dubbelhandfat här är placerad, likt två spegelskåp ovanför. Handduksvärmare, vägghängd wc och infällda spotlights i tak och givetvis golvvärme under de grå klinkerplattorna.

NEDRE PLAN:

Vi tar den stabila och lika vackra trappan ned från entréplan och känner med ens igen oss i villans disposition. Möblerbar hall och till höger korridor med tre sovrum och badrum. Rakt fram sett från trappan når vi ett allrum om ca 40 kvm med bra plats för en större soffgrupp framför tv-skärmen samt biljardbord, utan att ge avkall på en känsla av rymd! En grå Sissalmatta ger en varm ombonad känsla.

Hallen här har likt på entréplan garderobsvägg på höger sida och på vänster sida ingång till tre sovrum i varierande storlekar. I slutet av hallen når vi en toalett med mörk mosaik på såväl golv som väggar. Wc samt badrumskommod i svart med handfat i marmor, spegelskåp ovanför.

Vi är nu åter tillbaka i hallen och istället för att gå in i köket på entréplan går vi in i en avdelning som har det mesta av några av de mervärden många boenden saknar, ytor till förvaring i flertalet rum, ett rum om ca 38 kvm som nuvarande ägare låtit inreda till ett excellent hemmagym, tvättavdelning med garderobsväggar, bänkar och tvättmaskin och torktumlare. Då har vi ändå ej hunnit in till spaavdelningen, med en helkaklade japansk pool och plats för 3-4 personer. Givetvis finner vi även två handfat och speglar även här likt en duschhörna. I spaavdelningens förlängning når vi ett välordnat pannrum där även en bastu är placerad. Delar av källarplanet har klinker på golv och vitt kakel på vägg vilket såväl ger en skön karaktär som är lättskött!
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare förvärvade villan 2004 och har sedan dess bl a låtit utföra nedanstående förbättringar/renoveringar:

2004 renoverades dusch, badrum & wc på entréplan samt intilliggande toalett
2004 installerades bergvärmepumpen
2004 lades takpapp upp mot sargen/plåten samt ny kopparplåt
Ca 2010 byttes fönster i sydvästlig riktning
2012 renoverades köket och ytorna omdisponerades samtidigt och man lade in vattenburet golvvärmesystem samtidigt i köket
Ca 2014 byttes träpanel på fasaden
2018 renoverades del av nedre plan med tvättstuga/bad/bastu
2019 renoverades gymavdelningen med nya ytskikt och vägg monterades upp till förrådsrum
2019 renoverades toaletten intill entrétrappan på källarplan och frånluftsfläkt installerades
Kyl och frys är utbytta 2023

Förutom ovan har även nedanstående åtgärdats genom åren:
Ny fläkt till köksfläkt har monterats på taket
Skorstenen sotas inte och och de öppna spisarna behöver kontrolleras innan de tas i bruk
Tilluftsventiler har monterats i källaren
Uterummet har glasats in

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.