MDA0OXwwMDAwMDAwNDQxOHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_TOWNHOUSE
 • 2-plans kedjehus med källare
 • 1953
 • 5 rok. varav 4 sovrum
  110 + 55 kvm

Gymnasiegatan 33 - Örjans Vall


Inflyttningsklart på Örjans Vall!

Vi hälsar er varmt välkomna till detta smakfullt renoverade 50-talshus, skapat av arkitekten Ingrid Wallberg. Ett hem där trivseln infinner sig redan på hallmattan, ett boende kombination av tidlösa detaljer och moderna bekvämligheter.

På 165 väldisponerade kvadratmeter, fördelat över två plan samt ombonat källarplan. Vardagsrummet är rymligt och bjuder in till avkoppling och social samvaro med eldstad som maximerar mysfaktorn i rummet. De generösa fönsterpartierna skapar generöst ljusinsläpp till hela entréplan. Detta rum blir verkligen en plats i hemmet där alla kan samlas runt rymlig matplats med delvis samspel med köket. Ett smakfullt och modernt kök i stilrent vitt renoverat 2021. Här har man tagit hänsyn till både funktion och estetik, och utrustat köket med alla bekvämligheter. Från vardagsrum har du utgång till baksidans uteplats försedd med större terrassmarkis för att njuta av den härliga utemiljön. Med tre rymliga sovrum varav ett med utgång till balkong finns gott om plats för hela familjen att trivas samt extra rum i källarplan. Praktiskt och bekvämt är ledord för detta hem, och tvättstugan är inget undantag med extra duschplats och bubbelbad. Källarplan med fantastiska ytor som nyttjas som boyta samtidigt som det erbjuds bra förvaringsmöjligheter.

Läget är oslagbart med närhet till Halmstad City, där ett rikt utbud av shopping, restauranger och kultur väntar samt kort promenad till Galgbergets underbara natur eller promenad längs Nissan.

När trädgårdsmästaren som bor i huset skapar trädgården är det som bäst, utemiljön planerad med omsorg för att njuta av uteplats, planteringar och stensättningar för lätt skötsel, bara att njuta av sin oas mitt i stan samtidigt infinner sig lugnet!

Välkommen att boka din visning!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
area

Halmstad

Örjans Vall

INFO KARTA
broker

Karl-Johan "Kalle" Svensson

kalle@bostadco.se

RING 0731499503

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Hall/Entré
Innanför tröskeln möts man av en välkomnande känsla där man per omgående möts av ett modernt boende med välbevarade detaljer från 1953! Trappan har trappräcken och ledstänger i originalskick, här pratar vi finsnickeri! Den tidsenliga matta i trappa och i källarplanets hall sätter dessutom härlig karaktär åt detta kedjehus.

Kök och Vardagsrum
Kök och vardagsrum om ca 40 m² är i öppen planlösning där man delvis låtit ta ned vägg kök och vardagsrum för att få till en öppnare planlösning. Öppen spis med insats och fin nyslipad originalparkett förgyller detta rum tillsammans med de tilltagna fönsterpartierna som ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till altan. Köket renoverades så sent som i december 2021 i stilrent vitt och utrustat med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt kyl/frys.

Sovrum
Övre plan erbjuder tre större sovrum, ett något mindre samt två rum med bra ytor samt ett som passar perfekt till ett kontor, placerat över trapphuset som blir en fin detalj i trapphuset.

Badrum
Det helkaklade duschrummet är stilrent och till sin yta väldigt välplanerat. Klinkergolv i vit kulör med skön golvvärme och vita kakelplattor. Wc, duschhörna, badrumskommod med handfat samt spegelskåp. Takfönster ger ett fint ljusinsläpp åt rummet!

Källarplan
Nedre plan erbjuder direkt till vänster en gästtoalett samt stort allrum om ca 24 m² med parkettgolv och målade väggar/tapet på väggarna. Ett ypperligt rum för gäster, tonårsbarn eller som ett biorum, med separat entré som leder oss ut till Gymnasiegatan. Här nere finner vi även ett större förrådsrum samt ingång till en kombinerad tvättstuga/badrum. Fräscht rum med klinker på golv och kakel på vägg. Arbetsbänk med rostri ho. Tvättmaskin och torktumlare samt bubbelbadkar samt duschhörna.
RENOVERINGAR
Huset bytte ägare 2013 och har sedan dess bl a genomgått nedanstående renoveringar:
Renovering av badrum övre plan
Renovering av ytmaterial såsom golv, väggar och tak
Renovering av kök
Renovering av tvättstuga
Inkoppling av fiber
Genomgång av elsystemet i huset

Förra ägarna lät bla genomföra nedanstående förbättringar / renoveringar:
Gummigolvet i hall & trappa lades in 2001
Tvättstuga / badrum i källarplan renoverades 2012
Stegen i trappan och trappavsatser kläddes med ekparkett 2004

Nuvarande ägare har skapat ny utemiljö med lättskött framsida, baksida med ny uteplats och nyanlagd trädgård med planteringar, stensättningar mm

Nya markiser på husets framsida.

Dokument att ladda hem

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.