MDA0OXwwMDAwMDAwNDI5Mnw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 6 895 000 kr
 • 1 1/2 plan
 • 2023
 • 5 rok. varav 3 sovrum
  155 + 6 kvm

Honungsvägen 9 - Ranagård


Nytt och inflyttningsklart boende med hög standrad!

Tillfälle att förvärva detta trivsamma hus som har varit visningshus - bara att flytta in och trivas i ett nytt och påkostat boende! På Honungsvägen 9 i nya stadsdelen Ranagård i kvarteret skogsgläntan stoltserar detta stilrena boende med massor av mervärden!Här erbjuds ett stilsäkert boende med fantastiskt ljusinsläpp via genomtänkt fönstersättning, modernt hus av modellen Accent - ett av Myresjöhus populäraste husmodeller som är anpassat som kedjehus. Det är lätt att förstå varför, Accent är otroligt lätt att tycka om! Huset har stått som visningshus och släpps nu äntligen till försäljning med möblerad helhet för att skapa inspiration för dig som första ägare. Detta är vad man kan kalla ett väldisponerat hem med bland annat högt i tak, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett vackert ljusinsläpp genom många och stora fönster. Dessutom är de genomtänkta ytskikten mycket fräscha och vi uppskattar samtliga materialval här. Huset är mycket smakfullt utrustat och den genomgående höga standarden kommer att bidra till en hög trivsel för de boende. Den härliga och lagom stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter till social aktivitet och lek med tillgång till gemensam innergård med bevarade träd som belyses kvällstid och som extra mervärde har man tillgång till ett orangeri. Generös altan med trallgolv på baksidan och stensatt uteplats på framsidan för att följa solen från morgon till kväll. Huset färdigställdes 2023 och är gediget byggt, vilket borgar för lågt framtida underhåll och en låg driftskostnad samt att du slipper fastighetsskatt under de första 15 åren. Totalt består huset av fem rum varav tre-fyra sovrum och två vardagsrum/allrum. Övriga ytor består av två badrum, ett klädvårdsrum och en större klädkammare. Det finns dessutom rymlig carport med plats för bilen samt ett förråd. På Honungsväg 9 bor ni på en lugn del i området Rangård med promenad eller cykelavstånd till natur och salta bad i Tylösand samt hela Flygstadens utbud av butiker. Varmt välkomna på visning och uppleva detta smakfulla boende som är inflyttningsklart redan idag!

visning
Personliga visningstider
Visas 03 dec
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
6 895 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Ranagård

INFO KARTA
broker

Karl-Johan "Kalle" Svensson

kalle@bostadco.se

RING 0731499503

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN
Välkommen in i denna trivsamma villa där du omgående möts av ett härligt ljusflöde och den öppna planlösningen där trivseln infinner sig redan på hallmattan. Hallen är rymlig med klinker på golv och vattenburen golvvärme vilket är genomgående på hela nedre plan och övre plan med radiatorer. I hallen finner vi även dold avhängningsyta med skjutdörrar (Lumi) med inredning från Elfa. Som detalj i hallen finns ett mindre fönster som skapar kontakt med köket redan i entrén.

GÄSTTOALETT /DUSCHRUM
Från entrén når du nedre plans gästtoalett som är smakfullt kaklad med klinker på golv. Utrustad med toalett, handfatsmodul med spegel, dusch med välvda glasdörrar, handdukstork.Infällda spotlights i tak.

KÖK MED MATPLATS
Smakfullt kök med genomtänkta lösningar och detaljer från HTH . Köket är stilrent vitt, arbetsyta i matchande laminat med underlimmad ho. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och halvön med spishäll skapar kontakt med den sociala ytan och blir ett naturligt häng under middagarna. Köket är välutrustat med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro. Alla kapitalvaror är i rostfritt utförande från Siemens.. Infällda spotligts i underskåp ger behaglig ljussättning.

VARDAGSRUM
Stort härligt vardagsrum om drygt 50 m² med parkettgolv i mattlackad ek som är vitpigmenterat. Den genomtänkta fönstersättningen med fönster ner till golv släpper in ett härligt ljusflöde i rummet samtidigt som du får kontakt med uteplatsen och trädgården när du befinner dig i rummet. Vardagsrummet i vinkel är lätt att möblera med tv-hörna, större matplats och myshörna.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Välplanerad tvättstuga med klinker på golv, utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, rostfri ho samt avlastningsyta. I detta utrymme är även värmepannan placerad samt elskåp och nätverksskåp. Från tvättstugan når du praktiskt förråd eller klädkammare till bra förvaring.

ÖVRE PLAN
Under trappan till övre plan erbjuds extra förvaringsyta.

ALLRUM
Vi möts av ett stort allrum med ljusinsläpp från tre takfönster. Mattlackad ekparkett som är vitpigmenterad är genomgående på hela övre plan.

SOVRUM
Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum med garderober, det större rummet har dessutom en klädkammare.

DUSCHRUM
Fräscht badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Utrustat med toalett, handfatsmodul med spegel, dusch med glasdörrar. I rummet finner vi dessutom ett takfönster vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp.Infällda spotlights itak.
RENOVERINGAR
Huset uppfört 2022-2023 då alla garantier och byggfelsförsäkring följer med ny ägare.
Du slipper fastighetsskatt under de första 15 åren.

Dokument att ladda hem

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.