MDA0OXwwMDAwMDAwNDU1Nnw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 3 375 000 kr
 • 1 1/2-plansvilla
 • 1972
 • 5 rok. varav 3 sovrum
  138 kvm

Kaprisgränd 2 - Gullbranna


Trivsamma ytor såväl interiört som exteriört i Gullbranna!

Välkommen till denna trivsamt tillbyggda villa som har mycket av de parametrar en barnfamilj kan eftersöka! Här hittar du generösa och sociala ytor, perfekt för att umgås med familj och vänner. Badrummen är av nuvarande ägare nyrenoverade och så även hela övre plan. Utomhusmiljön är verkligen något extra med en stor och välkomnande uteplats som sträcker sig i två väderstreck. På denna adress kan du njuta av både spabad, pool, en tilltagen uteplats som en takterrass!, Perfekta ytor att koppla av på och njuta av under sommarhalvåret. Tomten är insynsskyddad och ger dig en känsla av avskildhet och här finner vi även ett Attefallshus. Köksytorna är rymliga och moderna med en härlig köksö där hela familjen kan deltaga i matlagningen! Utöver detta erbjuds tre sovrum varav ett med utgång till takterrassen. Matplats samt vardagsrum som erbjuder gott om plats för hela familjen. På bekvämt avstånd till den finkorniga sandstranden i Gullbranna!

visning
Personliga visningstider
Visas 03 Mar, 05 Mar
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
3 375 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Eldsberga

Gullbranna

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

Per omgående innanför entrén möts man av en känsla av hemtrevnad och ordning och reda! Ytan med matplats för såväl familj som vänner samt köksö är väl tilltagen och ljusinsläppet ut mot trädgårdens västerläge är fint, de sociala ytorna fortsätter in det tillbyggda vardagsrummet som har skjutparti ut till uteplats och pool. Mörkt golv i matplats och köksö, gråtonat klinkergolv i vardagsrum. Ljust målade väggar och i vardagsrummet bryts det vita fint av med en stenvägg. Infällda spotlights i tak och så även högtalare.

Köksinredning i svart utförande med rostfria kapitalvaror, ett större runt fönsterparti kommer med utsikt ut mot spabad, uteplats och trädgård. En större rostfri arbetsbänk, hel kyl & frys, diskmaskin, vinkyl, inbyggd microugn och ugn. Även här infällda spotlights i tak. Spishäll och spisfläkt finner vi i köksön, som förutom mycket bra förvaring även är den givna platsen för familjens "vardagsgemenskap".

Från inre hall når vi villans master bedroom med bra klädvårdsutrymme. Tidigare två sovrum. Även här ett mörkt golv samt ljusa väggar samt en vägg med mönstrad tapet.

Badrummet är minst sagt stilrent med ljus marmor på såväl golv som väggar. Duschhörna, vägghängd wc, badrumskommod i sobert grå ton med två runda handfat, en större spegel ovanför, handdukstork samt badkar. Materialvalen är noga utvalda och högkvalitativa! Givetvis värmer golvslingor här skönt.

Vägg i vägg med badrummet finner vi ett förrådsrum.

Tvättstugan finner vi i garagets förlängning och likt övriga ytor på denna adress, är ytan här tilltagen. Här medges såväl plats för torkställning på golvytan som bra förvaring i såväl överskåp, underskåp som städskåp. Svart bänkskiva med rostfri ho. Klinker på golv samt målade väggar och kakel på vägg och till sist finner vi ett torkskåp.

ÖVRE PLAN:

Ett ypperligt plan för tonåringarna! Två större sovrum i vardera gavel, mindre övre hall samt ett badrum.

Sovrummet på vänster hand sett från trappan, är det största och har altandörrar med helglas som leder oss ut till takterrassen i söderläge. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Det andra sovrummet har även det parkettgolv och ljust målade väggar. Fönster i norrläge.

Badrummet är även på detta plan mycket stilrent med högkvalitativa materialval, helkaklat i ljusa färger, duschhörna, handfat samt wc, rund spegel och golvvärme även här.
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare förvärvade huset 2019 och har bla låtit renovera två badrum, dragit om all el i huset, bytt elcentral samt att man lagt in nytt ekparkettgolv på hela övre plan.

Tidigare ägare lät 2014 lägga om yttertaket, installera spabad och pool samt uppföra ett attefallshus.

Dokument att ladda hem

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.