MDA0OXwwMDAwMDAwMzQ4OXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 9 950 000 kr
 • 1,5-plansvilla
 • 1970
 • 7 rok. varav 3 sovrum
  320 + 72 kvm

Klittervägen 47 - Frösakull


Villa med härliga sällskapsytor!

Upptäck en oas av generös rymd och socialt utrymme på Klittervägen 47! Denna tilltagna villa överträffar många förväntningar med sina 320 kvm interiör med en på plats oöverträffad rymd och generös fönstersättning, och inte nog med det - här finns också 72 kvm förråd och ett fantastiskt uterum för att ytterligare utöka din livsstil.

Denna bostad är perfekt för större tillställningar och mysiga sammankomster samtidigt som den behåller en intim atmosfär i er vardag med familjen. Tack vare sin privata placering kan du njuta av lugn och ro utan insyn, med ett sluttande grönområde vid tomtgräns och karaktäristiska drag i form av berg i dagen.

Men det är inte bara utrymmet som gör detta hem så attraktivt - poolområdet, de välkomnande uteplatserna och det inglasade uterummet med glastak lägger till extra värde och möjligheter för avkoppling och underhållning, året om - allt på ett mycket bekvämt cykelavstånd från såväl Frösakull Centrum som finkornig sandstrand!

Klittervägen 47, ett hem där varje kvadratmeter är noggrant utformad för att erbjuda en kvalitativ livsstil för många år framöver! Vi ses!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
9 950 000 kr

LÄS MER OM BUD OM EKONOMISKA BEGREPP
area

Halmstad

Frösakull

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501
RUMSBESKRIVNING
Vi får en försmak av villans rymd direkt innanför entrédörren tack vare en större entréhall. Denna leder oss in till det tilltagna allrummet med matplats som på ett vis är husets hjärta och nav på entréplan. Härifrån når vi övriga ytor såsom kök, vardagsrum, badrum och sovrum. Etagerna, djupet och ljusinsläppet är påtagligt och genomgående i bostaden. Det ligger en ljus klinker på golven, väggarna är ljust målade och rymden och den väl genomtänkta fönstersättningen med bl a en fönstervägg i sydvästläge, sätter verkligen sin prägel! Innan vi tar nästa steg in i villan skall vi nämna att vi från entréhallen har en ingång till tvättstuga och vinkällare.

Köket har ett flertal fönster från golv till tak och plats för ett större matbord som rymmer 10-12 personer. Spishäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl & frys, varmluftsugn samt microugn.

Vardagsrummet har en tilltagen takhöjd och möbleringen känns naturligt vänd mot den tidigare nämnda fönsterväggen, med en utsikt som i sig bildar en fantastisk och föränderlig tavla! Ingång till sovrum och relaxrum samt utgång till uteplatser.

Sovrummet, tidigare två till sitt antal, är idag villans master bedroom och har en utgång till uteplats. Det ligger vägg i vägg med större badrum. Badrummet är helkaklat och har inretts med badkar, badrumskommod & dusch.

Relaxrummet var tilltänkt som ett gym och här finns en duschhörna att nyttja efter träning.

Badrummet är till sin yta generös, helkaklat i neutrala färgval med golvvärme.

Tvättstugan har klinker på golv och målade väggar. Tvättmaskin, torktumlare, rostfri ho samt ingång till förrådsrum/matkällare.

ÖVRE PLAN

Övre plan erbjuder ett större allrum med fin utsikt ut över närområdet samt wc och två sovrum. I allrum och sovrum ligger parkettgolv och väggarna är ljust målade. Wc har klinker på golv och kakel på vägg. Uppgång till ett vindsutrymme för praktisk förvaring.

Dokument att ladda hem

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.