MDA0OXwwMDAwMDAwNDQ0NXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 5 750 000 kr
 • Enplansvilla
 • 1985
 • 4 rok. varav 3 sovrum
  150 + 27 kvm

Kungsvägen 55 - Frösakull


no_data_image
Enplansvilla med en trädgård av privat karaktär!

På bekvämt promenadavstånd från såväl kvällsbad, golfbana som Frösakull centrum finner vi denna enplansvilla om 150 kvm med en privat trädgårdstomt i västerläge med såväl ett inglasat uterum som en öppen uteplats. Villans disposition interiört är trivsam med ett större vardagsrum, kök & matplats i ena delen och den mer privata delen med tre sovrum, klädkammare & badrum i den motsatta. I vardagsrummet medges plats för ett större matsalsbord och likvärdig soffgrupp med utsikt över den djupa trädgården som vid tomtgräns avgränsas av buskage. Kök och matplats samt tvättavdelning finner vi härnäst och även ingång till ett vidbyggt garage med förrådsdel i dess förlängning. Tre sovrum varav två med fönster i österläge och det tredje, villans master bedroom med fönster i västerläge. Badrummets yta är precis lagom i sin yta och utöver detta erbjuds klädkammare och gästtoalett. Detaljplanen medger byggnation om maximalt 300 kvm, så möjlighet finns att utöka villans yta vid behov och önskemål.

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
5 750 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Frösakull

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Välkomna till enplansvillan med planlösning i perfekt symmetri.

Rakt fram i entrén möts du av hemmets mest sociala yta, det ljusa vardagsrummet i öppen volym och med stora fönsterpartier ut mot trädgårdens grönska. Intill den vitmurade braskaminen får soffgruppen gott om plats och i rummet ryms lätt även matbordet med plats för familj och vänner. Härifrån kommer du ut till soligt trädäck och till den privata trädgården.

Pardörrar i glas tar dig vidare till kökets matplats intill burspråket som ger både ljus och rymd. Köket är praktiskt U-format med gott om arbetsytor och har inredning som består av vita luckor och lådor. Här erbjuds diskmaskin, kyl, frys, spis och fläkt. Vardagen blir enkel i tvättavdelningen som förutom tvättpelare, VV-beredare, tvättho och mycket förvaringsmöjligheter i vit inredning också har duschplats och bastu. Vill du hänga tvätten ute passerar du enkelt och smidigt garaget och vidare ut i förrådet där åtkomst till trädgården ges. I förrådet finns extra kyl/frys samt tvättho.

Tar vi vänster i entrén når vi husets sovrumsavdelning och badrum. I hallen passerar vi en gästtoalett och en klädkammare.

Badrummet har plastmatta och våtrumstapet i ljus kulör. Det är inrett med badkar, WC och bidé, handfat som omges av lådor och badrumsskåp.

Huset erbjuder ytterligare en klädkammare, förvaringsmöjligheter är det gott om, via sängkammaren. Här finns också ett linneskåp, en garderob samt utgången till det inglasade uterummet.

Två sovrum i bra storlekar ligger mot framsidan och här erbjuds också garderober.
ÖVRIGT
Detaljplanen medger byggnation om maximalt 300 kvm, taklutning om maximalt 45 grader och ett inrett vindsplan medges, maximal byggnadshöjd 4 meter. Uthus/gårdsbyggnaders yta får vara maximalt 40 kvm.

Pga att säljaren är ett dödsbo kommer det vid kontraktsskrivning att tillämpas en friskrivningsklausul.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.