MDA0OXwwMDAwMDAwNDA3M3w1OA..
 • 5 875 000 kr
 • 2 plan med vidbyggt garage
 • 2015
 • 5 rok. varav 3 sovrum
  146 + 20 kvm

Logvägen 48 - Albinsro


Passivhus med hög komfort och standard!

Välkomna till ett fräckt nytt funkishus om två plan med spännande fasad i Thermowood som blir vackert grå med åren. Här har man byggt med extra allt och skapat ett välplanerat passivhus som ligger i tiden med mycket låga driftkostnader, hög komfort och standard. Vi gillar arkitekturen, rymden i huset med takhöjd om 2,7 m på båda plan samt den genomtänkta fönstersättningen med djupa fönsternischer som blir tilltalande detaljer! Fönster i sydväst skapar ett rikligt ljusinsläpp på båda plan och de är försedda med praktisk solskyddsgardin med solautomatik.

Trivsam planlösning med bra umgängesytor på entréplan, ett vitt stilrent kök i öppet samspel med matplats och vardagsrum och med direkt access till uteplats, helkaklat badrum med dusch, sovrum samt groventré med tvättstuga. Övre plan med 2-3 sovrum med generösa mått varav det stora sovrummet med egen "walk in closet" samt helkaklat badrum med badkar. Vattenburen golvvärme på båda plan som skapar komfort.

Exteriört har man skapat en lättskött helhet med stensatt framsida med plats för två bilar. En avenbokshäck ramar in framsidan och en klotlönn pryder entrén. På baksida är den en lättskötta gräsytan inramad med avenbokshäck, här erbjuds en solig uteplats om ca 40 m² med trallgolv där det finns plats för både möblemang, solsängar och grillen!

Vi gillar läget i området där baksida gränsar mot grönområde samt det nya bostadsområdet Ranagård. Här har du närhet till natur, cykelavstånd till havet och hela Flygstadens utbud, förskola och skola.

Välkomna på visning!

visning
Personliga visningstider
Visas 17 dec
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
5 875 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Albinsro

INFO KARTA
broker

Karl-Johan "Kalle" Svensson

kalle@bostadco.se

RING 0731499503

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Entréplan

Hall/entré
Välkomna in i detta trivsamma boende där du möts av en rymlig hall med praktisk klinker på golv, den vattenburna golvvärmen är genomgående i hela huset. Infällda spotlights i tak och bra avhängning för kläder och skor i garderob med skjutdörrar. Vi gillar takhöjden om 2,7 m som skapar rymd och atmosfär redan på hallmattan.

Sovrum
Från hallen når du på nedre plan ett sovrum med hårdlaminat som är genomgående i alla rum.

Vardagsrum
Ljust och trivsamt vardagsrum med en öppen planlösning tillsammans med matplats och kök. Fönster från golv till tak bjuder in utemiljön i rummet och låter ljuset flöda in i rummet. Fönsterna är försedda med solskyddsgardiner med solautomatik vilket håller värmen ute soliga dagar med bibehållen utsikt.

Kök
Vitt stilrent kök i vinkel med bra förvaring i skåp och lådor. Arbetsytor med tåligt laminat i svart som tillsammans med ett vitt kakel som stänkskydd ger ett sobert intryck. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn & mikro, diskmaskin, kyl, och frys, alla kapitalvaror i rostfritt utförande från Siemens. Infällda spotlights i tak och under skåp för behaglig ljussättning. Väl tilltagen matplats där väggen pryds av en fondtapet i tegel vilket ger en industriell känsla.

Duschrum
Fräscht badrum med klinker i grått på golv och ett vitt kakel på väggar. Utrustat med vägghängd toalett, handfatsmodul, handdukstork och dusch med frostade glasdörrar. Infällda spotlights i tak.

Groventre/tvättstuga
Praktisk groventré med klinker på golv. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare från Siemens samt rostfri ho. Frånluftsvärmepump med värmeväxlare är placerat i detta utrymme.

Förråd
Praktiskt förråd under trappan, i detta utrymme är även fibern placerad.

Övre plan
Massiv trappa leder dig till övre plan.

Allrum
Du möts av ett rymligt allrum med stora fönster med utsikt över grönområdet och Ranagård. Garderobsvägg med skjutdörrar. Detta rum går enkelt att skapa till ett extra sovrum (se alternativ planlösning) På golv ligger tåligt hårdlaminat som är genomgående på hela övre plan.

Sovrum
Sovrum med generöst mått, fönster mot sydväst med utsikt mot Ranagård och grönområdet. Garderob med skjutdörrar.

Sovrum
"Master bed room" om ca 15 m² med direkt access till walk in closet fullt inredd med infällda spotlights i tak. Stort fönster mot framsidan med djup fönsternisch med mörk marmorskiva som är genomgående i alla sovrumsfönster och en fin detalj i alla rum.

Badrum
Fräscht badrum med grå klinker på golv och vit kakel på vägg. Badrummet är utrustat med vägghängd toalett, handfatsmodul, badkar, handdukstork och infällda spotlights i tak.
RENOVERINGAR
Huset uppfördes 2015 genom MTA.

Passivhus:
Husen ska hålla den byggkvalitet som de är ämnade för, så att de uppfyller kraven och kan certifieras som äkta passivhus enligt det regel och normverk som finns samt att det borgar för extremt låg energiförbrukning.

Fasadytor:
Fasaden består till största del av Thermowood samt cementbaserade skivmaterial som skapar lågt framtida underhåll. Thermowood har en fin lyster i brunt om man oljar och underhåller eller om man väljer att ej olja in fasaden blir den vackert grå med åren.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse


  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.

  BOSTÄDER VI SÅLT