MDA0OXwwMDAwMDAwNDYzMXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 4 895 000 kr
 • 2 plan
 • 2022
 • 4 rok. varav 2 sovrum
  150 kvm

Midgårdsvägen 7 - Allarp


Nytt och inflyttningsklart boende med hög standard!

På Midgårdsvägen 7 i nya stadsdelen Allarp stoltserar detta stilrena boende med massor av mervärden! Här erbjuds ett stilsäkert boende med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och genomtänkt fönstersättning. Det är ett modernt hus från VallsjöHus som är väldisponerat med bland annat högt i tak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en hemtrevlig känsla. Dessutom är de genomtänkta ytskikten mycket fräscha och vi uppskattar samtliga materialval här. Huset är mycket smakfullt utrustat och den genomgående höga standarden kommer att bidra till en hög trivsel för de boende. Den härliga och lagom stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter till social aktivitet och lek, i dag är trädgården grovplanerad. Generös altan med trallgolv om ca 50 kvm med sol från morgon till kväll som du kan möblera med både matplats, grill och loungemöbler. Huset färdigställdes 2023 och är gediget byggt, vilket borgar för lågt framtida underhåll och en låg driftskostnad samt att du slipper fastighetsskatt under de första 15 åren. Totalt består huset av 5 rum varav två-tre sovrum och två vardagsrum/allrum. Övriga ytor består av två stilrena badrum, ett klädvårdsrum och en två stora klädkammare. På Midgårdsvägen 7 bor ni på en lugn del i området Allarp med närhet till förskola, mataffär och kort promenad eller cykelavstånd till natur och salta bad i Skummeslöv och Båstad. Varmt välkomna på visning och uppleva detta smakfulla och inflyttningsklara boende på plats!

visning
Personliga visningstider
Visas 01 jun
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
4 895 000 kr

LÄS MER OM BUD OM EKONOMISKA BEGREPP
area

Skummeslövsstrand

Allarp

INFO KARTA
broker

Karl-Johan "Kalle" Svensson

kalle@bostadco.se

RING 0731499503

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Entréplan
Välkomna in i denna trivsamma villa där du möts av en stor välkomnande entré med praktisk klinker på golv. Bra avhängningsmöjligheter för kläder och skor. Vattenburen golvvärme på hela entréplan.

Vardagsrum
Stort härligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot baksidans uteplats. Rummet är lätt att möblera med soffhörna och stor matplats för många gäster. Extra mervärde är den centralt placerade eldstaden som maximerar mysfaktorn i rummet. Vardagsrummet ligger delvis med öppet samspel med köket som skapar social närvaro med gäster under middagarna. Från vardagsrummet når du baksidans uteplats. På golv ligger det enstavig ekparkett med fasad kant som är genomgående i hela huset. Infällda spotlights i fönstersmygar som är genomgående i flertal fönster på båda plan.

Kök
Smakfullt och välplanerat kök med vita luckor och arbetsbänkar i kvartssten som ger en sober känsla. Köket är välplanerat i vinkel med bardel mot vardagsrummet som blir ett naturligt häng i vardag som fest. Köket är utrustat med allt man kan önska sig med inbyggd ugn och mikro, vinkyl, kyl och frys från Smeg med dubbeldörrar, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin, diskho placerad vid fönster med utsikt till husets framsida.

Duschrum
Fint duschrum med industriell känsla med samma klinker på vägg och golv. duschhörna med glasdörrar med svarta profiler med spröjs, inbyggd hylla i vägg som är praktiskt, handdukstork, vägghängd toalett, handfatsmodul i svartbetsad ek och rund spegel med effektfull belysning. Infällda spotlights i tak.

Groventré/tvättstuga
Rymlig tvättstuga som även nyttjas som groventré med klinker på golv. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. I detta utrymme är även värmepannan placerad.

Övre plan

Allrum
Trappa upp till övre plan leder dig till övre plan där du möts av ett stort härligt allrum som är genomgående med ljusinsläpp via fönster från fram och baksida. Här får du plats med soffhörna samt som nuvarande ägare har skapat ett hemmakontor i en del av rummet. Hela övre plan med vattenburen golvvärme.

Sovrum
Övre plan erbjuder tre sovrum med generösa mått. Nuvarande ägare har skapat ett lyxigt sovrum och offrat ett av sovrummen och inrett detta till en stor "walk in closet" med mysig textilmatta på golv och inrett rummet med öppna garderober för med bra förvaring för kläder och skor. Det andra sovrummet är har också generöst mått med klädkammare.

Duschrum
Stilrent badrum med samma klinker på vägg och golv och infällda spotlights i tak. Utrustat med dusch med glasvägg och infälld hylla i vägg, handfatsmodul med dubbla handfat med lådor i mörkbetsad ek, rund spegel med effektfull belysning, handdukstork och vägghängd toalett.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket trivsamt boende som är välbyggt med hög finish och välvalda materialval. Exteriört har man valt genomtänkt ljussättning av husets fasad, uteplats, all el är försedd med Plejd som du kan styra via App på telefonen. Det finns bygglov för att färdigställa garaget som köpare, plattan är gjuten. Här bor du tryggt med alla garantier och med lågt underhåll i många år med ett välisolerat hus som borgar för låg driftskostnad.
RENOVERINGAR
Ett påkostat hus från VallsjöHus med hustypen Optima som nuvarande ägare har anpassat planritning för sina behov till en fin helhet och väl valda materialval - huset är uppfört 2022.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.