MDA0OXwwMDAwMDAwMDgyNnw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 4 650 000 kr
 • Enplansvilla
 • 1974
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  151 + 20 kvm

Morkullevägen 22 - Haverdal


Enplansvillor är lätta att ta hand om. Med allt i ett plan blir livet enkelt och passar utmärkt såväl för barnfamiljen som för paret där barnen flyttat. Du som söker stort fritidsboende är också varmt välkommen hit. Denna omfångsrika villa mäter hela 150 m2 med biyta på 20 m2 och erbjuder minst 4 sovrum. De stora kubikmetrarna har du i det viktiga vardagsrummet med 3,5 m i takhöjd och värmande kaminen redo. Här samlas familj och vänner mer än gärna. Du kommer också gilla kökets utformning med uteplatsen och altanen utanför. Bästa platsen för vänner, grill och skön vila. På uteplatserna har du solen med dig hela dagen tills den glödande försvinner bakom tallarna.
Bara det är övertalande nog om varför du ska flytta hit.
Läget vid återvändsgatan är också uppskattat med områdets fotbollsplan nära. Naturreservatet som leder till havet och där du cyklar, springer och plockar blåbär är också bara en kort promenad bort.

visning
Personliga visningstider
Visas 11 feb
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
4 650 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Haverdal

Haverdal

INFO KARTA
broker

Karin Isaksson

karin@bostadco.se

RING 0731499506

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Här känner du dig genast välkommen i entrén som öppnar upp mot köket och hallen. Innan du kliver in hänger du av dig dina ytterkläder och skor och passerar det helkaklade badrummet i varma toner. Det är utrustat med infälld belysning i taket, badkar, WC, handfat samt spegelskåp. Köket är inbjudande i skön stil samtidigt som det är praktiskt utformat. En köksö med sittplatser tar hand om både gästernas mingel och barnens läxläsning. Bra med arbetsytor och gott om skåp och lådor uppskattas i den U-formade delen. Här finns vidare induktionshäll -14, fläktkåpa, kyl -21, ugn -21 och diskmaskin -23 Ljust klinker på golvet och infälld belysning i taket. Härifrån kommer du ut till den överbyggda altanen som övergår i en öppen del. Om du vill bo i ett hem med kvällssol har du hittat rätt!
Från hallen når du två större sovrum samt ett mindre som idag fungerar som kontor. Från det ena som ligger mot baksidan kommer du ut till trädäcket i söderläge och till det värmande spabadet.
Fortsätter du sedan rakt fram möts du av ett vardagsrum utöver det vanliga med en härlig takrymd på 3, 5 m. Här slår du dig ner framför braskaminen eller intar middagen i glada vänners lag. Fint ljus kommer in från stort fönsterparti och här finns två utgångar till trädgårdsidan. På golvet ligger plankgolv som fortsätter in i sovrummet intill. Här får du förutom infällda spotlights i taket och garderobsvägg vägg med skjutpartier tillgång till egen helkaklad toalett med handfat.
Behöver du ytterligare sovrum/kontor/allrum finns det också på väg till den kakel och klinkerbeklädda tvättavdelningen som ligger en halv trappa ner. Den är avdelad med förvaringsutrymme och strykplats i en del och en del med tvättmaskin, torktumlare och duschplats med betongglas. Ska du hänga ut tvätten finns här också en utgång till trädgården.
RENOVERINGAR
2019 Spabad utomhus
2018 Luft/luftvärmepump. Bardisk i köket
2014 Renovering av köket; nya skåp, bänkskivor samt ny plankvägg och kakel.
2010 Målat utvändigt, panel har bytts löpande vid behov
2003 Tvättavdelning
2001 Badrum

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.

  BOSTÄDER VI SÅLT