MDA0OXwwMDAwMDAwNDEyNXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 6 250 000 kr
 • 1 1/2-plansvilla
 • 1929
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  135 kvm

Oxelvägen 12A - Laxvik


no_data_image
Drygt 200 meter från havet!

Välkomna till Oxelvägen 12A, ett hem där varje detalj är kärleksfullt genomtänkta och i en stil som är genomgående. Byggt 1929 och trivsamt renoverat med en varm och inbjudande atmosfär som får dig att känna dig som hemma från första stund.

Interiört möts vi av sex rum och ett kök, där varje yta är optimalt utnyttjad. De renoverade köket och badrummen förenar funktionalitet med stil, medan den omdragna elen säkerställer modern trygghet. Entréplan erbjuder även vardagsrum i nedsänkt nivå, allrum med braskamin samt ett enskilt sovrum. Övre plan tre sovrum.

Den fristående Attefallsbyggnaden är en liten oas i sig, med tvättstuga, duschrum och ett gästrum med pentry – perfekt för gäster eller som en avskild arbetsplats.

Trädgården är en fröjd för både öga och sinne, med stensatta ytor, en robust betongplatta med elslingor, frodiga gräsytor och en nyplanterad häck som ramar in dess trädgård. Här kan du njuta av flera uteplatser i tre väderstreck, vilket innebär att du alltid hittar en solig eller skuggig plats beroende på tid på dagen.

Från övre plan erbjuds en vidsträckt utsikt över havet under vinterhalvåret och en lummig grönska under sommaren med havsglimtar, vilket skapar en harmonisk och varierad boendemiljö. Två av de tre sovrummen på detta plan har en "privat" balkong.

På Oxelvägen 12A har nuvarande ägare förädlat varje detalj och skapat en plats där gammalt möter nytt på ett mycket trivsamt sätt, endast 200 bekväma steg ned till badstrand!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
6 250 000 kr

LÄS MER OM BUD OM EKONOMISKA BEGREPP
area

Halmstad

Laxvik

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

Via pardörren når vi entréhall som är rymlig och välkomnande och man får per omgående kontakt med matplats och kök, med blick vidare in till del med vardagsrum. Entréhallen är klinkerlagd med gråtonade klinker och väggarna är här likt i övriga huset ljust målade och ljusinsläppet är påtagligt, en skön känsla infinner sig och vid matbordet vill man slå sig ned! I hallen har man förvaring i klädkammare.

Badrummet till sin yta avlångt och materialvalen är homogena och går i naturens tecken, klinker och kakel går i ett och badkar, badrumskommod och wc bryter av stilrent med dess vita kulör. Badkaret är placerat på vänster hand och därefter följer wc och duschhörna, på motsatt sida badrumskommoden och vägghängd spegel. Fönster i rakt västerläge. Som sig bör är här infällda spotlights i tak och golvvärme ger skön komfort.

Matplats och kök i vinkel bildar nästa avdelning och klinkergolvet från entréhallen går igen här. Vitt kök i stilen allmoge med gråa arbertsbänkar av komposit. Integrerad diskmaskin samt kaffemaskin, inbyggd microugn och varmluftsugn, en större infälld rostfri ho. I köksön som avdelar kök och matplats finner vi induktionshäll och spisfläkt, vinkyl samt bra förvaring. Infällda spotlights i tak och högtalare likaså. Större fönsterdörrar som ger fin utsikt över trägården och bildar samtidigt utgång till uteplatsen utanför.

Ett möblerbart genomgångsrum där man med fördel placerar en läsfåtölj når vi härnäst och en nivå ned från detta rum når vi vardagsrum med ljust målad träpanel i tak och på väggar vilket ger ger rummet en skön karaktär! Tre fönsterpartier ut mot Oxelvägen.

Husets givna allrum / tv-rum når vi härnäst med fönsterdörrar ut till ett tilltänkt uterum. Här är en braskamin placerad för skön komfortvärme.

Entréplanets sovrum ligger efter allrum / tv-rum och och har den till husets så karaktäristiska plankväggar i vitt och en grå heltäckningsmatta ger en skön atmosfär. Ingång till klädkammare.

ÖVRE PLAN:

Hall varifrån vi når tre sovrum i varierande storlekar varav två har utgång till sin privata balkong, en i rakt västerläge och en i söderläge, som är den till sin yta mest generös. På hela detta plan ligger ett mörkt laminatgolv, väggarna är ljust målade likt träpanel i tak. Utsikten från balkongen i västerläget är vidsträckt och under vinterhalvåret är havsutsikten bedårande, på sommaren mer begränsad av grönskan som bonar in huset från omgivningen på ett trivsamt vis.
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare förvärvade huset 2017 och har sedan dess kontinuerligt uppdaterat och renoverat, se bl a nedan:

2018 exteriör målning
2018 nya plåtarbeten exteriört
2018 byttes fönsterpartierna och balkongräcken byttes ut och all el drogs om
2018 uteplatserna uppfördes
2017 nytt kök och ny disposition av dess ytor, nya fönsterpartier, nya golv och övriga ytmaterial renoverades
2021 badrum renoverades och tvättstugan uppfördes i Attefallshus som samtidigt uppfördes
2022 gjöts en isolerad betongplatta i österläge och elektrisk golvvärme lades in
Sedan inflyttning har nuvarande ägare förädlat och anlagt såväl uteplatser, uppfarter som trädgård kontinuerligt

Dokument att ladda hem

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.