MDA0OXwwMDAwMDAwNDM5MXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 6 250 000 kr
 • 1 1/2-plans villa med källare
 • 1963
 • 7 rok. varav 6 sovrum
  177 + 96 kvm

Petter Jydes väg 12 - Söndrum


no_data_image
En ypperlig familjevilla med närhet till allt! 7 rum och kök varav hela 6 sovrum!

Den här gedigna villan är byggd med omsorg och kvalitet, plankväggar och betongbjälklag. Den kräver inget större exteriört underhåll och bergvärmen och energideklarationens klass A borgar för låga driftkostnader. Med 273 kvm fördelat på tre våningar, erbjuder det hela familjen möjlighet till en smidig livsstil. Entréplanet välkomnar dig till de sociala utrymmena, kök, badrum och två sovrum. Det övre planet erbjuder hela fyra sovrum och ytterligare ett till badrum, vilket ger plats och integritet för hela familjen. Källarplanet är mångsidigt med förvaring och möjlighet att skapa ett mysigt biorum eller generöst gästrum.

Tomten är i stort sett helt insynsskyddad tack vare högre häckar. På baksidan är den delvis svagt sluttande ned mot en gräsyta där fotbollsmålet har sin givna placering. Uteplatsen erbjuder sol i två riktningar och är perfekt för sommarkvällar. Läget nära skolor, Söndrums centrum, hav och natur gör livet bekvämt och du bor med bara 10 minuters bilresa till Halmstad City och Tylösand – här kan du lika gärna låta bilen stå och ta dig runt med cykel! Så om du letar efter ditt hem i Halmstad, behöver du inte leta längre - det här är verkligen ett hem för en barnfamilj! Kontakta oss så visar vi dig gärna runt!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
6 250 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Söndrum

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

Den nuvarande ägaren har verkligen satt sin prägel på detta plan. Köket är helt nytt och designat med omsorg. Du kommer att älska de rymliga arbets- och förvaringsytorna, och köket öppnar upp mot vardagsrummet i en delvis öppen planlösning. Här, i rakt västerläge, har man installerat ett skjutparti som inte bara släpper in massor av naturligt ljus utan också leder dig ut till uteplatsen där du kan njuta av den sena kvällssolen.

Köksön i ekstav är hjärtat i detta kök, och den är perfekt för både matlagning och umgänge. Allt är i vitt för en fräsch och modern känsla, och det matchar det gråtonade laminatgolvet i fiskbensmönster som sträcker sig genom hall, kök och vardagsrum. I köket finner vi vidare en integrerad hel kyl & frys & diskmaskin, inbyggnadsugn i arbetshöjd och micro, induktionshäll och spisfläkt samt rostfri ho.

Ett trappsteg ner hittar du ett charmigt rum med generös fönstersättning, perfekt för två bekväma läsfåtöljer. Här finner du en utgång till altanen och en kamin som passar extra bra när du vill sitta och kura med en bok under ruggiga dagar. Under vinterhalvåret kan det vara något svalare här, och du kan enkelt skärma av det med en dörr om du vill använda det som en vinterträdgård för dina växter.

På motsatt sida av detta plan finner du två mysiga sovrum och ett badrum. Det ena sovrummet har utsikt mot trädgårdens baksida medan det andra vetter åt öst.

Det helkaklade badrummet är funktionellt, om än något äldre, med ett badkar, wc, handduksvärmare och en praktisk badrumskommod med spegelskåp.


ÖVRE PLAN:

På övre plan möts du av ett master bedroom med eget klädvårdsrum och badrum, samt hela tre ytterligare sovrum!

Master bedroom ligger till vänster på husets östra gavel och erbjuder lagom stora ytor samt ett praktiskt klädvårdrum.

De andra tre sovrummen varierar i storlek och två av dem ligger på motsatt gavel, sett från master bedroom. Dessa har mjuka heltäckningsmattor på golvet.

Det helkaklade badrummet med takfönster har en duschhörna, wc, vit badrumskommod med handfat, spegelskåp och en bekväm handduksvärmare.


KÄLLARPLAN:

Källarplanet är både praktiskt och mångsidigt. På vänster sida finns en inre hall med utgång till trädgården. På vägen dit hittar du en matkällare och ett förråd.

Rakt fram från hallen når du det stora allrummet, som kan användas som ett mysigt tv-rum, ett biografiskt rum, ett pingisbord eller som ett generöst gästrum!

Ytterligare bekvämligheter på detta plan inkluderar en toalett med wc och handfat, en bastu och ett pannrum med gott om förvaringsutrymme.

Stora delar av källarplanet har vita väggar och klinkergolv, vilket ger en fräsch och inbjudande atmosfär.
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare förvärvade villan 2013 och har sedan dess kontinuerligt renoverat och förädlat dess helhet, se bl a nedan:

2014
Lät man stensätta uppfarten
Uppföra uteplats på trädgårdens baksida
Byta entrédörr samt samtliga innedörrar

2015
Renovering av tvättstuga då klinker lades in, ny inredning monterades och ny tvättmaskin installerades

2016
Uteplatsens plasttak byttes ut
Renovering av två sovrum på övre plan då man även lät byta ut radiatorerna i de två sovrummen

2017
En större renovering utfördes av kök, vardagsrum och matplats
Nya kapitalvaror installerades i kök
Skjutparti monterades
Ny bergvärmepump installerades

2018
Renovering av husfasad, vindskivor och carport, samtidigt monterade man fasadbelysning.

2021
Master bedroom renoverades och ett klädvårdsrum uppfördes och nya golv lades in

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.