MDA0OXwwMDAwMDAwNDIwNHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 5 350 000 kr
 • 1 1/2-plans villa med källare
 • 1936
 • 5 rok. varav 4 sovrum
  148 + 45 kvm

Pontongatan 3 - Söder


no_data_image
Fin helhet på Söder!

På Pontongatan 3 på centrala Söder kan ni nu förvärva en mycket trevlig villa, med genomgående välplanerade ytor om totalt hela 193 kvm. Ett större nyinstallerat kök, matplats och vardagsrum ger fina sällskapsytor på entréplan och hit adderar vi även ett sovrum och badrum. Övre plan erbjuder två sovrum som kan omdisponeras till tre, badrum samt ett allrum. I källarplan har vi fina förvaringsytor, duschrum, bastu samt en rymlig tvättstuga. Gällande utomhusmiljö erbjuds ett trevligt uterum med fin rymd, klinkerlagd och stensatta uteplatser och en lättskött trädgårdstomt! Nuvarande ägare har låtit uppdatera bl a kök & el i huset, montera solskydd och helheten är mycket välkomnande!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
5 350 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Söder

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN

En varm och välkomnande bostad där färgval, materialval och planlösning tillsammans skapar en skön känsla av att komma hem! Ytterkläderna hänger vi av i en större garderob med skjutdörrar direkt till vänster. Rakt fram ligger den inre, möblerbara hallen med ett större fönsterparti ut mot ett större uterum. Från den inre hallen når man ett badrum samt entréplanets sovrum. I hela entréplan har nuvarande ägare låtit lägga in ett sobert klinkergolv. Centralt placerat finner vi trapphuset som ger en härlig rymd.

Med fönster ut mot Pontongatan ligger köket och i direkt anslutning dess matplats med plats för 8-10 personer. Köket är levererat av Marboldal i vitt. Induktionshäll, spisfläkt, hel kyl & frys, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och microugn.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med övriga ytor och har flertalet fönsterpartier i västerläge. Braskaminen förgyller de mest kalla dagarna på ett föredömligt sätt och tack vare dess placering avnjuter man värmen från denna även på övre plan. Infällda spotlights i tak likt i inre hall.

Helkaklat badrum med klinker och kakel i tidsneutrala färger. Duschhörna med vikväggar, vägghängd wc, högskåp och badrumskommod med handfat samt inkaklad spegel.

Sovrummet om ca 14 kvm ligger i fil med kök och vardagsrum och har heltäckningsmatta, målade väggar samt en garderobsvägg.

ÖVRE PLAN

Vi möts av ett allrum med ett burspråk och rummets yta ger plats för såväl soffgrupp som läsfåtölj! Burspråket ger inte bara fint ljusinsläpp åt entréplan utan även till trapphus och entréplan. Utgång till en större balkong där man kan ta med sig kaffekoppen ut och njuta av morgonsolen på morgonkvisten. Laminatgolv och målade väggar.

Ett sovrum med fönster i söderläge med utsikt ned mot trädgården. Heltäckningsmatta och målade väggar.

Ett väl tilltaget badrum där man tagit vara på kattvindens utrymme på ett effektivt vis, där den idag ger plats åt ett inkaklat badkar och inbyggt förvaringsskåp. Mörkt klinkergolv och ljusa väggar, och likt på entréplanets duschrum finns här inkaklad spegel samt en badrumskommod med större handfat.

Till sist når vi ett sovrum om ca 25 kvm som från sin begynnelse var uppdelat i två, idag disponerad som ett större sovrum med generösa förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutpartier. Fönster ut mot Pontongatan, i norrläge. Heltäckningsmatta och målade väggar.

KÄLLARVÅNING

Detta plan är såväl ombonat som inrett och har genomgående klinkergolv och målade väggar. Vi tar direkt höger och når då ett större rum med nisch som passar utmärkt som sovrum, gästrum eller hemmakontor. Utanför sovrummet har vi ingång till ett större, långsmalt förvaringsrum med hyllsystem för optimal förvaring.

Från hallen når vi även ett helkaklat wc och vägg i vägg med detta finner vi ett helkaklat duschrum med bastu. Lite dolt finner vi värmepannans placering.

Ett i sin vardag så värdefullt förrådsrum är placerat innan tvättstugan, med dörr ut till trappa som leder oss upp till trädgård. Tvättstugan med tvättmaskin & torktumlare på pelare, rostfri ho, avlastningsytor samt linneskåp är till sin yta tilltagen.
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare förvärvade huset 2016 och har bla låtit utföra nedanstående förbättringar/renoveringar:
2016:
Ny el är installerad i stora delar av huset och elcentralens placering flyttades till tvättstugan och nya strömbrytare och uttag monterades
Nytt kök installerades
Nya entrédörrar installerades inkl Yale Doorman lås monterades
Delvis nya spotlights monterades
Målning av huset interiört genomfördes
Klinkergolv lades på entréplan
Ny braskamin installerades
3 st luft/luft värmepumpar byttes ut
2017:
Elektriska solskydd monterades på fönster i söder och västerläge
Persienner och plisségardiner monterades interiört
Ny tvättmaskin och torktumlare installerades
2018:
En luft/luft värmepump installerades på övre plan
Nya hängrännor och stuprör monterades
2022:
Ommålning av fasad och delar av panelen kläddes om

Tidigare ägare lät 1990 göra en omfattande om- och tillbyggnad av huset då man bl a lät dränera om källaren, dra in ny el i den äldre delen av huset, byta stammar och avloppsrör och byta inkommande vattenledning och utgående avloppsledning. Man har låtit bygga till huset i sydlig riktning med 70 kvm, då man även la om tak på gamla delen samt att man lät bygga till en carport med tillhörande förrådsdel, altan samt balkong. Uterum uppfördes 1993. Interiört lät man renovera samtliga delar från äldre delen samt har man låtit uppföra två nya badrum som senare har renoverats återigen (2007/2008). Man har installerat ett nytt kök och braskamin samt inrett källarplanet.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.