MDA0OXwwMDAwMDAwNDQyMnw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 1 1/2 plansvilla
 • 1999
 • 5 rok. varav 3 sovrum
  141 kvm

Sandåsvägen 12C - Sofieberg


Ett hem som gjort för gemenskap!

Sofieberg i Halmstad är platsen för dig som vill ha balans mellan naturskön omgivning och stadens bekvämligheter. Det uppskattade naturområdet Galgberget, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor och barnomsorg finns på bekvämt avstånd, Med dess lugna, hemtrevliga och trygga atmosfär är området som gjort för barnfamiljer.

Här väntar nu en rymlig villa anpassad för familjen, tryggt intill gata med vändplan.
Såväl interiört som exteriört finns umgängesytor för familj och vänner, sommar som vinter. Rumsfördelningen är genomtänkt med många värdefulla ljusinsläpp. Tre sovrum kan bli fyra om så önskas.
Framför braskaminen i vardagsrummet får själen sitt, ett extra allrum för tv-tittaren finns en trappa upp. Trädgården är som en hemlig oas, de olika “rummen” ger en unik karaktär och skapar odlarlust. Det är en perfekt plats för kluriga kurragömmalekar. Uteplatserna följer solens gång och avlöser varandra genom grönskan. Ett välkomnande hem väntar.

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
area

Halmstad

Sofieberg

INFO KARTA
broker

Karin Isaksson

karin@bostadco.se

RING 0731499506

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Villans entré har lättskött klinkergolv och garderober för ytterkläder och skor. Längre fram i hallen finns dessutom en välkommet stor klädkammare. Under trappan upp till andra våningen finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Direkt till höger når du entréplanets badrum med ljus våtrumstapet på väggarna och plastmatta på golvet i blå toner. Inredningen består av badrumsskåp, spegelskåp, handfat, WC och duschplats. Köket ligger mot den lummiga framsidan där burspråket skapar ljus och rymd. Köksön ger både förvaring, arbetsyta, sittplats och är bästa mingelplatsen. Köket är utrustat med skåp och luckor i ek och med kapitalvaror i rostfritt utförande och består av kyl, frys, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin, fläktkåpa och spishäll. Intill når du tvättavdelningen med utgång till carporten. Tvättmaskin, torktumlare, tvättho med skåp, värmepump samt ytterligare förvaringsmöjligheter får du här.
Vardagsrummet med matrummet i vinkel bjuder på fin fönstersättning. Kring matbordet är det lätt att samla vänner och släkt men behöver du ytterligare sovrum kan du göra ett här. Lugna stunder njuter du av värmen från braskaminen. Här finns utgången till en mysig altan, och det ljusa, glasade uterummet.

Trappan upp leder dig till allrummet som är så värdefullt. Det blir ett extra vardagsrum som är bra när barnen vill umgås med sina kompisar. Rakt fram från trappan når du detta våningsplans ljusa och rymliga badrum med skönt ljusinsläpp från takfönster. Här får du badkar, spegelskåp, WC samt handfat.
De tre sovrummen är bra placerade, ett ligger mot trädgårdssidan och två mot lugna gatan. Från sängkammaren når du en generös klädkammare/walk in closet, för all tänkbar förvaring. Via vindsluckan får du ytterligare förvaringsmöjligheter.
RENOVERINGAR
2023 monterades ny fasadpanel samt nya vindskivor åt sydväst.
2022 monterades två nya fönster åt sydost.
2016 Uterum byggs och braskamin installeras.
2007 Uthus och lusthus byggs.

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.