MDA0OXwwMDAwMDAwMjk1M3w1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 8 950 000 kr
 • Enplansvilla
 • 2018
 • 4 rok. varav 2 sovrum
  169 kvm

Sandslättsvägen 23 - Haverdal


Trivsamt i Haverdal!

I Haverdal och på en kort promenad från golfklubben finner vi ett hem som uppförts så sent som 2019, husleverantör är Trivselhus & enplansvillan med två flyglar och en totalyta om 170 kvm fördelas optimalt och erbjuder såväl detaljer & materialval som verkligen sätter prägel, och som samtidigt ger en utsökt funktionalitet i sin vardag! Från den stund då man öppnar upp huvudentrén tills man fått en genomgång av villan, förstår man att såväl planerandet som uppförandet av villan har skett med ett stort leende - sköna golv, smakfulla badrum, ett kök som samspelar med vardagsrum, genomtänkt belysning, härlig rymd och en utomhusmiljö utöver det vanliga. Denna helhet finner vi på Sandslättsvägen 23. En adress som kan blir er som söker ett kustnära & kvalitativt fritids- eller permanentboende! Vi hälsar er välkomna till våra visningar!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
8 950 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Haverdal

Haverdal

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Entré där man direkt till vänster får kontakt med vardagsrum & kök, rakt fram en hall med fina förvaringslösningar i en längre garderobsvägg, i dess ände ett allrum som med fördel kan utnyttjas som bibliotek!

Vi börjar i vardagsrummet som till sin yta i stort sett är kubisk och ger därmed många valmöjligheter till interiör planering. Ryggåstak och skjutpartier ger rymd och ljus och det smakfulla köket harmoniserar väl. Köket går i grå ton som bryter behagligt mot de i övrigt vita väggarna. Integrerade alternativt inbyggda kapitalvaror i form av induktionshäll, spisfläkt, varmluftsugn, microugn, diskmaskin samt kyl/frys. Förvaring hittar vi även i ett lika klassiskt som praktiskt skafferi. Köket har en köksö som avgränsat mot vardagsrum med mycket bra förvaringsytor.

Master bedroom når vi därefter, med fönster i rakt söderläge. Ingång till privat badrum med utgång till uteplats med spabad. Klädkammaren har man access till från såväl master bedroom som tvättstuga, mycket praktiskt i sin vardag!

Duschrum med klinkergolv och kakel i sobra färgval. Här har vi ett snyggt badkar, duschhörna med två takduschar, badrumskommod i teak med handfat, vägghängd wc, handdukstork samt bastu med plats för 6 personer. Från badrummet har vi utgång till uteplats och spabad, perfekt placering för att undgå onödigt spring mellan dusch och sköna bad!

Den kombinerade tvättavdelningen / groventrén är minimalistiskt inrett och känns rymlig till sin yta. Mot yttervägg har vi underskåp och arbetsbänkar samt rostfri ho. Tvättmaskin och torktumlare samt städskåp. Ingång till pannrum.

Allrummet som vi når i hallens förlängning, har likt vardagsrum & kök ryggåstak och stora fönsterpartier. Ett perfekt rum för sköna läsfåtöljer och då braskamin här är placerad , lär mysfaktorn bli hög året om! Har ni behov av ett bibliotek i ert hem är detta det perfekta rummet för detta!

Badrummet har likt det tidigare klinker och kakel i sobra färger. Duschhörna, wc, badrumskommod i vitlaserad ek med handfat samt spegelskåp.

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.