MDA0OXwwMDAwMDAwNDYzM3w1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 6 950 000 kr
 • 1 1/2 plan med gästhus och garage
 • 1955
 • 5 rok. varav 3 sovrum
  195 + 90 kvm

Skjutfältsvägen 8 - Villshärad


Havsnära boende med fin helhet, låg drift och möjlighet till hyresintäkt!

Det bästa av två världar i Villshärad - havsnära boende som också erbjuder ett oslagbart läge med vy över vackra fält.

Huset är beläget som sista hus mot Ringenäs, en lugn gata och endast ca 400 m till Skälvikshamnen stoltserar detta fina hus på hörntomt.
.
Här erbjuds ett renoverat kvalitetsboende om 195 kvm fördelat på två plan samt källare. Du möts av ett socialt plan där det renoverade köket blir hjärtat i huset med väldisponerad yta i köket med eldstad och myshörna framför eldstaden. Halvtrappa ner når du stort härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och utgång till den ombonade uteplatsen om ca 60 kvm som löper längs hela husets långsida. " framtida uteplats på husets tillbyggnad skulle skapa en fantastiks uteplats med fin havsutsikt"

Köket som är renoverat 2017 som består av varmgrå luckor och arbetsbänkar med stenskivor i Carrera Nobel kvartsten. Från arbetsbänken och fönsterpartiet får du en rogivande utsikt över åkermark och vacker soluppgång. Nedre plan erbjuder även två sovrum samt fräscht badrum. Övre plan är mysigt våningsplan med stort härligt sovrum som är öppet mot allrum samt ingång till "walk in closet" och toalett finns även på detta plan. Källarplan med bra ytor till förvaring, gästrum och renoverad tvättstuga.

Tomtytan om hela 1736 kvm erbjuder ytterligare två fristående byggnader. Dubbelgarage om ca 60 kvm med plats för både bil och båt samt bra förvaring.
Gästhus om ca 60 kvm som är totalrenoverat med nya ytskikt, kök och badrum som kan nyttjas för sommargäster eller varför inte hyra ut det som kan inbringa en bra hyresintäkt.

Uppvärmning sker via bergvärme samt att solceller är installerat skapar låg driftkostnad, energiklass B som ger möjlighet till grönt lån med lägre ränta..

Upptäck Villshärad där naturen och havet alltid är närvarande. Närhet till skolor, förskolor och golfbanor och endast ca 10 km till Halmstad. Välkomna att uppleva denna idyll på plats!

visning
Personliga visningstider
Visas 02 jun, 04 jun
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
6 950 000 kr

LÄS MER OM BUD OM EKONOMISKA BEGREPP
area

Villshärad

Villshärad

INFO KARTA
broker

Karl-Johan "Kalle" Svensson

kalle@bostadco.se

RING 0731499503

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Entréplan
Hall/entré
Välkommen in i detta trivsamma hus där trivseln infinner sig redan på hallmattan.
Du möts av en välkomnande hall med praktisk klinker på golv med golvvärme, bra avhängningsmöjligheter i garderob med skjutdörrar samt möblerbar yta i inre hall.

Kök
Vi stiger in i köket och möts av en öppen social yta med stilrent kök i varmgrå ton med bänkskivor i Carrera Nobel kvartsten. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, kyl och frys. Vi gillar arbetsytan och ljusinsläppet i köket med fönster över arbetsytan ger fin utsikt över åkermark och vacker soluppgång kan avnjutas över fälten när man sitter och njuter av sitt morgonkaffe i bardelen. Murstock blir rumsavdelare mellan kök och myshörnan med eldstad som maximerar mysfaktorn årets kalla dagar. Infällda spotlights i tak. Vitpigmenterad enstavig ekparkett på golv som är genomgående i alla rum.

Vardagsrum
Halvtrappa ner når du stort härligt vardagsrum om ca 60 kvm med generöst ljusinsläpp och utgång till den ombonade uteplatsen. Rummet byggdes till 1992 och har verkligen skapat en fin helhet på nedre plan med väldisponerade ytor för umgänge. Rummet är lätt att möbler med soffhörna och större matplats för flertal gäster.

Sovrum
Två rymliga sovrum.

Duschrum
Fräscht duschrum med klinker på golv i grafitgrått som även går upp på vägg som detalj i dusch, övriga väggar är kaklat i vitt. Ny inredning i 2019. Utrustad med toalett, handfatsmodul med spegelskåp, vägghängt skåp till extra förvaring, handukstork, dusch med glasdörrar. Infällda spotlights i tak.

Övre plan
Ny specialbyggd trappa i Kanadensisk ek byggd av Veinge special snickeri leder dig till övre plan.

Sovrum/allrum
Här möts du av ett lyxigt övre plan med snedtak och något lägre takhöjd ger härlig mysfaktor. Stort härligt rum som nyttjas som stort sovrum med direkt access till "walk in closet"
Toalett med handfat och klinker på golv och tapet på vägg samt en extra klädkammare. Här har det funnits planer på att öppna upp klädkammaren och göra utgång till en takterrass mot havet- kanske du uppfyller den tanke?

Källarplan
Källarplan med bra ytor till förvaring i förråd och matkällare. De flesta golv med klinker på golv.

Tvättstuga
Renoverad tvättstuga med ny inredning med tvättmaskin 2017 med självdoserande funktion, torktumlare 2019. Bra förvaring i skåp och lådor.

Toalett
Toalett med handfat.

Pannrum
I detta utrymme är bergvärmepump placerad, bra extra yta till förvaring.

Gästhus
Fin lägenhet som är totalrenoverad. Här erbjuds en trivsam lägenhet om 60 kvm med allrum och kök med öppet samspel, tre rum samt duschrum som är helkaklat med golvvärme. Utrustat med toalett, dusch, handfatsmodul med spegel, varmvattenberedare samt förberett för tvättmaskin. Värmepump luft/luft står för uppvärmningen.
RENOVERINGAR
2024 - Nytt yttertak med glserad taktegel, ny papp, läkt och plåtarbete. Man har även tilläggsisolerat taket samt takkupr och nya fönster på övre plan.
2023 - Installerade elbilsladdare.
2023 - Solceller installerades som producerar drygt 8000 kwh/ år (Förbrukning av el är ca 18000 kwh samtidigt producerar solceller ca 8000 -8500 kwh som borgar för låg driftkostnad)
2022 - Gästhus som är totalrenoverad med nytt yttertak, isolering, el, vvs, kök, badrum, värmepump luft/luft och alla ytskikt.
2020 - Ny inredning till badrum på entréplan.
2019 - Ny tvättstuga med bra förvaring och avlastningsytor.
2019 - Sovrum/gästrum i källarplan.
2019 - Bergvärmepump installerades - servas varje år, det finns försäkring för garantier som kan övertas av en köpare.
2017 - Nytt stilrent kök i varmgrå ton med stenskivor i kvartsten.
2016 - Större renovering med nya ytskit i hela huset, nya fina golv med enstavig vitpigmenterad ek. Nya innerdörrar, ny trappa till övre plan mm
2015 - Dränerat runt hela huset samt fuktspärr mot grundmuren.

Ett mycket fint och välskött hus där el är bytt, alla fönster är bytta, stammar mm till en fin helhet.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.