MDA0OXwwMDAwMDAwMjkyM3w1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 11 500 000 kr
 • 1 1/2-plansvilla
 • 1974
 • 7 rok. varav 3 sovrum
  270 + 10 kvm

Snäckvägen 10 - Frösakull


115 meter från sanddynerna!

Villan på mysiga Snäckvägen 10 ger per omgående ett gediget intryck och har tilltagna sällskapsytor på såväl entréplan som övre plan! Ca 270 kvm fördelat på 7 rum och kök där kök, vardagsrum och matplats med skjutpartier verkligen sätter sin prägel interiört. Exteriört erbjuds flertalet uteplatser, större takterrass och en lättskött trädgårdstomt med stor gräsmatta som åt söder gränsar mot allmänning. Villans placering endast 115 m från sanddynerna inbjuder till många morgon- och kvällsbad och till ett kvalitativt boende, då lugnet verkligen råder i området. Vi hälsar er välkomna på våra visningar!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
11 500 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Frösakull

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
En rymlig, möblerbar entré möter oss där vi per omgående får kontakt med de mycket tilltagna sällskapsytorna, i dessa rum ligger enhetligt golv och väggarna är ljusa. Fönsterväggarna ut mot trädgården sätter fin karaktär åt rummen!

Från entrén når vi gästtoalett direkt på vänster hand och trappa upp till övre plan på höger hand.

Kök och matplats är även dessa av större mått och tack vare tillbyggnad som skett har men såväl ett trivsamt ljusinsläpp som generös plats för ett större middagssällskap! Braskaminens placering sprider såväl mysfaktor som värme åt hela avdelningen. Köket är massivt och karaktäristiskt och väldigt välplanerat. Induktionshäll, spisfläkt, varmluftsugn, kyl & frys samt integrerad diskmaskin. Samtliga kapitalvaror i rostfritt utförande. Arbetsbänkar av granit. Från köksön där induktionshällen är placerad, har man fin utsikt ut över trädgård och skjutpartierna i matplatsen ger likt fönsterpartierna i tidigare rum, ett fantastisk flödande ljusinsläpp! Mörkt klinkergolv med golvvärme och ljusa väggar.

Från inre hall når vi ett kombinerad tvättrum och groventré, master bedroom med walk-in closet, gästrum samt badrum med bastu.

Tvättrum/groventré har klinker på golv och väggarna är ljust målade. Tvättho, arbetsbänk, städ- och förvaringsskåp samt torktumlare och tvättmaskin på pelare.

Master bedroom når vi härnäst, på höger hand och med två fönsterpartier i rakt sydvästläge, mot trädgård. Rummets yta är drygt 16 kvm och härifrån når vi walk-in closet med genomtänkt garderobssystem! Båda rummen har parkettgolv och ljusa väggar.

Badrummet når vi på motsatt sida av master bedroom och erbjuder dubbelhandfat, wc, duschkabin, handdukstork samt bastu för 4 personer. Badrummet har Ven ljus våtrumsmatta på golv och kakel på vägg.

Det sista rummet på entréplan är ett kontor/gästrum med fönster i söderläge. Två inbyggda garderober. Parkettgolv och ljusa väggar.

ÖVRE PLAN:

Ett allrum på drygt 50 kvm möter oss här, vitbetsat golv och ljust målade väggar och fönsterdörrar ut till takterrassen med vidsträckt utsikt! Önskar man dela av allrummet för ytterligare gästrum eller sovrum finns här bra möjligheter till detta, och varför inte inreda vindsutrymmet som vi når härifrån till ytterligare boarea?

Efter allrummet når vi duschrum på vänster hand. Vit badrumskommod med handfat, spegelskåp, wc samt duschhörna. Våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på vägg.

Vi vandrar vidare bort mot sovrummet på villans södergavel och på vägen fram på höger hand har vi ingång till en stor klädkammare och på vänster hand ingång till rum som man med fördel kan inreda utefter behov och krav.

Sovrummet har vitaliserad massivt träplank, vitmålade väggar och fönster med utsikt över trädgård och allmänning.
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare har bl a låtit utföra nedanstående förbättringar / renoveringar genom åren:
2005 utförde man tillbyggnad i form av matplats samt terrass på övre plan
2006 installerades kök i massivt träslag och stengolv i köksdelen lades in
2015 lät man renovera ytmaterial i form av väggar och tak i vardagsrum
2016 satte man in ny trappa i massiv valnöt
2019 renoverades gästtoaletten
2021 installation av ny luft/luft värmepump

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.