MDA0OXwwMDAwMDAwNDUwMHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 9 500 000 kr
 • 1 1/2-plansvilla med delvis källare
 • 1932
 • 8 rok. varav 4 sovrum
  177 + 58 kvm

Tjuvahålsvägen 24 - Tylösand


no_data_image
Endast 200 meter från Tylösands sandstrand!

Stig in i denna välmående 30-talsvilla, som stolt reser sig på en tomt omfamnad av grönska och stillhet. Med en insynsskyddad trädgård om drygt 1.300 kvm, inramad av skogspartiets lugn och en vidsträckt havsutsikt från övre plan som smyckar horisonten, är detta en plats där tid och rum förenas i en högst avslappnad atmosfär!

En kort promenad till havets mjuka omfamning. Vid stranden, endast 200 meter från tomtgräns, väntar morgondoppet eller kvällsbadet på att välkomna dig till dess svalkande famn.

Njut av den milda sluttningen som omfamnar trädgården, där varje växt och sten är noggrant utvald för att skapa en känsla av stillhet och ro. Med skogens grönska som granne i öster, erbjuder denna trädgård en fristad av privat karaktär!

Interiört omsluts man per omgående av dess varma atmosfär och tidlösa charm. Med 177 kvm fördelade på åtta rum och kök, fördelade på 1 1/2-plan. Från balkongen i västerläge upplever man solnedgångens magiska skådespel, där himlens färger ständigt är i förändring och tiden står stilla för en stund. Låg totalt driftskostnad tack vare att man låtit montera solceller.

Här, i denna oas av en påtaglig lugn karaktär med Tylösands Golfklubb och Hotell Tylösand en skön promenad härifrån, den nyöppnade restaurangen Fyr i stort sett som granne, finns det alltid något nytt att upptäcka och njuta av. Och med gott om promenad- och cykelvägar i området, är varje dag en ny möjlighet att utforska och uppleva det bästa av det som naturen och livet har att erbjuda! Välkomna till Tjuvahålsvägen 24!

visning
Personliga visningstider
Visas 01 jun
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
9 500 000 kr

LÄS MER OM BUD OM EKONOMISKA BEGREPP
area

Halmstad

Tylösand

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

Välkommen till denna charmiga välkomnande 30-talsvilla med en trivsam karaktär som omfamnar dig så fort du kliver in genom dörren. På entréplanet möts du av tre sovrum samt ett mindre rum som passar ypperligt som ett kontor. Ett större matrum, kök, gästtoalett, badrum, läsrum och vardagsrum.

Matrummet har likt övriga ytor på detta plan ett massivt plankgolv och väggarna är tapetserade. Rummet medger plats för det större sällskapet och har utgång till trädgårdens baksida, med fin utsikt ut mot skogspartiet utanför. Rummet bildar samtidigt navet till såväl sovrummen, inre hall som kök.

Arbetsköket som ligger i anslutning till såväl vardagsrum som matplats är en praktisk och funktionell plats. Ett klassiskt men mycket praktiskt skafferi, hel kyl, liten frys, diskmaskin, inbyggd microugn och ugn, induktions spishäll, spisfläkt samt rostfri ho.

Genom köket kommer man till det mysiga vardagsrummet, vars ljusa interiör och öppna spis bjuder in till avkoppling och samvaro. Vidare genom villan finner du tre omsorgsfullt utformade sovrum, var och en med sina egna unika drag. Det största sovrummet, badande i naturligt ljus från söderläge, erbjuder en generös garderobsvägg skapad att kunna hålla ordning och reda.

På detta plan finns också en inglasad veranda - ett läsrum, en plats för lugn och ro där du kan fördjupa dig i en bok medan du njuter av doften av nybryggt kaffe.

Badrummet är rymligt med badrumskommod med dubbelhandfat, duschhörna samt wc. Klinkergolv och kakel på vägg.

Gästtoaletten är placerad under trappan och erbjuder ett mindre handfat samt wc.

ÖVRE PLAN:

När du tar dig till det övre planet möts du av en luftig och inbjudande atmosfär. Allrummet lockar med sitt ryggåstak och den vidsträckta fönsterväggen som släpper in generösa mängder naturligt ljus. Här kan du koppla av framför braskaminen och njuta av panoramautsikten från balkongen, som erbjuder en enastående vy över havet samt de vita huset i Tältstaden.

Det mindre sovrummet på detta plan är perfekt för gäster eller familjemedlemmar som önskar en egen fristad.

Badrummet på detta plan har klinkers på golv och våtrumsmatta på vägg. Badrumskommod med handfat, spegelskåp, wc samt en helkaklad duschhörna.

KÄLLARPLAN:

Ett praktiskt plan med flertalet förrådsrum, tvättstuga samt pannrum.
RENOVERINGAR
Huset förvärvades 1982 av nuvarande ägare och huset har under åren kontinuerligt underhållits och förädlat, se bl a nedan.
1983 renoverades den ursprungliga huskroppen då man även lät omdisponera övre plan samt takkonstruktion, all el byttes ut och man lät även sätta in en ny entrédörr samt dränera utmed huskroppen i nordostlig riktning
2005 renoverades balkongen efter en stormskada
2006 installerades krypgrundsavfuktare i tillbyggnadens krypgrund
2006/2007 renoverades köket
2007 byttes läkt och underlagspapp ut, ursprungliga tegelpannorna lade man åter på plats
2011 installerades bergvärme och elcentralen byttes ut
2013 byttes fasadpanel ut på den ursprungliga huskroppen och man lät samtidigt tilläggsisolera ytterväggarna
2017 renoverades duschrummet dusch/wc
2021 monterades solceller på carportens tak

Tidigare ägare lät 1974 även utföra en tillbyggnad i ett plan.
ÖVRIGT
Vid kontraktsskrivning kommer friskrivningsklausul att tillämpas.

Solceller har det senaste året en årsproduktion om 6562 kWh.

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.