MDA0OXwwMDAwMDAwNDExOXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 4 150 000 kr
 • 2 plan sutteräng
 • 1976
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  151 + 112 kvm

Trollmarksvägen 3 - Tröingeberg


Välskött familjevilla med lugnt läge på återvändsgata!

I barnvänliga Tröingeberg finner du denna tilltalande och välskötta sutterängvilla. Planlösning för såväl den lilla som den stora familjen med bra disponerade ytor för umgänge samt 4 sovrum, två fräscha badrum och ett sutterängplan med fantastisk ytor med allrum, gästrum samt plats för hemmagymmet. Under de senaste åren har nuvarande ägare bytt flertal fönster, nytt yttertak, flertal ytskikt samt trallgolv på baksidans uteplats. Denna ligger i bästa västerläge med plats för matsalsmöblemang, solstolen, loungemöbler, grillen och extra mervärde en mindre pool för svalkande bad varma sommardagar och ute-SPA som extra lyx, svala sommarkvällar njuter du bäst i uterummet. Trädgård som är anlagd för lätt skötsel som gränsar mot lummig skogsridå. Välkomna till Tröingeberg med närhet till allt du behöver så som förskola, lekplats, närbutik och strövområde och välkomna till en lugn återvändsgata som heter Trollmarksgatan 3, din nya adress?

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
4 150 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Falkenberg

Tröingeberg

INFO KARTA
broker

Karl-Johan "Kalle" Svensson

kalle@bostadco.se

RING 0731499503

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Entréplan

HALL/ENRÉ
Välkomna in i denna trivsamma villa som överraskar med sin trivsamma helhet. Du stiger in i den rymliga hallen med tåligt golv i grått som är genomgående i hall, vardagsrum och kök. I hallen erbjuds bra av hängning för kläder och skor.

VARDAGSRUM
Från hallen når du trivsamt vardagsrum ljust målat i varm grå ton samt en mörkare grå som fondvägg, utgång till baksidans uterum.

KÖK MED MATPLATS
Välplanerat kök med ljusa luckor och arbetsbänkar i bok och kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, diskmaskin och kyl - frys är placerad i källarplan. Rymlig matplats med plats för flertal gäster.

SOVRUM
Från köket når du detta sovrum med parkettgolv - det går att öppna upp detta sovrum mot vardagsrummet om man önskar ett stort vardagsrum i vinkel.

BADRUM
Helkaklat badrum som renoverades 2007 av tidigare ägare. Klinker på golv med golvvärme(el) och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med toalett, badkar och handfat och infällda spotlights i tak

SOVRUM
Tre sovrum med rymliga mått med garderober, två av rummen med utgång till balkong med söderläge, plankgolv samt laminat på golv.

Sutterängplan

ALLRUM
Vi möts av ett större allrum i vinkel med laminatgolv och eldstad som värmer effektivt årets kalla dagar.

PANNRUM
Rymligt pannrum där pelletspannan samt plats för pelletslager - pelletspannan är försedd med veckobehållare och förser med pannan med pellets per automatik efter behov.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med våtrumsmatta på vägg och golv, utrustad med dusch med glasdörrar, toalett samt handfat.

HOBBYRUM
Textilmatta på golv för en ombonad känsla. I detta rum har nuvarande ägare sitt hemmagym, du kanske vill ha ett pingisbord? valet är ditt! Från detta rum når du även garaget.

GÄSTRUM
Perfekt gästrum eller hemmakontor.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare-19, rostfri ho samt skåp till förvaring. I detta utrymme är även extra frys placerad.
RENOVERINGAR
2022 - Nytt ute-SPA.
2022 - Jordfelsbrytare installerad.
2021 - Målat huset exteriört.
2019 - Nya golv i hall, vardagsrum och kök.
2018 - Ny uteplats med trallgolv på baksidan.
2017 - Antal fönster är bytta till 3-glas, samt gargaet.
2014 - Nya fönster på framsidan till 3-glas
2014 - Badrum i sutterängplan renoverades.
2012 - Nytt papptak på garaget.
2010 - Förråd byggdes.
2007 - Badrum på entréplan renoverades med kakel och klinker.
2006 - Ny insats i eldstad samt nytt insatsrör.
2004 - Köket renoverades detta år.
ÖVRIGT
OMRÅDE - TRÖINGEBERG

Tröingeberg är en barnvänlig stadsdel i Vinberg Socken i nordöstra Falkenberg. Området ligger på ett litet berg, eller kulle, och karaktäriseras av Tröigebergsbacken som är en mycket lång backe. I huvudsak finns här villabebyggelse med vackra promenadvägar, skogsdungar och flertalet lekplatser i den gröna miljön. En F9-skola för ca 1000 elever är planerad till området och ska stå klar 2024. Den ersätter då två äldre skolor. I planen ingår trygga vägar till skolan. I närområdet finns en elljusslinga för den som gärna springer ett varv efter jobbet!

Det finns ett övre och ett nedre Tröingeberg, eller gamla och nya Trönigeberg. I det övre området dominerar villor från 50- till 70-talen, varpå man fortsatte bebygga det nedre området efter 70-talet. Här finns ett vattentorn som inte är något vattentorn men som är ett konstverk i graffittistil, en tennisklubb, flera förskolor och en servicebutik. Öster om området övergår villabebyggelsen i en åkermark som avgränsas av Ätran strömmande vatten. Här kan det mycket väl bli bostäder framöver. Söderut finner du området Fajans & Östra Gärdet med fler lekplatser, skola, restauranger etc. I bakdelen av Tröingeberg, på cykel- eller promenadavstånd och bredvid Tröinge Ängar, ligger Falkenbergs station. Länstrafikens busslinje Falkenberg - Vessigebro - Ullared passerar här.

Genom området leder huvudgatan Österleden som övergår i Lasarettsvägen och tar dig vidare till Falkenbergs centrum på bara 15 minuter på cykel. På vägen finner du bland annat vårdcentral och kvinnohälsovård. Barnens favoritplats Vallarna ligger på vägen och nära centrum! Här finner du lekpark, mini-zoo, minigolf, parkourpark, boule center, discgolfpark och såklart Vallarnas friluftsteater!

Åker du mot E6 finner du ett affärsområde med ett par stormarknader, bensinmack, blomsterbutik mm.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.

  BOSTÄDER VI SÅLT