MDA0OXwwMDAwMDAwNDUzNHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 6 850 000 kr
 • Enplansvilla
 • 2008
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  160 + 43 kvm

Vältakullsvägen 8 - Villshärad


no_data_image
Enplansvilla med trivsam planlösning!

Vid Vältkullsvägen 8, omringat av en kustnära skönhet, står en villa som inte bara representerar en plats att bo, utan ett hem där varje kvadratmeter utstrålar värme och välkomnande atmosfär. Med sina generösa 160 kvadratmeter erbjuder detta hem en välbalanserad planlösning som omfattar sex rum och kök. Men det är i hjärtat av villan, där vardagsrummet, matplatsen och köket smälter samman i en harmonisk helhet av rymd och ljus, som man verkligen känner sig hemma. Generös fönstersättning ramar in trädgården utanför och flera utgångar leder uteplatser som bjuder in till avkoppling och gemensamma stunder under solens varma strålar, och så även till trädgårdens baksida där man med fördel avnjuter frukostkaffet i morgonsolen!

Sovrummen är strategiskt placerade för att erbjuda avskildhet och komfort, med master bedroom som en fridfull tillflyktsort på villans norra sida. På motsatt sida finns två sovrum och ett allrum, komplett med bekvämligheter som tvättstuga och ett vidbyggt garage med tillhörande förrådsdel som även kan utnyttjas som ett gästrum, vilket utgör en praktisk förlängning av övriga ytor i denna villa. Med jordvärme och braskamin försäkrar huset låga driftskostnader och den putsade fasaden kräver minimalt underhåll och lämnar mer tid för njutning och avkoppling.

Trädgårdstomten är lättskött och välplanerad, med gräsmattor som inbjuder till lek och rekreation, stensättningar och grönska som avgränsar tomten och ger en känsla av avskildhet och ro. Den stensatta uppfarten välkomnar besökare och erbjuder gott om plats för upp till tre bilar, medan närheten till havet och stranden - bara ca 700 meter bort - bjuder in till dagar fyllda med salta vindar och skimrande vatten. Vid Vältkullsvägen 8 finns inte bara en villa, utan ett hem där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en varm och inbjudande atmosfär, och där varje dag är fylld av möjligheter till gemenskap, avkoppling och glädje. Välkomna hem.

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
6 850 000 kr

LÄS MER OM BUD OM EKONOMISKA BEGREPP
area

Villshärad

Villshärad

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
Välkomnande entré där vi till höger nås av allrummet, till vänster får vi direktkontakt med matplats, kök och vardagsrum. Entrén är klinkerlagd och bakom skjutdörrar finner vi plats för familjens och gästernas kläder.

Hela avdelningen till höger är villans hjärta och det är här man med fördel umgås med såväl familj som vänner i sin vardag! Matplatsen medger plats för det större matbordet och härifrån har man utgång till uteplats. Köket som är i vitt utförande är välplanerat och vid köksön intar man kanske sin frukost och sitt morgonkaffe. Här är även induktionshäll placerat i den massiva marmorskivan. Breda kyl- & frysskåp ger sannerligen plats för större inhandlingar och vinkylen likaså!

Vardagsrummet erbjuder en fönstervägg i rakt västerläge och en fin rymd och takfönsterna i sig sätter verkligen prägel! Även härifrån har vi utgång till uteplatsen.

Vägg i vägg med köket når vi villans första sovrum, idag disponerat som ett ypperligt hemmakontor.

Master bedroom ligger på motsatt sida av villan sett till vardagsrum och har utgång till uteplats i österläge. Båda rummen har kort avstånd in till ett tilltaget badrum med hörnbadkar och duschhörna. Badrumskommod i ekutförande med dubbla handfat. Inkaklad spegel, väggskåp, handdukstork samt wc. Ett större fönsterparti ger skönt ljusinsläpp.

Där det i ursprungsritningen var placerat en bastu, är det idag en större klädkammare.

Allrummet är ett perfekt utrymme för barn/ungdomar att vistas i för sig själva, likt i vardagsrummet har vi här en fönstervägg i västerläge med utgång till den stensatta entrésidan. Härifrån når vi två sovrum i varierande storlekar samt badrum. Badrummet är i stil likt det förra med badrumskommod i ekutförande med handfat, inkaklad spegel, duschhörna, handdukstork samt wc. Kakel och klinker i neutrala färgval.

Tvättstugan som även är en praktisk groventré från det vidbyggda garaget, når vi härnäst. Garderobsvägg, rostfri ho, arbetsbänk samt hyllsystem. Tvättmaskin och torktumlare.

Garaget är av större mått med plats för såväl bil som cyklar. I dess förlängning finner vi pannrum som likt villan har vattenburen golvvärme, detta rum har genom åren även av nuvarande ägare utnyttjats som ett gästrum.

Sammanfattningsvis är detta hus en perfekt plats för både avkoppling och socialt umgänge, med genomtänkt planlösning och omsorgsfullt utvalda detaljer som skapar en känsla av hem.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.