MDA0OXwwMDAwMDAwNDQ5NHw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA
 • 7 975 000 kr
 • 1 1/2 plansvillor med källare
 • 1909 + 1906
 • 6 rok. varav 4 sovrum
  156 + 59 kvm

Vapnövägen 31 och 31A - Väster


Vackra sekelskifteshus - ett stort - ett lite mindre - på stadsnära Väster

I harmoni med husens hjärtan och själ har nuvarande ägare fått nytt liv i de båda vackra husen från när det var en glansperiod för arkitekturen . Stora, kloka renoveringar har gjorts från 2005 och framåt och ur alla aspekter är den stora villan på 156 m2 ett nytt hus. Det "lilla" huset på 80 m2 har också fått stora doser omvårdnad och kärlek. Här ryms umgängesytor och kök på entréplanet samt två sovrum och badrum en trappa upp. Huset ger idag hyresintäkter men kan också bli ledigt om så önskas
Det stora hemmet bjuder på en inbjudande, skön atmosfär där det är gott om plats såväl inne som ute för stora festligheter. Fina detaljer är de finsnickrade fönsterna, välbevarad kakelugn och takrymden med synliga bjälkar på sina ställen.
Förbered dina sinnen på en härlig upptäcksfärd!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
7 975 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Väster

INFO KARTA
broker

Karin Isaksson

karin@bostadco.se

RING 0731499506

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

LÄS MER OM HUR 3D-VIEW FUNGERAR HÄR
RUMSBESKRIVNING
VAPNÖVÄGEN 31

Via pardörrar i teak öppnar husets entré pampigt upp med tåligt klinkergolv och infällda spotlights i taket som även fortsätter vidare in. Alla ytterkläder hänger du in i generös garderob med skjutpartier innan du kliver in i husets sociala ytor. Vardagsrummet med sin värmande braskamin och vackra fönstersättning möter dig först. Du kommer också lägga märke till takhöjden som mäter 2,6 m som mest. I öppen volym fortsätter sedan matsalen och köket där familj och många vänner lätt kan samlas kring stort matbord. Köket har en bardel där buffén kan dukas upp eller frukosten intas. Intill är ett riktigt skafferi byggt. Kökets utformning som ett U gör det lättarbetat med fina arbetsytor på bänkskivor i massivt trä. Inredningen består av gott om förvaring i vita luckor och lådor, vitt kakel, integrerad diskmaskin, spishäll, fläktkåpa, inbyggnads ugn och micro, kyl/frys samt extra kyl/frys i friggeboden.
Våningens toalett når du via entrén som är mot trädgården och pergolan. Här ligger också denna vånings sovrum/kontor med ekparkettgolv. Samma golv ligger enhetligt på hela entréplanet.

Den vitmålade trappan tar dig till andra våning där du möts av en hall med öppet upp i nock som skapar en härlig rymd. Balkongen som löper åt både söder och väster kommer du ut på härifrån. I fil ligger de båda sovrummen med takfönster. Sängkammaren är sist ut med högt i tak med bjälkar och som pryds av en vacker kakelugn. Hel garderobsvägg med skjutpartier rymmer alla kläder. Dessutom erbjuds en klädkammare på detta våningsplan. Badrummet och tvättavdelningen är utformat i riktigt härlig stil, kika in! Även här är det öppet i nock med takfönster och ljusinsläpp från fönster mot gaveln, färgval av kakel och klinker är hållbara, klassiska i ljusa och naturnära toner. Det är utrustat med badkar, duschplats med vikbara väggar, tvättmaskin, torktumlare, vägghängd WC, dubbelhandfat med kommod, spegelskåp samt badrumsskåp. Infrabastu är placerad i källaren.

En modern källare väntar med gråa klinkergolv med värme och infällda spotlights i taket. Först möts du av ett allrum, perfekt för ungdomar eller som extra tv-rum. Ytterligare ett hobbyrum erbjuds, biljardbordet ingår i köpet! Förvaring? Javisst, ett helt rum för detta erbjuds också.

Huset har ett inbyggt högtalarsystem.VAPNÖVÄGEN 31A

Är byggt ca 1906 och är en 1 1/5-plansvilla med mindre källare. Boarean är ca 80 m2 där planlösningen fördelar sig med umgängesytor och kök på entréplanet. En trappa upp erbjuds två sovrum med fina förvaringsutrymmen samt helkaklat badrum med duschplats. I källaren om ca 7 m2 finns tvätt, torktumlare och frysbox.
Uppvärmning sker via ett vattenburet system med elkassett, luft/luftvärmepump samt elektrisk golvvärme i entréhall, kök och övre planets dusch/wc. VA samt elledningar är ej separerade från Vapnövägen 31.

Huset är idag uthyrt till en hyra av 8 700 kr inkl vatten, sophämtning samt grundavgift för fiber. Hela huset kan bli ledigt om så önskas.
RENOVERINGAR
Vapnövägen 31
2023 Dränering på två sidor. Isodränskivor monteras
2015 Källaren grävs ur, betongplatta gjuts med underliggande isolering och vattenburen golvvärme. Dränering längs husets långsidor, källarväggarna putsas om.
2012 Pergola
2009 Friggebod
2008 Carporten byggs
2008 Soldäck
2007 Dränering
2006 Fjärrvärme
2005-2006 Totalrenovering av hela huset med ny el, all vvs, tak, fönster, dörrar, fasad, kök, badrum samt ytskikt.

Vapnövägen 31A
2022 Expansionskärl
2022 Spis, kyl- och frys och expansionskärl
2022 Luft/luftvärmepump.
2021 All invändig el dras om och en ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare installeras
2011 Sockeln putsat om.
2009 Nya ytterdörrar och fönster
2009 Friggebod
2009 Nya ytterdörrar och fönster
2007 Renoverades taket med ny papp, läkt och tegelpannor samt tilläggsisolering av vindsbjälklaget.
2006 Byte av avlopps och vattenservisen.

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.