MDA0OXwwMDAwMDAwMDI5OXw1OA.. OBJECT_TYPE_HOUSE OBJECTSUBTYPES_HOUSE_DETACHEDHOUSE
 • 5 100 000 kr
 • 1 1/2-plans villa
 • 2008
 • 4 rok. varav 3 sovrum
  127 kvm

Vendelvägen 25 - Söndrums Kyrkby


Optimalt läge i området!

På ett av områdets kanske bästa läge, i det minst sagt lugna, bekymmersfria Söndrums Kyrkby har vi nu möjlighet att erbjuda ett välkomnande boende om 127 kvm fördelat på fyra rum och kök där entréplan bildar det sociala planet och det övre planet, det privata. På Vendelvägen 25 finner vi en villa vars fasad så sent som 2022 målades om och på denna adress har man låga framtida underhållskostnader och mycket humana driftskostnader! Lättskött exteriör med en trädgårdsbaksida med gräsmatta och uteplats i sydvästläge utan insyn från några grannar. Söndrums Kyrkby ligger geografiskt optimalt med närhet till skola/förskola, goda kommunikationer, hav och natur och Flygstaden. Varmt välkomna!

visning
Personliga visningstider
BOKA DIN TID KONTAKTA MIG FÖR ANNAN TID
visning

Utgångspris
5 100 000 kr

LÄS MER OM BUD BEVAKA SLUTPRISET
area

Halmstad

Söndrums Kyrkby

INFO KARTA
broker

Andréas "Ante" Nilsson

ante@bostadco.se

RING 0731499501
RUMSBESKRIVNING
ENTRÉPLAN:

Välkomnande entré där man per omgående får fin kontakt med trädgårdens baksida. Här likt i vardagsrum och kök har vi parkettgolv och ljust målade väggar. Känslan är varm & välkomnande och lugnet infinner sig verkligen per omgående.

Vardagsrum medger plats för såväl en större soffgrupp som en större matgrupp. Generös fönstersättning samt utgång till uteplats.

Ett kök i vinkel med köksinredning i vitt. Hel kyl & frys, inbyggd microugn samt varmluftsugn, induktionshäll???, spisfläkt samt diskmaskin. Samtliga kapitalvaror i rostfritt utförande.

Badrummet har grått klinkergolv och vitt kakel. Badrumskommod med handfat i vitt utförande, spegelskåp, duschhörna med vikväggar, handduksvärmare samt wc. Infällda spotlights i tak. Golvvärme här likt i hela entréplan ger en skön komfort.

En kombinerad tvättstuga/groventré med utgång till carport. På höger hand har vi en arbetsbänk där tvättmaskin och torktumlare är placerad under, likt ett underskåp. På vänster hand har vi garderober, centraldammsugare samt värmepanna. Klinker på golv och ljust målade väggar.

ÖVRE PLAN:
Detta plan erbjuder tre sovrum i varierande storlekar, två av sovrummen har fin utsikt från större fönsterparti, det tredje sovrummet har fönster ut mot Vendelvägen.

Likt på entréplan finner vi här ett helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kakelplattor. Badrumskommod med handfat i vitt utförande, spegelskåp, badkar, wc samt handdukstork.
RENOVERINGAR
Nuvarande ägare har bott i huset sedan huset uppfördes 2008 och har bl a låtit utföra nedanstående förbättringar genom åren:

2010 Isolerades förrådet
2018 bytte man kompressorn i värmepannan
2022 Målade man om huset exteriört

VILL DU BLÄDDRA I BROSCHYREN?

Här kan du ta del av beskrivningen såsom den ser ut när du får den fysiskt i handen!

Formulär Anmäl Intresse

  Läs mer om vårt sätt att arbeta med GDPR här (Öppnas i nytt fönster).

  Intresserad?

  Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

  ”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

  Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

  VI HJÄLPER DIG

  Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

  För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

  Parkterrassen Ranagård MTA Midhem

  Brf Parkterrassen

  Ranagård

  21 hus
  5-6 rok. 119 kvm
  Fasta priser från 4 595 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem för 21 välplanerade kedjehus med carport och takterrass!

  ByggSjögren Bostadsrätter brf Ranagård Ängar

  Brf Ranagård

  Ranagård

  20 bostadsrätter. 4-våningshus
  2-3 rok. Ca 50 – 95 kvm
  Fasta priser från 2 398 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar ByggSjögren bostäder med omsorgsfulla materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitliga över tid.  

  byggsjögren halmstadhus ranagård

  15 trivsamma kedjehus

  Ranagård

  15 hus.
  5 rok. 133,4 kvm
  Fasta priser från 5 650 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar HalmstadHus tillsammans med ByggSjögren för 15 trivsamma tomter/kedjehus med carport och isolerat förråd. 

  Kedjehus från Obos

  Ranagård

  9 kedjehus
  5 rok om 155 kvm

  Försäljning pågår! Här planerar OBOS nu för nya härliga kedjehus om hela 155 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor – både inomhus och utomhus.

  Brf Gräddhyllan

  Stockenbergsgatan, Centrala Halmstad

  78 bostadsrätter, 5-våningshus
  2-4 rok om 31-116 kvm
  Fasta priser från 1 275 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Midhem tillsammans med MTA och Widik Förvaltning nya stadslägenheter. Här blir det 78 lägenheter och en fräck innergård bara en kilometer från city!

  Parhus från Halmstads Stenhus

  Ranagård Ängar

  16 bostäder i parhus
  5 sovrum. 130 + 7 kvm
  Fasta priser från 5 890 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Halmstads Stenhus stilsäkra stenhus i två plan med äganderätt. Inflyttning är beräknad till våren 2023.

  Brf Mölle Gårdar

  Ranagård

  56 bostadsrätter. 2-våningshus
  2-3 rok om ca 40-77 kvm
  Fasta priser från 2 295 000 kr

  Försäljning pågår! Här planerar Derome projektet Mölle Gårdar som består av fyra gårdar där fyrfamijshusen varvas med mindre parkeringar och grönska. 24 lägenheter i etapp 1.