UTGÅNGSPRIS
4 750 000 kr

BYGGNADSTYP
1 1/2-plansvilla

FAMMARP 394 - FAMMARP

________________

Nytt och tilltaget i Fammarp!

Söker ni ett nyproducerat boende med genomgående hög finisch och härliga ytor där ni med enkla medel kan sätta er egna prägelI Det finner ni i lugna och natursköna Fammarp, strax utanför Söndrum & Gullbrandstorp. Ett mycket välplanerat och helt nyuppfört lösvirkes hus om 207 kvm fördelat på 9 rum och kök! 2,5 km till Ringenäs Golfklubb, 3 km till saltstänkta bad och 4 km till Flygstaden - avstånden är korta men känslan av att befinna sig i lugnets vrå den består! Härlig utsikt över åkrar ger en frihetskänsla i villakvarteret! Vattenburen golvvärme, väldigt låga beräknade driftskostnader, fina sällskapsytor, två allrum, stora fönsterpartier och en härlig rymd är några av de alla positiva parametrarna villan på Fammarp 394, välkomna till visning!

visning-skor-i-hall

VISNINGSANMÄLAN 
 
Personliga visningstider
 

kuddkrig-budgivning

BUDGIVNING
 
Utgångspris
4 750 000 kr

OTHER

OMRÅDE
 
Halmstad
Fammarp

broker

MÄKLARE
 
Andréas Nilsson
ante@bostadco.se

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

RUMSBESKRIVNING

________________

Huvudentrén ligger på villans södersida och väl innanför dörrtröskeln möts man av en entréhall med skjutpartier av spegelglas på höger hand, klinker på golv ligger här likt i kök och matplats.

På vänster hand från entrén sett har vi större matplats för Hajomparti ut till uteplats, matplatsen medger plats för större matbord för det större sällskapet. Köket som är levererat av HTH är välplanerat och går i vitt med kapitalvaror av märket Electrolux och genomtänkt och sober belysning. Köksö för matlagning och förvaring och köksskåpen utmed väggarna rymmer mycket. Här ligger likt i hall och matplats mörkt klinkergolv.

Vardagsrummet med härlig rymd och stora fönster- och skjutparti samt altandörr, braskamin vars lågor man ser från såväl hall/matplats som vardagsrum. Ryggåstaket ger härlig rymd och tillsammans med de stora fönster- och skjutpartierna känns ytorna än mer generösa! Här ligger Tarkett golv och golvvärmen ger här liksom i hela villan skön, komfortabel värme.

Vägg i vägg med vardagsrum har vi villans master bedroom med ingång till klädkammare samt duschrum, ett perfekt avdelning för föräldrarna på denna adress, avskilt från barnens avdelning. Duschrummet har mörkt klinker på golv, vita kakelplattor. Vägghängd wc, badrumskommod i svart med handfat, spgelskåp samt infälld belysning i tak.

På andra delen av villans entréplan har vi en kombinerad groventré / tvättstuga med värmepanna, rostfri ho, förvaringsskåp och arbetsbänk. Därefter tre sovrum varav två identiska i sin storlek, ett allrum samt badrum. I sovrummen och i allrummet har härlig takhöjd och ovanför badrummet har vi ett praktiskt förrådsutrymme för t ex julsaker som ej används så frenetiskt i en vardag.
Duschrummet har mörkt klinker på golv och vita kakelplattor. Vägghängd wc, högskåp i svart och badrumskommod i svart med handfat, duschhörna och spegelskåp samt infälld belysning i tak.

Övre plan:
Allrum med härlig utsikt över åkrar ner mot Söndrum, i rakt söderläge. Precis till vänster om trapphuset har vi ett praktiskt förrådsutrymme.

Duschrum med takfönster, badkar, wc, badrumskommod i vitt med handfat samt spegelskåp.

Det första sovrummet, vägg i vägg med duschrummet har en nisch som är perfekt placering för en säng. Det andra sovrummet är kubiskt till sin disposition. Båda sovrummen har fönster i österläge.

Hela övre plan har likvärdigt golv, vitlaserad ekgolv och ryggåstak.

UTOMHUSMILJÖ & ÖVRIGA BYGGNADER

________________

 

TOMTSTORLEK

753 kvm.

UTEPLATS

Uteplats på ca 50 kvm som sträcker sig utmed delar av den södra husgaveln samt hela den västra med utgång från vardagsrum.

ÖVRIGA BYGGNADER

Fristående förrådsbyggnad,.

PARKERING

Uppfart med plats för 2-3 bilar.

FAKTA

_______________

Lösvirkeshus på hela 207 kvm!

 
FASTIGHET – HALMSTAD ONSJÖ 3:43
TYPKOD - 220 - Småhusenhet, bebyggd
UPPLÅTELSEFORM - Fastigheten är upplåten med: Äganderätt (Friköpt)

FÖNSTER - 3-glasfönster isoler
VENTILATION - Mekanisk frånluft med återvinning
VATTEN & AVLOPP - Kommunalt vatten & Kommunalt avlopp
UPPVÄRMNING - Frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme Nibe 750 (2019)
LARM - Finns
TV&INTERNET - Fiber via Halmstads Stadsnät, avtal övertas av köpare
TAXERINGSVÄRDE MARK - 545 000 kr
TAXERINGSVÄRDE TOTAL - 545 000 kr

årlig elförbrukning ca 8 976 kWh
elkostnad 14 500 kr

Driftskostnaden baseras på 4 personer i hushållet.

PLANER & BESTÄMMELSER

Gemensamhetsanläggning: Halmstad Onsjö Ga:14. Akt.nr: 130177577
Planer och bestämmelser: Onsjö 3:34, Detaljplan (Beslutsdatum: 20150428, Registreringsdatum: 20150604). Akt.nr: 1380k-p1096
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya vattenledning i ungefärlig sträckning h-i. - Vattenledning. Akt.nr: 1380k-2017/17.2

INTRESSERAD?

_______________

Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

VI HJÄLPER DIG

_______________

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!