UTGÅNGSPRIS
35 000 000 kr

BYGGNADSTYP
1 1/2-plansvilla med soutterängdel

BYGGÅR
2004

STORLEK
8 rok varav 4 sovrum
486 + 210 kvm

RÅDJURSVÄGEN 32 - TYLÖSAND

________________

Modern och stilfull villa där ledorden är rumsligt och spatiöst!

Vacker och varm villa med ett luxuöst exteriört uttryck, där stor hänsyn tagits till en privat atmosfär. Här bor du bredvid golfbanan och med en storslagen havsutsikt. Den väl genomtänkta boendemiljön har spatiösa ytor som samspelar på ett ytterst trivsamt vis såsom få villor av denna storlek klarar av. Här har man skapat ett generöst hem med känsla av en överdådighet som aldrig blir skrytsam. Utemiljöerna består flertalet uteplatser som både låter dig söka solen som undgå den. Varje rum är sin egen sfär och söker du ”privacy” har du kommit rätt. Denna villa är som byggt för det, samtidigt som den bjuder in till sällskapliga stunder i de gemensamma rummen. Rymden är påtaglig och fönstersättningen gör bostaden luftig där takvinklarna ger den själ. Sätt på ett valfritt soundtrack i ljudsystemet som når villans sällskapsrum - och njut.
Varmt välkomna hem till Rådjursvägen 32!

visning-skor-i-hall

VISNINGSANMÄLAN 
 
Personliga visningstider
 

kuddkrig-budgivning

BUDGIVNING
 
Utgångspris
35 000 000 kr

OTHER

OMRÅDE
 
Halmstad
Tylösand

broker

MÄKLARE
 
Andréas Nilsson
ante@bostadco.se

SE BOSTADEN I 3D-VIEW - THE DOLLHOUSE EXPERIENCE

Välkommen på visning när det passar dig! Här vandrar du runt i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna, precis som i Google Streetview. Ta dig tid att titta närmare på tapeter, golv eller utsikt - du väljer! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL - välkommen hem!

RUMSBESKRIVNING

________________

Entrén är värdig detta hus och sätter tonen för helheten. Vi upplever en magnifik rymd tack vare husets takhöjd och generösa ytor, höga dörrar och fönster. Fönstersättning och ljussättning harmonierar och lämnar inga dunkla vrår, det finns inga trånga hörn, det finns heller inte några onödiga utrymmen. Allt fyller sin funktion.

Ekgolvet är av hög kvalitet och upplevs skarvlöst. En enkel fries ramar in rummen. I hallen bildar den ett vackert mönster i marmorgolvet.

Takvinklarna skapar i alla rum en spännande arkitektur och interiör. De olika takhöjderna och fönstersättningarna har optimerats för varje del av huset och är noga övervägda. Genomtänkta passager ger ett fint flöde genom huset och känns naturliga. Hajompartierna i rummen öppnar upp för kringliggande trädgård och uteplatser och gör det enkelt att vandra fritt mellan de olika miljöerna.

Sällskapsrummet invid entrén tar emot gästerna och är ett ytterst trivsamt rum för samvaro, tevetittande och avkoppling.

Vardagsrummet går i vinkel med matsalen och pryds av en 200 år gammal öppen spis som monterades ner i London för att sedan muras upp här på Rådjursvägen. Den konverterades då till en gasspis.

I det vackra köket från Kvänum ryms alla dina skålar, köksmaskiner och porslin till vardags och fest. Det minner i stilen om ett gammaldags bondkök med plats för storbak och hjärtliga stunder kring grytorna, fyllt av dagens moderna bekvämligheter.

Köket har utrustats med följande maskiner;
Från Miele - induktionhäll, två st kyl och frys kombiskåp, ugn, micro, mat- och porslinsvärmare som är det idealiska komplementet för servering av varm mat.
Från Norcool - vinkyl. Dagens temperatur är inställd på 9 grader och kyler det vita vinet ytterligare då du tar upp det från vinkällarens 14 gradiga lagringstemperatur.

Intill köket finner vi en välutrustad tvättstuga och klädvårdsrum, innehållande dubbla tvättmaskiner och torktumlare, torkskåp och mangel.

SOVRUM ENTRÉPLAN

Alla husets sovrum har ett förmak med garderober till sovrum och badrum en suite, vilket gör varje sovavdelning ytterst privat. De spatiösa badrummen är utsökt inredda, vart och ett i egen stil som matchar respektive sovrum. Golv och dusch är klädda i marmor, badkaren nedsänkta i en hel matchande marmorskiva som skurits ur för ändamålet, liksom så gjorts i tvättstället vars vackert formade möbler specialtillverkats av Östras Snickeri. Blandare och duschväggar är i klassisk stil och från England. (Avvikelser noteras i rumsbeskrivningen.)

Sea room - ett rum mot havet i afrikanska mönster. Rummet har en privat balkong med magnifik havsutsikt och möjlighet att njuta av solnedgången i väster.
Som alla sovrum har även detta ett förmak med garderober och ett spatiöst och utsökt badrum en suite.

Golf room - ett rum mot golfbanan som går i modern klassisk stil, med skjutpartier mot trädgården i sydöst.

Day room - ett vackert rum mot trädgårdens framsida och med privat balkong i västerläge.
Badrummet i detta rum skiljer sig mot de andra i huset då det är rullstolsanpassat, helkaklat, nås från sovrummet och saknar badkar (anslutning finns om man vill sätta in ett).

Ett sovrum i klassisk inredning som med sitt yttre norrläge har utsikt mot både golfbanan och havet. Här finner vi garderoberna i det rymliga sovrummet och inte i förmaket.

PRIVAT

En trappa upp finner vi det privata planet. Rummet här lämpar sig exempelvis som salong, arbetsrum eller bibliotek, är öppet till nedre plan och vetter mot havet med fin utsikt.

En heltäckande matta pryder golvet på hela ovanvåningen och fönstren är försedda med eldrivna markiser.

Master Bedroom är generöst och innefattar en rogivande öppen spis från England som konverterats till gas. I detta rum finns en air conditioner installerad.

Den eleganta klädkammaren är skräddarsydd i ett ljust träslag och har byggts av Östra Snickeri. De stora öppningsbara takfönstren ger ljus och luft.
Ovanvåningen har ett eget elskåp placerat här.

Separat wc.

Badrummet en suite är inrett för två och badkaret har en bedårande havsutsikt.

NEDRE PLAN

Nedre plan rymmer garage, golfrum, gym, en bastuavdelning, vinkällare och övriga utrymmen såsom förråd och två teknikrum.

Vinkällaren är klädd i tegel och inredning i sjödränkt ek. Kylfläktar håller rummet på konstant temperatur.

Gymmet är inrett med stora spegelväggar och ett plastgolv. Dörren i rummet når trädgården och gör att du enkelt kompletterar träningen med en löprunda.

Efter träningen ligger bastuavdelningen nära till hands. Denna består av en omklädningsdel, dusch och wc samt en rymlig bastu i blont träslag som utrustats med system för ånga, aromaterapi och valfri färg på belysning.

Det uppdaterade teknikrummet rymmer två bergvärmepumpar för de dubbla bergvärmehålen om vardera 170 meter, poolfilter etc.

Från det andra teknikrummet styrs ljud- och ljusanläggning, wifi och tv-anslutningar. Tekniken är kopplad till nätverk och uttag finns att tillgå i husets rum.

Huset har en avancerad larm- och bevakningsutrustning och håller därmed hög nivå på säkerheten. Alla sovrum är därtill utrustade med kassaskåp.

Golfrummet har platsbyggd förvaring för golfbagar, kläder etc. Här finns torkskåp och tvättställ för att kunna vårda och förvara utrustningen på bästa sätt.

RENOVERINGAR

________________

Huset är kontinuerligt och noggrant underhållet och uppdaterat i varje del.

2018 målades hela huset om utvändigt av Celanders Måleri.

Fullständigt besiktningsprotokoll finns att få från mäklaren.

UTOMHUSMILJÖ & ÖVRIGA BYGGNADER

________________

 

TOMTSTORLEK

2346 kvm. (Tomten är friköpt)

TOMTBESKRIVNING

Huset är beläget på en insynsskyddad fastighet i form av en tårtbit där baksidan angränsar till anrika Tylösands Golfklubbs 17e golfhål. I tårtbitens spets inåt Rådjursvägen finns ej fler byggbara fastigheter och totalt rymmer vägen 10 fastigheter på en lugn återvändsgata, varav två vetter mot golfbanan.Fastigheten är unik på flera sätt där den privata belägenheten är en. Man kan inte från vägen se in på tomten och insynen i huset är totalt ogenerad.I den lummigt inramade trädgården finns vackra planteringar och en berså som lämpar sig för en lunch i det gröna. Storleken på fastigheten och dess utformning gör att det enkelt går att anlägga en poolmiljö för den som önskar.

UTEPLATS

Huset har flera utemiljöer i form av terrasser och balkonger, alla stensatta med en vacker sandsten från Frankrike. Baksidan ligger med österläge och förmiddagssol och ackompanjeras av en vattenspegel och en fjärrstyrd markis. Framsidans uteplats rymmer både loungegrupp och matplats och är pampig i sin utformning. Ett par privata balkonger från ett par sovrum finns också att tillgå. Solnedgångarna är magiska att se från detta sydvästläge!

PARKERING

Uppfarten till huset är kullerstenslagd och infart sker genom elektriska grindar. Garaget har plats för två bilar parkerade efter varandra, en cykelparkering och en golfbil. Väggar och tak av träpanel. Garaget har direktaccess till husets nedre plan.

FAKTA

_______________

Ett generöst hem med en överdådighet som aldrig blir skrytsam.

 
FASTIGHET – Halmstad Tylösand 1:7
TYPKOD - 220 - Småhusenhet, bebyggd
UPPLÅTELSEFORM - Fastigheten är upplåten med: Äganderätt (Friköpt)

BYGGÅR - 2004

GRUNDMUR - Gjuten betong
GRUND - Betongplatta
BJÄLKLAG - Betong
FASAD - Trä
TAKBEKLÄDNAD - Enkupiga tegelpannor
PLÅTARBETEN - Koppar
FÖNSTER - 2-glasfönster isoler
VENTILATION - Mekanisk frånluft
VATTEN & AVLOPP - Kommunalt vatten året om & Kommunalt avlopp
UPPVÄRMNING - Bergvärmepump, 2 djupborrade hål om 170 m
SKORSTEN - Murad skorsten
LARM - Finns
ENERGIDEKLARATION Energiklass - D
STANDARDPOÄNG - 37
PANTBREV - 4 st, 1550000 kr
TAXERINGSVÄRDE BYGGNAD - 5 000 000 kr
TAXERINGSVÄRDE MARK - 2 984 000 kr
TAXERINGSVÄRDE TOTAL - 7 984 000 kr
STANDARDPOÄNG - 37
VÄRDEÅR - 2004

DRIFTSKOSTNAD: 154 664 kr/år
årlig elförbrukning ca 53 648 kWh
elkostnad 89 844 kr
vatten/avlopp 21 550 kr
renhållning 9 709 kr
försäkring 33 561 kr

Driftskostnaden baseras på 2 personer i hushållet.

PLANER & BESTÄMMELSER

Planer och bestämmelser: Tylösand, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19531208). Akt.nr: 1380k-sön10
Gemensamhetsanläggning: Halmstad Tylösand Ga:3 - VÄG. Akt.nr: 130163396

ÖVRIGT

________________

Vattenspegeln som möter entrén har en ram av marmor och en grund, gjuten bassäng.

Huset är arkitektritat ner på detaljnivå och har rullstolsanpassats med breda dörrpartier och rundade trösklar. En hiss tar dig från entréplan till nedre plan. Schaktet är förberett för att ansluta ovanvåningen, men hissen är inte anpassad för detta utan måste då bytas ut.

Rökgasfläkten ser till att vädra ut gasen från eldstäderna.

Köpekontrakt skrivs i euro och utgångspris 3.500.000 EURO är beräknat på valutakurs 2018-07-20. Omräkning sker på den på tillträdesdagen gällande valutakursen.

Dokument att ladda hem

INTRESSERAD?

_______________

Känns denna bostad intressant för dig eller någon du känner? Vi hjälper dig eller din vän med svar på alla frågor och funderingar. Hur vill du gå vidare nu?

”Vi vill hjälpa människor att hitta hem!” Bostad&Co

Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

VI HJÄLPER DIG

_______________

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!