fbpx

Ta hand om dig & värna om andra

_______________

Information med anledning av Coronaviruset och Covid-19

Vi värnar om om varandra och tar spridningen av Coronaviruset på allvar. Dock kvarstår behovet av att byta bostad och vi arbetar på ”som vanligt”. Vi vill på denna sida informera dig om hur vi arbetar för att minska smittspridningen!

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta och håller avstånd, och ber dig att göra detsamma! Om du är krasslig och inte kan närvara vid visning och kontraktskrivning/tillträde så hittar vi en lösning, och om din mäklare är krasslig kommer någon annan på kontoret att hjälpa dig!

  • Vi har alltid gillat den tekniska utvecklingen och idag är vi extra tacksamma för att vi alltid erbjuder 3D-visningar av alla våra bostäder. Du kan gå på visning när du vill, varifrån du vill! Vi rekommenderar att du först besöker bostaden digitalt för att få en uppfattning om hur intressant bostaden verkligen är att besöka, innan du bokar en fysisk visning.
  • Vi har alltid valt att boka små, personliga visningar med 1-3 sällskap per visningstid, beroende av bostadens storlek. För den som önskar en helt privat visning löser vi detta, bara kontakta mäklaren! Tänk också på att inte ta med dig sällskap till visningen som inte behöver se bostaden i detta skede. Meddela också mäklaren om hur många ni blir om ni är fler än två.
  • På visningen hälsar vi dig med ett glatt leende! Här kan man också tänka på att inte ta på saker i onödan.
  • Om du inte känner dig fullt frisk (eller vet med dig att du kanske utsatts för smitta) ber vi dig att avboka din visningstid eller sända ett ombud i ditt ställe. Kanske kan någon filma bostaden och låta dig vara med på länk? Om detta inte är möjligt, kontakta mäklaren så försöker vi hitta en lösning!
  • Vill du boka ett möte, rådgivning eller värdering via telefon eller videolänk – inga problem! Vi hittar en lösning som passar dig!

 

Vad vi vill säga med detta är att vi anpassar oss efter dig – Corona eller inte, vi har alltid varit flexibla och idag är inget undantag – välkommen till oss på ett sätt som passar dig!

Allmänna råd

______________

Så här säger Folkhälsomyndigheten:

Följ de aktuella lokala allmänna råden som gäller! Du hittar Folkhälsomyndighetens hemsida här!

HÅLL AVSTÅND

Tvätta händerna ofta
Hosta och nys i armvecket
Undvik att röra ögon, näsa och mun
Stanna hemma om du är sjuk och två dagar efter du blivit helt frisk

Tillsammans kan vi hjälpas åt att skydda varandra!

Obs! Vi följer utvecklingen och riktlinjerna från Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Mäklarsamfundets råd och riktlinjer – och om informationen här inte hänger med ber vi om ursäkt för detta, du kan dock vara trygg i att vi alltid har ditt bästa för ögonen!