Om oss som arbetar på Bostad&Co

Bostad&Co är en välmeriterad, lokal och obunden mäklarbyrå i Halmstad.

Vår värdegrund baseras på en enkel mening – Mer än bara en bostadsaffär. Vi har genom åren lärt oss att alla förmedlingar ser olika ut. Därför ser vi alltid till individen och tar oss tid i våra möten. Bostad&Co arbetar med kvalitet, kontinuitet och engagemang för att du ska känna sig trygg, i fokus och göra en god affär.

Du hittar oss en trappa upp på Storgatan 25 i Halmstad och mäklarnas kontaktuppgifter nedan!

Ante Nilsson

”Ante är Super-Mega-Star bäst”
Säljare Skogsstigen, Eketånga

Ante Nilsson är en sann lagspelare som klistrat fast handbollsskorna på hyllan och bytt ut laget HK Drott mot Bostad&Co. Som lagkapten i det forna laget sammansvetsar han idag mäklarteamet och ser till att driva affärer i mål istället för bollar. Under åren som etablerad fastighetsmäklare i Halmstad har han inte bara lärt sig det praktiska i en förmedling, utan också allt det andra runt om – det känslomässiga, att vara öppen och ödmjuk inför varje försäljning. För Ante är det viktigt att ha alla med sig på planen i affären, från säljare till intressenter och köpare. När alla är nöjda kan han bocka av förmedlingen som en vinst i protokollet!

Bakgrund: Ante har under åren som mäklare kammat hem olika priser bland annat inom kategorierna ”Nöjdast Kunder” och ”Årets Mäklare”. Han har också nominerats till ”Årets Mäklarprofil” av Mäklarsamfundet, framröstad som en av tre personer i branschen i landet. Han grundade Bostad&Co 2014 då han sökte en egen väg till hur han ville se ut och verka som fastighetsmäklare.

Ante Nilsson, mäklare på Bostad&Co

Kontakta Ante

Han hjälper dig med försäljning och värdering av villor, samt med kommersiella fastigheter.

Kalle Svensson

”Kalle uppfyllde alla krav jag satt upp för en bra mäklare”
Säljare Spjutspetsvägen, Snöstorp

Kalle Svensson är tidigare cyklist på elitnivå, men som mäklare är han sällan ute och cyklar! Kalle är fokuserad, van att slipa på detaljerna och har ett driv som snabbt tar honom framåt. Han lutar sig tryggt mot lagar och paragrafer och ser till att hjulen snurrar i förmedlingen. Åren som mäklare har givit kunskaper om marknaden, olika typer av bostäder, situationer och människor. Det har gjort honom trygg inför det stora uppdrag som en förmedling innebär. Kalles ordningssinne är till gagn för alla på kontoret också, han är den som ser att blommorna behöver vatten och som ser till att alla mår bra.

Bakgrund: Kalle har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006. Han arbetade som mäklarassistent under de två åren han studerade till mäklare och kommer ursprungligen från försäkringsvärlden efter det han lagt kockhatten på hyllan. Han är sedan 2014 delägare på Bostad&Co

Kalle Svensson, mäklare på Bostad&Co

Kontakta Kalle

Han hjälper dig med försäljning och värdering av villor, samt med kommersiella fastigheter

Henric Johansson

”Proffessionellt och tryggt med vänligt och trevligt bemötande.”
Säljare Egon Östlunds Gata, Nissastrand

Som före detta volleybollspelare i Halmstad Hylte Volley och Falkenberg är vår mäklare Henric Johansson van att hålla bollarna i luften. Efter en aktiv karriär som genererade totalt nio elitseriesäsonger, SM-guld och landskamper, bollar han istället bostadsrättsaffärer med van och skicklig hand. Han är den i Halmstad som sålt flest bostadsrätter och vi är glada och stolta över att ha honom hos oss på Bostad&Co. Inte bara för att han är skicklig och kunnig, utan även för att han är en kul kille som definitivt höjer stämningen på kontoret! Med en vinnares driv har han lagt energin på att lära sig allt som är värt att veta om Halmstads bostadsrättsföreningar. Han har en oslagbar koll och säger själv att ”det känns förtroendefullt att kunna lägga särskild kraft på förmedlingen av bostadsrätter”. En trygg mäklare helt enkelt!

Bakgrund: Henric är delägare på Bostad&Co och har specialiserat sig som bostadsrättsmäklare sedan 2007.

Henric Johansson, mäklare på Bostad&Co

Kontakta Henric

Han hjälper dig med försäljning och värdering av din bostadsrätt, samt är grym på nyproduktion!

Karin Isaksson

”Hon är den perfekta mäklaren!”
Säljare, lägenhet i Halmstad

Karin Isaksson registrerades som mäklare redan 1997 och är en välkänd mäklarprofil i Halmstad där hon förmedlat flera hundratals affärer genom åren. Vi vågar påstå att Karin varit med om det mesta som kan hända i en bostadsaffär – hon kan alla typer av bostäder och hon arbetar helhjärtat med dem alla! Det har såklart givit henne en enorm kunskapsbank och ett genomgående betyg är att hon är trygg, lugn och kompetent. Som ett extra ess i rockärmen är hon certifierad när det kommer till nyproduktionsförsäljning. När hon inte förmedlar bostäder tycker hon om att spendera tid med familjen och håller gärna igång i padelburen och på golfbanan!

Bakgrund: Karin är en av Halmstads mest välmeriterade mäklare och började arbeta på Bostad&Co vintern 2021.

Karin Isaksson, mäklare på Bostad&Co

Kontakta Karin

Karin hjälper dig med försäljning och värdering av din bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt!

Jessika Nilsson

”Viktig kugge i hjulet på kontoret.”
Kollegorna

Jessika Nilsson saknar elitidrottsbakgrund. Det betyder inte att inte idrotten står henne varmt om hjärtat eller att hon saknar vinnarskalle! Hon brinner för marknadsföring och har ställt siktet högt som ansvarig för denna. För att kanalisera energi tränar hon på gym, spelar mer än gärna padel och springer en runda när tillfälle ges. Trots att hon inte gillar att springa lopp har hon genomfört ett maraton ”bara för att se om det går”. Hon verkar hinna hur mycket som helst och målar tavlor och fotograferar gärna när tillfälle ges på fritiden!

Bakgrund: Jessika är registrerad fastighetsmäklare men trivs bäst i bakgrunden. Marknadsföring är hennes huvudsyssla idag efter att ha sålt bioreklam, arbetat som eventkoordinator, privatrådgivare med fokus på bolån och samlat på sig erfarenheter i alla möjliga andra sammanhang. Hon är fru till Ante Nilsson på kontoret.

Jessika Nilsson, marknadsansvarig på Bostad&Co

Sofia Marshall

”Ett administrativt energiknippe!”
Kollegorna

Sofia Marshall är i Halmstad känd mer som ”Aerobic-Fia”. I 25 år har hon arbetat med träning och hälsa och känner du igen henne är det kanske från receptionen på Träningskompaniet? Hon kommer senast från The Academy och inspirerar fortfarande till svettiga leenden genom verksamheten i egna företaget ”Fia inspirerar till träning” där hon håller träningskurser i Västra Mellby. Energin därifrån tar hon med sig till vårt kontor där hennes roll som mäklarassistent är enormt uppskattad! Fritiden ägnar hon gärna med familj och vänner, pysslar med inredning eller är ute i löpspåret. Vi som trodde att VI var aktiva innan hon klev in i våra liv!

Sofia Marshall

VÄRDERING

Det är inte lätt att veta var man ska börja när man vill byta bostad. Vi hjälper dig! Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter – så kontaktar vi dig för att boka en tid!

Av oss får du en fri muntlig värdering och goda råd – helt förutsättningslöst!

VAD ANDRA SÄGER OM OSS PÅ BOSTAD&CO

Vi är genuint intresserade av människor och deras boendesituation. Kanske är det därför man gillar oss?

Proffsig och väl genomförd husaffär av Bostad&Co. Allt från första mötet, fotografering o prospektet över objektet till slutförandet av affären.
Vi som säljare kände oss trygga hela vägen genom processen. Vi rekommenderar varmt Bostad&Co.

”Håkan Hellberg”

Vi har haft mycket proffsig hjälp av Kalle o Bostad&Co vid ett antal försäljningar fritidshus, skog o hyresfastigheter.
En mäklarfirma som vi kommer att anlita fler gånger o varmt kan rekommendera.

”Pelle och Ann Olsson”

”För mig har alltid Bostad&Co varit ett självklart val. Du behöver inte känna dom utan det räcker att se deras reklam/annonsering. För mig utstrålar dom en glädje och harmoni utan att tumma på respekten. En respekt som absolut känns ömsesidig.”

säljare på Månadsgatan 3

”Vi både köpte och sålde genom Bostad&Co och är väldigt väldigt nöjda. Trevligt och roligt att ha att göra med både Henric och Kalle. Vi hade aldrig gjort en sådan här stor affär innan och det kändes så tryggt. Alltid tillgängliga, proffesionellt och snabba på att återkoppla. Rekommenderar verkligen Bostad&Co!”

Hedvig Lundberg

Vill du ha fler recensioner?

Här hittar du fler citat om oss!

Genrebild Bostad&Co - sälj bostaden. Packa inför flytt

VÅRA MÄKLARE HJÄLPER DIG

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

Läs mer om vår filosofi här! 

Du hittar oss på Storgatan 25. Vi sitter på andra våningen och du hittar entrén bredvid restaurang Hummör.

Telefon växel: 035 710 95 00

Mail: halmstad@bostadco.se

VÅRA ENGAGEMANG & NÄTVERK

Idrott & sport ligger oss varmt om hjärtat. Vi vet hur  viktigt rörelse och föreningsliv är för människan, hur det  för oss samman och får oss att må bra. Det är därför vi  stöttar idrottsföreningar lite extra på vårt kontor!

Vi gillar också att träffa folk och att nätverka. Vill du veta var du säkrast hittar oss?