Våra vänner – eller vad andra säger om oss!

Vi är genuint intresserad av människor och deras boendesituation. Kanske är det därför man gillar oss?

När någon är nöjd med vår insats som mäklare, ja då är vi också nöjda! Här presenterar vi några nöjda köpare och säljare som vi fått möjligheten att hjälpa med sina bostadsaffärer!

Lars & Charlotta Krafft

”Omdömmesgill!”

Köpare

Omdömesgill! Henric kan hjälpa både säljare och köpare att balansera drömmar med realiteter. Det underlättar för alla. Stort tack.

Köpare av bostad Lars och Charlotta Krafft

Ann-Christin & Bo Klang

”En utmärkt känsla för och kunskap om marknaden”

Säljare

”Redan vårt första möte med Henric på Bostad&Co kändes förtroendeingivande. Den känslan blev inte mindre under processens gång. Henric är lugn, professionell, erfaren och har en utmärkt känsla för och kunskap om marknaden. Vi gratulerar Bostad&Co till att ha Henric i sitt team.”

Ann-Christin och Bo Klang

Jeanette & Tomy Nerman

”När vi har möjlighet att välja, så väljer vi självklart den Bästa!”

Säljare

”När vi har möjlighet att välja, så väljer vi självklart den Bästa. Tack Henric för ett fantastiskt engagemang och proffsigt bemötande.”

Jeanette och Tomy Nerman, Halmstad

Mic & Thomas Fjällman

”Han är mycket proffsig i sin yrkesroll som mäklare.”

Säljare

”För oss var det inget svårt val av mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet på Von Möllersgatan. Hade fått rekommendation om Henric på Bostad&Co. Det ångrar vi inte. Han är mycket proffsig i sin yrkesroll som mäklare. Tack för all hjälp!”

Mic och Thomas Fjällman

Ulrica Ahlstav

”Det kunde inte ha blivit bättre!”
Säljare

”Kontakt togs i augusti 2017 och det resulterade i ett fantastiskt team work där vi var överens om alla idéer och beslut.”

”Jag träffade Ante första gången i september 2016, i samband med en överlåtelsevärdering. Jag fick genast förtroende för honom och tänkte att om jag en dag ska sälja mitt hus, så vill jag att han tar hand om det. Och så blev det! Ny kontakt togs i augusti 2017 och det resulterade i ett fantastiskt team work där vi var överens om alla idéer och beslut. Det kunde inte ha blivit bättre”.

Ulrica Ahlstav

Helene & Per-Anders Bengtsson

”Vi skalade ner från villa till bostadsrätt!”
Köpare & Säljare

”Vi är så jättenöjda och vill säga tusen tack till det härliga gänget på Bostad&Co, som var ett fantastiskt stöd och bollplank i vår omställningsprocess.”

Tidigt våren 2017 beslutade vi oss för att det var dags att börja resan med att skala ner vårt boende från en 1,5-plansvilla på 157 kvm till något mindre.
Våra ungdomar flyttar nu i höst till egna boenden och vi och våra 2 katter behöver inte all den yta som vi har haft de senaste 22 åren.
Vi träffade Ante för en förutsättningslös diskussion i februari, köpte oss en bostadsrätt i slutet av maj med hjälp av Henric, och sålde vår villa med hjälp av Ante i mitten av augusti. Ante och Jessika tog hand om hela marknadsföringsprocessen medan vi var på semester i Italien.
Vi är så jättenöjda och vill säga tusen tack till det härliga gänget på Bostad&Co, som var ett fantastiskt stöd och bollplank i vår omställningsprocess.”

Helene och Per-Anders Bengtsson

Victoria & Daniel Stenholm

”Vi fick genast en god relation och kände stort förtroende!”
Köpare

”Vi älskar skjutpartiet i vardagsrummet, antagligen var det avgörande för vårt val av hus. Det fanns en stor potential i det och med små medel har huset blivit mycket större och modernare. Kaminen satte vi in efter sommaren, det är en lyx att elda var dag!
Vi är jättenöjda med Bostad&Cos insats som mäklare. Vi fick genast en väldigt bra relation med Ante och kände ett stort förtroende och tillit för honom.”

Glatt par på foto läsa bok elda i kamin

Kattis & Daniel Sanjay

”Tack Bostad&Co för underbar hjälp med både försäljning och köp!”

Säljare & Köpare

”Vi hade letat länge efter ett större hem och hade för stunden gett upp – men där mitt i flödet på Facebook dök en bild upp på en öppen brasa och en tegelvägg. Ett par veckor senare var vi radhusägare. Tänk vad lite slötittande på Facebook kan leda till!
Tack Bostad&Co för underbar hjälp med både försäljning och köp!”

För nästan precis två år sedan besökte jag Catharina och Daniel Sanjay för att fotografera dem i deras nya bostad, och resultatet blev de bilder vi använt oss av i vår marknadsföring. Nu har jag besökt dem igen för att dricka te och skratta bort en stund tillsammans. Och för att prata om heminredning och renovering! Välkommen till Plönegatan!

Vi har förnämligt fått lite lästips inför kommande lässäsong, av ingen mindre än bibliotekarien, författaren och förläggaren Catharina Sanjay – som du kanske känner igen sedan tidigare t ex här i bloggen (Hemma i paret Sanjays kök) eller som en av våra referenser ”nöjd köpare och säljare” i vår marknadsföring!

par mot tegelvägg med katt

Curt Haglund

”Bostad&Co var det självklara valet!”
Säljare Nissastrand

Hur det gick? Henric sålde lägenheten före visning. Både köparen, jag och Henric var supernöjda, det blev WIN-WIN. Tack Henric!

”Bostad&Co är ett härligt gäng som man får se upp till. På flera sätt. Jag har följt marknaden för bostadsrätter på Nissastrand under ganska lång tid och tror att Bostad&Co är marknadsledande i området. Främst tronar Henric.
Jag har känt Henric i sex år. När jag skulle välja mäklare för försäljning av min bostadsrätt på Nissastrand, så var Bostad&Co det självklara valet. Att välja en mäklare man litar på är viktigt. Jag skall flytta till Höganäs.
Hur det gick? Henric sålde lägenheten före visning. Både köparen, jag och Henric var supernöjda, det blev WIN-WIN. Tack Henric!”

Ett varmt möte med en nöjd säljare på Nissastrand en vårdag i januari resulterade i både text och bilder! Läs vad Curt Haglund själv säger om Bostad&Co i detta inlägg.

Curt Haglund

Anneli Lundgren

”Bostad&Co har ingett förtroende genom att alltid vara vara ärliga, tillgängliga och personliga.”

Säljare & Köpare

”Bostad&Co har ingett förtroende genom att alltid vara vara ärliga, tillgängliga och personliga. Genom dialog och lyhördhet har de förstått vilka mina behov som kund varit. Jag är supernöjd med mitt nya boende!”

Anneli Lundgren köpte lägenhet på Nissastrand Halmstad

FUNDERAR DU OCKSÅ PÅ ATT BYTA BOSTAD?

Här finner du tips kring sånt som har med försäljning och köp att göra. Saknar du ändå ett svar eller två är vi aldrig mer än ett samtal bort.

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta hem! Kontakta oss!

I STARTBLOCKEN

Vi hjälper dig att förbereda dig och din försäljning i god tid inför ett bostadsbyte.

BUDGIVNING

Vi tillämpar transparenta och öppna budgivning med kontrollerade lånelöften.

BESIKTNING

När du vill veta säkert vad du har att förvänta dig av det hus du säljer, och köper!

BLOGGEN

Vi vill inspirera dig till att trivas där du bor, och annars hjälpa dig att hitta hem!

MÄKLARSPRÅK

Förlåt om vi pratar latin med dig. Här får du en lista på vanliga ord och begrepp!

STEG-FÖR-STEG

Vad händer steg för steg i din bostadsaffär? Vi guidar dig igenom processen!

STYLING & FOTO

Se bostaden genom en köpares ögon! Vi samarbetar med stylister och fotografer.

3D-VISNING

Vi visar alla bostäder i 3D. Här förklarar vi tekniken kring hur det fungerar!

Malin Jonavin med My i famnen i Grötvik

VI HJÄLPER DIG OCKSÅ!

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på
att du gör rätt genom din bostadskarriär.

För vi är ju inte bara här och nu.
Vi finns kvar genom livets alla skeden!

Läs mer om våra värdegrunder här!