fbpx

Vi gillar samarbeten

Alla samarbeten som kan leda till att vi får möjligheten att hjälpa någon till kunskap, ett hem eller ge ett mervärde för andra, är intressanta för oss! 

FOTOGRAF

XcLens – Fredrik Andersson

För att en bild säger mer än 1000 ord och 3D än mer!

Vår fotograf heter Fredrik Andersson. Hans vision är att ta bostadsbilder du känner igen dig i på plats. Han är innovativ och framåt när det kommer till att hitta på nya fotografiska idéer.

STYLIST

Marie Östlund Design

Hjälper säljaren att se bostaden med köparens ögon

Homestyling lyfter fram det bästa i din bostad och Marie är superduktig på just detta. Hon utför allt från helstylingar till fotostylingar!

STYLIST

Styled by Amelie

Hjälper säljaren att se bostaden med köparens ögon

Vi samarbetar också med Styled by Amelie gällande homestyling. En otroligt duktig ung tjej som vi gillar skarpt!

HUSLEVERANTÖR

Halmstads Stenhus

Gediget samarbete kring gedigna byggnader!

Vi är glada att kunna säga att vi samarbetar med Halmstads Stenhus i projekten Rosencrantzen i Hemmeslöv/Båstad och det nya som växer fram i Fyllinge!

HUSLEVERANTÖR

HalmstadHus

Bygger bostäder i samarbete med Mjöbäcks villan

HalmstadHus uppför Mjöbäcks Villan i Halmstad och vi hjälper dem mer än gärna att föra ihop dem med intressenter! Läs vidare om vilka projekt vi har tillsammans just nu:

BYGGARE

Uniträ

För att en bild säger mer än 1000 ord och 3D mer än en roman!

Om sig själva säger Uniträ Bygg och Projekt AB så här:

Uniträ Bygg AB startade 1987 och har sedan dess genom många projekt satt sin prägel runt om i Halland och Skåne. Vi är flitigt anlitade av diverse företagskunder för ny- och tillbyggnation. Eftersom vi är specialiserade på att bygga hus anlitas vi ofta av husleverantörer. Oavsett om uppdraget handlar om att byta dörrar, bygga en altan, renovera en lägenhet eller resa ett hus finns kompetens och resurser på Uniträ Bygg.

Deras mission: Genom hög kvalitet, goda kundrelationer och hög servicenivå är vi ett modernt och nytänkande företag som har kunden i fokus. Vi skapar äkta engagemang för varje kund och uppdrag.

BANK

Handelsbanken

Vår företagsbank och den banken vi rekommenderar mest

Handelsbanken är vår företagsbank. Vi har ett långtgående samarbete som sträcker sig flera år tillbaka eftersom vi tycker att banken är tillmötesgående, snabba och trevliga – en bra bank helt enkelt. Fråga dem gärna om ett lånelöfte innan du ger dig in en budgivning, eller kanske ännu hellre redan när du börjar leta nytt boende – så vet du vad du har råd med och kan fokusera på rätt bostad!

Handelsbanken erbjuder dig konkurrenskraftiga räntor, kostnadsfritt Låneskydd med trygghetskapital och en rad andra förmånliga villkor.

Handelsbankens kunder erhåller rabatt på våra skriftliga värderingar!

BYGGARE

MTA

Bra hus helt enkelt!

Vi gillar att samarbeta med MTA Bygg och Anläggning. De är flexibla och skickliga och det är alltid lika trevligt att ha med dem att göra! Om sig själva säger de såhär:

MTA är ett lokalt bygg- och anläggningsföretag i Halmstad, Varberg och Helsingborg med verksamhet i hela Halland och norra Skåne. Vi jobbar med korta beslutsvägar och fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer.

MTA startade sin verksamhet i april 2010 efter att de tre delägarna på eget initiativ lämnat sina tidigare anställningar i ett av Sveriges större byggföretag. Möjligheten att från grunden få skapa ett eget företag med en ny företagskultur, enkla och snabba beslutsvägar samt ett utpräglat entreprenörskap med kunden i fokus var huvudanledningen till uppstarten. Målsättningen för MTA var redan från start att på kort tid bli en av de större aktörernas på den halländska byggmarknaden. 2013 utökades verksamheten med en avdelning i Varberg och två år senare togs steget in i den Skånska marknaden genom etablering i Helsingborg. Efter fem års verksamhet har MTA växt till att sysselsätta ca 170 st medarbetare med mycket hög kompetens och ett engagemang utöver det vanliga i branschen. MTA är det lokala företaget med korta beslutsvägar och fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer. Prova att samarbeta med oss. Vi är allt det vi säger oss vara.

Du kan läsa mer om MTA på www.mtabygg.se

BLOGG

MTA har även gästat vår blogg och delar där med sig av de bästa inredningstipsen! Du hittar inlägget via denna länk:

FÄRG

Färgab

Sätter färg på tillvaron och vår blogg. Ger alltid bra tips!

Vi samarbetar med Färgab och är glada över att de som köper bostad genom oss får utnyttja ett specialerbjudande med guldkant!

TRYCK

Tylöprint

För att en bild säger mer än 1000 ord och 3D mer än en roman!

Våra trycksaker produceras snabbt och säkert av Tylöprint på Gamledammsvägen i Söndrums Industriområde. De är en stor leverantör till branschen och har koll på allt man någonsin kan behöva i materialväg som fastighetsmäklare. Visningsbockar, skyltar, broschyrställ..

Att våra hjärtan klappar extra hårt för Tylöprint beror också på att det var Antes arbetsplats innan han sadlade om och blev mäklare. Och så ofta som våra mäklare hänger och hämtar material där så kanske vi snart blir inbjudna på personalfesten också… 😉

PRODUKTER

Kents

För att en bild säger mer än 1000 ord och 3D mer än en roman!

”Be your brand” säger man på Kents och ser till att leverera profilprodukter i form av presenter och give aways till våra kunder. Särskilt uppskattade har våra handdukar/badlakan blivit.

FIKA

Skånskan

Vår hovleverantör av fikabröd till våra skrivningar

När vi startade upp Bostad&Co bakades våra Bostadsdrömmar på Skånskan i Halmstad. Nu pratar vi bostadsdrömmar till deras andra bakverk här på kontoret!

HEMTRIVSEL

Fröken Wiolas Blomsterverkstad

För att blommor skänker ro till ett hem!

Suzzie på Fröken Wiolas Blomsterverkstad i Söndrum centrum förser vår blogg med tips för olika tillfällen – allt för att vi ska trivas där hemma! För det är som Patrik Henningsson på Patriks Prylar säger; ”utan växter blir det platt! Om det saknas något i ett rum eller en bild så är det oftast växter!” Vi håller med och suger till oss av tipsen vi får i bloggen!

HEMTRIVSEL

Studio L

Vem skulle annars hjälpa oss med tyg till vårt kontor?

När vi skulle göra om våra lokaler tänkte vi genast på Lena Sällström på Studio L. Duktig inom sömnad och styling fick hon uppdraget att inreda vårt andra hem till något vi skulle trivas i. Och som hon lyckades!!

Behöver du också hjälp? Vi rekommenderar då att du besöker och kontakta henne!

Eller ännu hellre titta förbi hennes underbara butik på Kungsgatan 20 i Halmstad. Här köper du älskvärd inredning, inredningssömnad och kuddar, eller ”bara” inspireras av den härliga miljön. Lokalen delar hon med mannen och fotografen Anders Sällström som har sitt galleri med tavlor till försäljning här. Missa inte.

HEMTRIVSEL

Care of Beds

Det går inte att fatta bra beslut om man inte sover gott!

HEMTRIVSEL

Köpmansgården & Théexperterna

Ingen måndag utan kaffe!

Vi har alltid uppskattat ett trevligt samtal över en schyst kopp kaffe eller te. Det blir ganska många koppar på en dag. När vi introducerade våra Bostadsdrömmar, en spröd söt kaka som smälter i munnen, ja då kändes det ännu viktigare att kaffet var schyst. Så vi bad Köpmansgården om hjälp med en egen blandning- vem annars? Butiken har sålt kaffe och te i över 25 år i Halmstad, de kan sin sak! En kaffeblandning och en teblandning blev det efter lite provande.

Vi kan förövrigt rekommendera den mysiga lilla butiken som erbjuder långt mer än bara kaffe och te, även om det sortimentet känns enormt brett – pryttlar och presenter av hög kvalitet, lite karameller och annat gott – en inspiration och doftsensation, missa inte det!

HEMTRIVSEL

Black & White

Vad sätter du på dina väggar?

Är det någon gång man verkligen kan behöva nya tavlor på väggarna, så är det väl när man byter bostad. Så bra att våra köpare får ett erbjudande av Black & White Art! Vi har intervjuat Cina angående hur man kan tänka kring att hänga tavlor också! Inlägget finner du här:

INREDARE

Anna Hansson Design

Har du kört fast i din heminredning?

Anna Hansson har flyttat tillbaka till Sverige efter en lång sejour utomlands. I England, Israel, Frankrike, Dubai, Saudi Arabien, Oman och Norge har hon samlat på sig en imponerande kunskap kring arkitektur, design och inredning. Hennes främsta styrkor är hennes känsla för detaljer och funktionalitet som skapar en bas i hennes arbete. Stilen är allt från modern till klassisk, med en skandinavisk touch och alltid utifrån kundens personlighet. Anna arbetar brett, inom både heminredning och butiksinredning/skyltning. Hennes meritlista är lång och innehåller utbildningar från de finaste skolorna, köksdesign, luxuösa arbeten med högt ställda krav och som lärare i heminredning och inredning av kommersiella ytor. Hon har både arbetat i team och som egenföretagare. Nu är hon som sagt hemma igen och redo att hjälpa våra köpare att inreda sina bostäder på allra bästa sätt. Har du kört fast i din inredning? Då kan Anna hjälpa dig att komma loss. I en rad blogginlägg ger hon några tips på vägen!