Vänner vi samarbetar med och gillar skarpt!

Alla samarbeten som kan leda till att vi får möjligheten att hjälpa någon till kunskap, ett hem eller ge ett mervärde är intressanta för oss! 

FOTOGRAF

XcLens – Fredrik Andersson

För att en bild säger mer än 1000 ord och 3D än mer!

Vår fotograf heter Fredrik Andersson. Hans vision är att ta bostadsbilder du känner igen dig i på plats. Han är innovativ och framåt när det kommer till att hitta på nya fotografiska idéer.

Läs mer och se Fredriks bilder här! 

BANK

Handelsbanken

Vår företagsbank och den banken vi rekommenderar mest

Handelsbanken är vår företagsbank. Vi har ett långtgående samarbete som sträcker sig flera år tillbaka eftersom vi tycker att banken är tillmötesgående, snabba och trevliga – en bra bank helt enkelt. Fråga dem gärna om ett lånelöfte innan du ger dig in en budgivning, eller kanske ännu hellre redan när du börjar leta nytt boende – så vet du vad du har råd med och kan fokusera på rätt bostad!

Handelsbanken erbjuder dig konkurrenskraftiga räntor, bolåneskydd och en rad andra förmånliga villkor.

Handelsbankens kunder erhåller rabatt på våra skriftliga värderingar!

STYLIST

Styled by Amelie

Hjälper säljaren att se bostaden med köparens ögon

Vi samarbetar gärna med Styled by Amelie gällande homestyling. En otroligt duktig ung tjej som vi gillar skarpt!

STYLIST

Home Display

Hjälper säljaren att se bostaden med köparens ögon

Homestyling lyfter fram det bästa i din bostad och Marie är superduktig på just detta. Hon utför allt från helstylingar till fotostylingar!

HUSLEVERANTÖR

HalmstadHus

Bygger bostäder i samarbete med Mjöbäcks villan

HalmstadHus uppför Mjöbäcks Villan i Halmstad och vi hjälper dem mer än gärna att föra ihop dem med intressenter! Deras tagline är ”Wishes Come Through”

Om sig själva säger de såhär:

HalmstadHus är ett familjedrivet företag som startades för drygt 20 år sedan av Anders Göransson. Idag drivs företaget tillsammans med sonen Calle Göransson som efter examen i Bygg- och fastighetsekonomi är redo att hjälpa till i företagets fortsatta utveckling. Under de 20 år HalmstadHus varit verksamma har vi byggt över 300 hus i Halmstad Kommun. Vår vision är att utveckla Halmstad genom att erbjuda attraktiva hus med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Genom vår långa erfarenhet av branschen garanteras en trygg affär med ett perfekt slutresultat. Att bygga nytt hus är en process med flera olika steg och här finns vi hela tiden tillgängliga och ger rådgivning för att ni ska känna er tryg

Läs mer om HalmstadHus här! 

HUSLEVERANTÖR

Halmstads Stenhus

Gediget samarbete kring gedigna byggnader!

Vi är glada att kunna säga att vi har ett gediget samarbete med Halmstads Stenhus sedan många år. Vi har sålt ett flertal projekt åt dem.

Om sig själva säger Halmstads Stenhus såhär: 

Allt fler upptäcker fördelarna med stenhus och önskan att få bygga sitt eget hus har ökat markant. Vi drivs av övertygelsen att ett stenhus ger det bästa boendet.
Vårt koncept med högkvalitativa, skräddarsydda och prisvärda hus gör dem tillgängliga för fler. Idén grundar sig på att hålla byggprocessen rationell och okomplicerad samt att ha en lokal förankring och ett nära samarbete med våra utvalda hantverkare och leverantörer.

Genom att våra hus platsbyggs och anpassas efter tomt, önskemål och ekonomiska ramar kommer du som kund få en god inblick och möjlighet att påverka. Allt ifrån er familjesituation, funktion och drömmar.
Hos oss tecknar du endast ett avtal för hela huset, en verklig totalentreprenad. Det gör att du kan känna dig trygg och tillfreds trots att det kanske är ditt livs största affär. Nöjda kunder är våra bästa representanter och detta motiverar oss att fortsätta att bygga våra stenhus.

Läs mer om Halmstads Stenhus här! 

BYGGFÖRETAG

ByggSjögren

Bygger och förvaltar bostäder i Halmstad sedan 1975

Om sig själva säger ByggSjögren såhär:

ByggSjögren är ett privatägt bygg- och fastighetsförvaltande företag i Halmstad med uppdrag åt kunder främst i Halland. ByggSjögren grundades 1975 med tiotalet anställda från start. Idag sysselsätter företaget ett 70-tal personer och har en årsomsättning på cirka 300 miljoner kronor.

Byggsjogren.se

BYGGFÖRETAG

Uniträ

Specialiserade på att bygga hus

Om sig själva säger Uniträ Bygg och Projekt AB så här:

Uniträ Bygg AB startade 1987 och har sedan dess genom många projekt satt sin prägel runt om i Halland och Skåne. Vi är flitigt anlitade av diverse företagskunder för ny- och tillbyggnation. Eftersom vi är specialiserade på att bygga hus anlitas vi ofta av husleverantörer. Oavsett om uppdraget handlar om att byta dörrar, bygga en altan, renovera en lägenhet eller resa ett hus finns kompetens och resurser på Uniträ Bygg.

Deras mission: Genom hög kvalitet, goda kundrelationer och hög servicenivå är vi ett modernt och nytänkande företag som har kunden i fokus. Vi skapar äkta engagemang för varje kund och uppdrag.

BOSTADSBYGGARE

Midhem

Bygger bostäder för alla åldrar och livssituationer

Om sig själva säger Midhem såhär:

Midhem utvecklar bostadsområden för flera generationer och livssituationer. Vår grund bygger på trygghet och att vi väljer plats, utformning och material med omsorg. Vi arbetar alltid med ett helhetstänkande som innebär att vi inte enbart ser till det enskilda bostadsbygget, utan även bryr oss om närområde och demografisk utveckling.

Läs mer om Midhem här! 

BOSTADSBYGGARE

MTA

Bra hus helt enkelt!

Vi gillar att samarbeta med MTA Bygg och Anläggning. De är flexibla och skickliga och det är alltid lika trevligt att ha med dem att göra! Om sig själva säger de såhär:

MTA är ett lokalt bygg- och anläggningsföretag i Halmstad, Varberg och Helsingborg med verksamhet i hela Halland och norra Skåne. Vi jobbar med korta beslutsvägar och fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer.

MTA startade sin verksamhet i april 2010 efter att de tre delägarna på eget initiativ lämnat sina tidigare anställningar i ett av Sveriges större byggföretag. Möjligheten att från grunden få skapa ett eget företag med en ny företagskultur, enkla och snabba beslutsvägar samt ett utpräglat entreprenörskap med kunden i fokus var huvudanledningen till uppstarten. Målsättningen för MTA var redan från start att på kort tid bli en av de större aktörernas på den halländska byggmarknaden. 2013 utökades verksamheten med en avdelning i Varberg och två år senare togs steget in i den Skånska marknaden genom etablering i Helsingborg. Efter fem års verksamhet har MTA växt till att sysselsätta ca 170 st medarbetare med mycket hög kompetens och ett engagemang utöver det vanliga i branschen. MTA är det lokala företaget med korta beslutsvägar och fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer. Prova att samarbeta med oss. Vi är allt det vi säger oss vara.

Du kan läsa mer om MTA här!

BLOGG

MTA har även gästat vår blogg och delar där med sig av de bästa inredningstipsen! Du hittar inlägget via denna länk:

BOSTADSBYGGARE

OBOS

Premierar medlemmar då de säljer nybyggda bostäder i hela Sverige

Vi samarbetar med OBOS kring försäljningen av fristående äganderätter på Ranagård!

Om sig själva säger OBOS såhär:

OBOS kan det här med bostäder. Genom åren har vi jobbat med att planera och bygga mängder av bostäder där nya, trivsamma områden fått växa fram. Vi satsar också mycket på forskning och utveckling för framtidens trähusproduktion. Men kanske har vi ändå vår allra största fördel i vårt sätt att jobba? Just nu säljer OBOS nybyggda bostäder i hela Sverige. Blir du medlem får du förtur i alla kommande säljstarter och den som varit medlem längst får välja bostad först. OBOS verkar i Sverige genom varumärkena OBOS, Smålandsvillan och Myresjöhus. Koncernen har omkring 2 500 anställda, varav knappt 1 000 i Sverige i dotterbolagen OBOS Sverige, OBOS Kärnhem och OBOS Nya Hem.

Läs mer här! 

BOSTADSBYGGARE

Derome

Bygger ditt hem i trä med liten klimatpåverkan

Om sig själva säger Derome Bostad så här:

Det finns många fördelar med att välja en nyproducerad bostad – som känslan av att allt är nytt och att du har möjlighet att göra en mängd olika inredningsval till ditt nya hem. Att allt sedan är klart när du flyttar in är riktigt bekvämt. Vi bygger ditt hem i trä och har fokus på att göra det med så liten klimatpåverkan som möjligt. Att köpa en bostad av oss är både enkelt, hållbart och tryggt!

Läs mer om Derome Bostad här! 

FÄRG

Färgab

Sätter färg på tillvaron och vår blogg. Ger alltid bra tips!

Vi samarbetar med Färgab och är glada över att de som köper bostad genom oss får utnyttja ett specialerbjudande med guldkant!

Du hittar Färgab i Halmstad här!

Och blogginläggen finner du samlade här!

MÅLARE

Celander

Professionellt hantverk inom måleri, golv och undertak!

Om sig själva säger Celander såhär:

Celanderkoncernen bedriver professionellt hantverk inom områdena måleri, golv och undertak. Vi är verksamma i områdena Storgöteborg, Skaraborg och Halland och har även ett dotterbolag i Malmö med namnet Ernst E Hansson. Vi jobbar med såväl mindre som större byggare men också med offentlig förvaltning samt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. För detaljer se våra kundgrupper.

I Halmstad ligger Celander Halland. Vi utför arbeten i hela Halland. Vårt främsta fokus ligger på måleriarbeten men i samarbete med övriga kontor utförs även dekorationsmåleri, golvbeläggning och undertaksmontering.

Du kan läsa mer om Celander Halland här!

PRODUKTER

Kents

För att en bild säger mer än 1000 ord och 3D mer än en roman!

”Be your brand” säger man på Kents och ser till att leverera profilprodukter i form av presenter och give aways till våra kunder. Särskilt uppskattade har våra handdukar/badlakan blivit.

FIKA

Skånskan

Vår hovleverantör av fikabröd till våra skrivningar

När vi startade upp Bostad&Co bakades våra Bostadsdrömmar på Skånskan i Halmstad. Nu pratar vi bostadsdrömmar till deras andra bakverk här på kontoret!

HEMTRIVSEL

Black & White

Vad sätter du på dina väggar?

Är det någon gång man verkligen kan behöva nya tavlor på väggarna, så är det väl när man byter bostad. Så bra att våra köpare får ett erbjudande av Black & White Art! Vi har intervjuat Cina angående hur man kan tänka kring att hänga tavlor också! Inlägget finner du här:

HEMTRIVSEL

Studio L

Vem skulle annars hjälpa oss med tyg till vårt kontor?

När vi skulle göra om våra lokaler tänkte vi genast på Lena Sällström på Studio L. Duktig inom sömnad och styling fick hon uppdraget att inreda vårt andra hem till något vi skulle trivas i. Och som hon lyckades!!

Behöver du också hjälp? Vi rekommenderar då att du besöker och kontakta henne!

Eller ännu hellre titta förbi hennes underbara butik på Kungsgatan 20 i Halmstad. Här köper du älskvärd inredning, inredningssömnad och kuddar, eller ”bara” inspireras av den härliga miljön. Lokalen delar hon med mannen och fotografen Anders Sällström som har sitt galleri med tavlor till försäljning här. Missa inte.

HEMTRIVSEL

Care of Beds

Det går inte att fatta bra beslut om man inte sover gott!

HEMTRIVSEL

Köpmansgården & Théexperterna

Ingen måndag utan kaffe!

Vi har alltid uppskattat ett trevligt samtal över en schyst kopp kaffe eller te. Det blir ganska många koppar på en dag. När vi introducerade våra Bostadsdrömmar, en spröd söt kaka som smälter i munnen, ja då kändes det ännu viktigare att kaffet var schyst. Så vi bad Köpmansgården om hjälp med en egen blandning- vem annars? Butiken har sålt kaffe och te i över 25 år i Halmstad, de kan sin sak! En kaffeblandning och en teblandning blev det efter lite provande.

Vi kan förövrigt rekommendera den mysiga lilla butiken som erbjuder långt mer än bara kaffe och te, även om det sortimentet känns enormt brett – pryttlar och presenter av hög kvalitet, lite karameller och annat gott – en inspiration och doftsensation, missa inte det!

TRYCK

Tylöprint

För att en bild säger mer än 1000 ord och 3D mer än en roman!

Våra trycksaker produceras snabbt och säkert av Tylöprint på Gamledammsvägen i Söndrums Industriområde. De är en stor leverantör till branschen och har koll på allt man någonsin kan behöva i materialväg som fastighetsmäklare. Visningsbockar, skyltar, broschyrställ..

Att våra hjärtan klappar extra hårt för Tylöprint beror också på att det var Antes arbetsplats innan han sadlade om och blev mäklare. Och så ofta som våra mäklare hänger och hämtar material där så kanske vi snart blir inbjudna på personalfesten också… 😉

Läs mer om Tylöprint här! 

BESIKTNING

Anticimex

För att fel som upptäcks i husaffärer i efterhand får konsekvenser

Så här säger Anticimex själva om sin överlåtelsebesikning:

Ett fel som upptäcks efter att husaffären avslutats kan få konsekvenser, både för köpare och säljare. Vi besiktar årligen tiotusentals hus och vet att besiktningen även är bra ur ett hållbarhetsperspektiv, eftersom vi upptäcker många skador när de är små så att de bara behöver mindre reparationer. Dessutom innehåller besiktningsprotokollet tips på hur du ökar bostadens livslängd.

Läs mer om Anticimex i Halmstad här!

Blogginlägg kopplade till Anticimex hittar du här!