Om Bostad&Co

Här hittar du information om oss och de värden vi står för – lär känna oss!

Sedan juli 2019 är vi två starka företag i ett. Vi vill följa med hela vägen genom livet, från köpet av den första lyan, genom uppväxlingar till större boenden.. och mindre igen, och längs vägen köp eller hyra av lokaler och verksamheter! Stort eller litet spelar ingen roll, vi kan allt.

Du hittar oss en trappa upp på Storgatan 25 i Halmstad City!

Bostad&Co

VÅR AFFÄRSIDÉ

” Bostad&Co arbetar med kvalitet, kontinuitet och engagemang för att kunden ska känna sig trygg, i fokus och göra en god affär.

BEGAGNATMARKNADEN

Bostad&Co

Vi arbetar med kvalitet, kontinuitet och engagemang för att du ska känna dig trygg, i fokus och göra en god affär.

Läs mer om mäklarna här!

KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Industriförmedling

Vi är specialister på kommersiella fastigheter och lokaler sedan 1983. Låt oss hjälpa dig med dina affärer genom livets alla skeden!

Läs mer om mäklarna här!

Det här är vi, rakt upp och ner

Bostad&Cos värdegrund baseras på en enkel mening – Mer än bara en bostadsaffär!

Vi tar oss tid

Vi har genom åren lärt oss att alla förmedlingar ser olika ut. Därför ser vi alltid till individen och tycker att det är viktigt att vi tar oss tid i våra möten. När vi tar oss tid till längre enskilda visningar hinner köparen lära känna bostaden och ställa alla nödvändiga frågor till oss. Och eftersom vi tagit oss tid med säljaren och lyssnat, har vi svaren på de frågorna. Vi på Bostad&Co ser gärna att du som ska köpa eller sälja tar kontakt med oss i god tid. Allt för att finna vilka behov som ligger bakom beslutet att köpa, sälja, renovera, bygga om, hyra ut osv. Vi tar oss tid att förklara begreppen, tid att lära känna inte bara hemmen vi ska förmedla utan också dig som bor där.

Det handlar om förtroenden

Att köpa och sälja något så viktigt som en bostad bygger på förtroenden. Förtroende för att säljaren uppger inte bara allt det positiva med sitt bostad, utan även bristerna. Förtroende för att köparen tänker fullfölja det han lovar. Förtroende för att mäklaren fungerar som en medlande part mellan de två. Det är viktigt att förstå att Bostad&Co inte är den part som säljer bostaden. Vår roll är att hjälpa säljare och köpare att komma överens om villkoren i en bostadsförsäljning. Med den erfarenhet vi besitter kan vi komma med värdefulla råd och tips till båda parter, så att bostadsaffären blir den bästa för alla.

Vi finns här för dig

Känn dig alltid välkommen in för att prata boende över en kopp kaffe eller te hos oss, vi finns här för dig!

I vår strävan att erbjuda en närproducerad tjänst ingår att vi gärna samarbetar lokalt. Vi har en lokal bank till vilken vi gärna rekommenderar våra kunder, vårt material produceras och levereras av lokala företag och vi nätverkar gärna med lokala företagare och sponsrar det lokala föreningslivet. Vi gynnar helst Halmstads näringsliv helt enkelt, eftersom vi älskar staden och vill att den ska blomstra!

Är du företagare i Halmstad och har en idé om hur vi kan samarbeta för att gynna bådas våra verksamheter? Kontakta oss gärna!

Har du ett lånelöfte? Utan detta kan du inte lägga bud på en bostad hos oss. Kontakta din bank! Har du ingen bank eller vill jämföra den så rekommenderar vi en kontakt med Handelsbanken!

VÄRDERING

Det är inte lätt att veta var man ska börja när man vill byta bostad. Vi hjälper dig! Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter – så kontaktar vi dig för att boka en tid!

Av oss får du en fri marknadsvärdering och goda råd – helt förutsättningslöst!