Om Bostad&Co – mäklare i Halmstad

Här hittar du information om oss och de värden vi står för – lär känna oss!

Sedan juli 2019 är vi två starka företag i ett – Bostad&Co och Industriförmedling. Vi vill följa med hela vägen genom livet, från köpet av den första lyan, genom uppväxlingar till större boenden.. och mindre igen, och längs vägen köp eller hyra av lokaler och verksamheter! Stort eller litet spelar ingen roll, vi kan allt. Bostad&Co är rätt mäklare när du vill köpa eller sälja bostad i Halmstad – du kan känna dig trygg med vår erfarenhet och kompetens!

Du hittar oss en trappa upp på Storgatan 25 i Halmstad City!

Maila oss på halmstad@bostadco.se

eller ring  035 710 95 00

Bostad&Co – Lönsamma affärer med engagemang, hjärta och erfarenhet!

Hos oss är varje bostadsaffär är mer än bara en affär. Vi förstår att det handlar om ditt hem, din framtid och en resa som kräver både hjärta och expertis. Med över två decennier av erfarenhet är våra mäklare inte bara specialister – de besitter en djup förståelse och en passion för bostadsmarknaden i Halmstad. Vi är redo att guida dig genom varje steg av bostadsresan med omsorg och kunnande, för att göra den minnesvärd och lönsam för dig!

Varför välja oss:

  • Engagemang: Vi tar oss tid att förstå dina drömmar och behov – och strävar efter att överträffa dina förväntningar!
  • Erfarenhet: Med mellan 16 och 26 års individuell erfarenhet har våra mäklare en djup förståelse för marknaden.
  • Renommé: Bostad&Co är välrenommerade och har byggt upp ett starkt förtroende över åren. Idag har vi ett starkt varumärke och en lojal kundbas.
  • Resultat: Vi strävar efter att sälja bostäder till höga försäljningspriser, men vill därtill skapa minnesvärda affärer för våra kunder.
  • Kommunikation: Vi håller dig inte bara informerad, vi inkluderar dig i varje beslut!

Hos Bostad&Co är vi inte bara mäklare – vi är din partner i varje steg av din bostadsresa.

Bostad&Co

VÅR AFFÄRSIDÉ

” Bostad&Co arbetar med kvalitet, kontinuitet och engagemang för att kunden ska känna sig trygg, i fokus och göra en god affär.

BEGAGNATMARKNADEN

Bostad&Co

En kompetens du kan känna dig trygg med. Våra mäklare kan bostadsmarknaden i Halmstad och förtjänar sitt goda renommé.

Läs mer om mäklarna här!

KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Industriförmedling

Specialister på kommersiella fastigheter och lokaler sedan 1983. Låt oss hjälpa dig med dina affärer genom livets alla skeden!

Läs mer om mäklarna här!

Det här är Bostad&Co, rakt upp och ner

Vår värdegrund baseras på en enkel mening – Mer än bara en bostadsaffär!

Bostad&Co tar sig tid – massor av tid!

Genom åren har vi lärt oss att alla förmedlingar ser olika ut. Därför ser vi alltid till individen och tycker att det är viktigt att vi tar oss tid i våra möten. När vi tar oss tid till längre enskilda visningar hinner köparen lära känna bostaden och ställa alla nödvändiga frågor till oss. Och eftersom vi tagit oss tid med säljaren och lyssnat, har vi svaren på de frågorna!

Hos oss på Bostad&Co ser vi gärna att du som ska köpa eller sälja tar kontakt med oss i god tid. Allt för att finna vilka behov som ligger bakom beslutet att köpa, sälja, renovera, bygga om, hyra ut osv. Då får vi möjlighet att ta oss tiden att förklara begreppen, tid att lära känna inte bara hemmen vi ska förmedla – utan också dig som bor där!

Det handlar om förtroenden

Att köpa och sälja något så viktigt som en bostad bygger på förtroenden. Förtroende för att säljaren uppger inte bara allt det positiva med sitt bostad, utan även bristerna. Förtroende för att köparen tänker fullfölja det han lovar. Förtroende för att mäklaren fungerar som en medlande part mellan de två.

Det är viktigt att förstå att Bostad&Co inte är den part som säljer bostaden. Vår roll är att hjälpa säljare och köpare att komma överens om villkoren i en bostadsförsäljning. Med den erfarenhet vi besitter kan vi komma med värdefulla råd och tips till båda parter, så att bostadsaffären blir den bästa för alla.

Vi finns här för dig

Känn dig alltid välkommen in för att prata boende över en kopp kaffe eller te hos oss, vi finns här för dig!

Bostad&Co är så lokala vi kan bli!

I vår strävan att erbjuda en närproducerad tjänst ingår att vi gärna samarbetar lokalt. Vi har en lokal bank till vilken vi gärna rekommenderar våra kunder. Vårt material produceras och levereras av lokala företag och vi nätverkar gärna med lokala företagare. Sedan sponsrar vi det lokala föreningslivet. Enkelt uttryckt – vi gynnar helst Halmstads näringsliv eftersom vi älskar staden och vill att den ska blomstra!

Är du företagare i Halmstad och har en idé om hur vi kan samarbeta för att gynna bådas våra verksamheter? Kontakta oss gärna!

Har du ett lånelöfte? Utan detta kan du inte lägga bud på en bostad hos oss. Kontakta din bank! Om du inte har någon bank, eller vill jämföra den du har, så rekommenderar vi en kontakt med Handelsbanken!

VÄRDERING

Det är inte lätt att veta var man ska börja när man vill byta bostad. Vi hjälper dig! Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter – så kontaktar vi dig för att boka en tid!

Av oss får du en fri muntlig värdering och goda råd – helt förutsättningslöst!