Våra engagemang

Idrott & Sport ligger oss varmt om hjärtat!

Vi vet hur viktigt rörelse och föreningsliv är för människan, hur det för oss samman och får oss att må bra. Vi har själva ett glödande intresse för träning och har plockat en och annan medalj genom åren! Det är därför vi stöttar idrottsföreningar lite extra på vårt kontor!

HH VOLLEY

Halmstad Hylte Volley

Har man en volleybollspelare i gänget vill man gärna stötta andra!

Då vår Henric är en gammal volleybollspelare ligger hans klubb oss såklart lite varmare om hjärtat!
Deras ledord och värdegrund är dessutom något vi kan känna igen även hos oss:

HYLTE/HALMSTAD VOLLEY Bollklubb ska vara en klubb som kännetecknas av ledarskap, lärande, samverkan som i sin tur lämnar möjlighet till arbetsglädje, gemenskap och trygghet.

Tillsammans smaksätter vi det med och menar att detta är möjligt genom
* stort hjärta (stolthet att bära klubbens matchtröja – euforisk känsla – lojalitet)
* stort engagemang ( vilja – delaktighet – gemenskap – ge positiv energi)
* vilja till hårt arbete (ta ansvar – ärlighet – vi-känsla)

En H/H:are är lojal mot sin klubb, respekterar och visar tillit till sina medmänniskor.

HYLTE/HALMSTAD VOLLEY Bollklubb vill verka för att
* statusen höjs på ideellt arbete
* ideellt arbetande ledare erbjuds utbildning
* ledare och aktiva skall stanna kvar och verka i klubben
* ständig utveckling på alla plan
* skapa engagemang och delaktighet
* skapa gemenskap och klubbkänsla
* ansvarstagande bland klubbens medlemmar och supporters
* ungdomar tar ett ökat ansvar för sitt idrottande och klubbens verksamhet
* avarter som doping, rasism och våld förebyggs
* utveckla volleybollens spel och klubborganisation

Vi är stolta sponsorer till denna klubb och önskar dem allt gott och många segrar framöver!

PADEL

Halmstad Padelclub, Ringenäs Padel

Bara för att det är så himla kul – och för att vi vill stötta ungdomsverksamheten i Halmstad Padelclub!

Vilken tur att vi är så sociala och att halva Halmstad verkar spela padel! Vi träffar MYCKET folk på banorna i stan! Ett mycket bra nätverk – som vi gärna sponsrar!

NÄTVERK

Vi gillar att träffa människor och du hittar oss bland annat på följande ställen

Alfonso Padel & Partners

Samlar företagare för att med padeln som utgångspunkt förena affärsnytta och träning!

Att vi gillar padel på Bostad&Co är ingen hemlighet eller nyhet! Vi spelar ofta och med fyra spelare på banan har vi på ett naturligt sätt byggt ett stort nätverk i stan. Vi är bansponsorer både på Ringenäs Padel och Halmstad Padelclubs hemmaarena Söndrumshallen. Utöver det trivs vi väldigt bra i nätverket Alfonso Padel & Partner, där vi ofta och regelbundet spelar padel och umgås med ett gäng sociala företagare i stan! Win win win för oss alla – även för dig som köper och säljer via oss! Game set smash!

Nätverket – Halmstad Golfklubb

Nätverket ger Halmstad Golfklubb möjligheten att bedriva en bred ungdomsverksamhet och elitsatsning.

Halmstad Gks ambition är att ge företagare valuta för pengarna så att de känner ett stort mervärde att vara med i Nätverket. För närvarande är 85 företag från olika branscher representerade här. Under ett år arrangeras ca 15 aktiviteter som ger fantastiska möjligheter till nätverkande och kontakter. 12 av aktiviteterna har med golf att göra men vi har även aktiviteter där klubborna får vila lite: Matlagning på Hotel Tylösand, Pingsturnering, Bowling, V75, Julbord är några exempel på arrangemang under åren.

Guldmorgon

Halmstad kommuns nätverk

Från Halmstad.se:

Fyra gånger om året anordnar näringslivsenheten frukostmöten. Du får chansen att träffa andra företagare, politiker och kommunens tjänstemän. Syftet med Guldmorgon® är att skapa en mötesplats och ett forum för dialog mellan näringsliv och kommun.

Upplägget för Guldmorgon ® är enkelt. Vi alternerar mellan olika platser i Halmstads kommun, har minst tre kortare föredrag och bjuder på frukost och det viktigaste av allt – mingeltid! Det är nämligen i möten mellan människor som det kan ske stora saker.

Marknadsföreningen

Hallands största nätverk

Marknadsföreningen i Halland, i dagligt tal MiH, är en pigg 50-åring med dryga 900 medlemmar och partners. Första mötet ägde rum på Jarlen i Halmstad 28 april 1965 och idag träffas föreningen ofta och regelbundet för att nätverka.

Vi gillar marknadsföreningen, Hallands största affärsnätverk. Det är en dynamisk mötesplats för den som vill utvecklas, skapa fler kontakter och få en skön start på morgonen med inspirerande föreläsningar om marknadsföring, kommunikation, entreprenörskap & ledarskap. 10-12 gånger per år arrangerar de Frukostklubben ”Before Work” med 300 besökare vid varje tillfälle och ett 20-tal utställare. Dessutom bygger MiH viktiga broar mellan skola, akademi & näringsliv. Heja säger vi!

HUR VI SER PÅ SPONSORSKAP

Vi på Bostad&Co tycker att det är viktigt med engagemang. Föreningslivet bygger på det och vi har alla anknytning till detta på flera olika sätt. Som aktiva eller som föräldrar. Vi har valt ut några föreningar och nätverk som våra hjärtan klappar lite extra för och där är vi mer aktiva.

2023 har vi valt att stötta Halmstad Hylte Volley, Halmstad Padelclub och Ringenäs Padel.

Vill du söka sponsring från oss?

Vi får ofta frågan om vi kan tänka oss att sponsra än det ena, än det andra. Helst hade vi velat bidra till allt. Det finns enormt många fina ändamål och engagemang att stötta och vi avsätter årligen en summa för detta. För att göra det enklare och mer rättvist för alla samlar vi in alla ansökningar under året och beslutar kring den 1 november vad vi ska sponsra nästkommande år.

Om du vill söka bidrag/sponsorpengar från oss ber vi dig därför att fylla i formuläret så återkommer vi till dig någon gång under november eller december med vårt beslut! Vill du skriva en längre text eller bifoga flera filer/bilder ber vi dig att skicka ett mail till halmstad@bostadco.se Tack!

[contact-form-7 404 "Not Found"]