Anticimex hjälper dig med besiktning av bostad inför köp
Anticimex besiktigar bostäder,bild på tak på vind
Anticimex besiktigar bostäder, bild från grund
Anticimex besiktigar bostäder inför köp

Besiktning av bostad inför köp – få koll på läget!

Besiktning av bostad inför köp hör till en av förmedlingens grundläggande moment. Vi samarbetar med Anticimex när det kommer till överlåtelsebesiktningar och husbesiktningar. Men det är du som säljer och köper som avgör vilken besiktningsfirma du vill använda dig av. Om någon. Allt fler förbesiktigar bostaden inför försäljning, det tycker vi är klokt. Att man går igenom huset inför köp tycker vi är ännu klokare! Att besiktiga bostaden inför köp ingår i köparens undersökningsplikt.

Bildgalleri

Så här säger Anticimex själva om sin besiktning:

Som köpare av ett hus är du ansvarig för att undersöka huset innan du köper det. Med en överlåtelsebesiktning får du reda på vilket skick huset är i och minskar risken för tråkiga överraskningar när köpet är klart. Besiktningsprotokollet är också lite av en underhållsplan, som innehåller tips på hur du kan vara en hållbar husägare genom att öka livslängden på huset och genom att fixa till skador medan de är små.

Eftersom alla hus är olika erbjuder vi vår överlåtelsebesiktning i tre nivåer. Exempelvis kan ett äldre hus kräva en utökad besiktning, medan en mindre omfattande besiktning kan räcka i ett nyare eller mindre hus. Om du är osäker på vilken nivå som passar ditt hus bäst kan vi givetvis vägleda dig.

 

Några av fördelarna med vår överlåtelsebesiktning

  • Vi har lång praktisk erfarenhet av besiktningar och kunskap om byggteknik. Vi gör närmare 25 000 överlåtelsebesiktningar om året.
  • Våra besiktningstekniker genomgår en omfattande grundutbildning, kontinuerlig vidareutbildning, behörighetstester och de har god kunskap om området där ditt hus är beläget.
  • Besiktningsprotokollet innehåller beskrivningar, symboler, bilder och graderingar av brister och risk för skador, som är enkelt att förstå och skapar ett bra underlag.
  • Besiktningsprotokollet hjälper dig att vara en hållbar husägare som ökar livslängden på huset genom tips som förebygger skador.
  • Du får personlig service på plats i ditt hus och har möjlighet att ställa frågor direkt till besiktningsmannen.
  • Du kan teckna vår försäkring som gör affären ännu tryggare.

Välkomna!

En länk till Anticimex Halmstads överlåtelsebesiktning hittar du här! 

Bonusfakta

Anticimex erbjuder mer än bara husbesiktningar! Här får du hjälp med det mesta när det kommer till att hålla din bostad frisk! Vi har till exempel också sanerat huset från getingar, en upplevelse vi delat med oss av i vår blogg! 

Om förbesiktningar, överlåtelsebesiktningar och försäkringar från Anticimex. Vi får också tips och råd om hur vi tar hand om huset!

Vad gäller för energibesiktningar och varför gör man dem? Vi reder ut!