Vi värnar om dig!

Information med anledning av Coronaviruset och Covid-19

Med anledning av att avvecklingen av åtgärderna mot covid-19 påbörjas 9 februari 2022 har Mäklarsamfundet valt att ta bort specifika rekommendationer till oss mäklare. Smittspridningen pågår dock fortfarande och övergripande vill vi meddela att vi fortsatt följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Om du är krasslig och inte kan närvara vid visning och kontraktskrivning/tillträde så hittar vi en lösning, och om din mäklare är krasslig kommer någon annan på kontoret att hjälpa dig! Ovan nämnda gäller även dig som är vaccinerad.

  • Vi har alltid gillat den tekniska utvecklingen och idag är vi extra tacksamma för att vi alltid erbjuder 3D-visningar av alla våra bostäder. Du kan gå på visning när du vill, varifrån du vill! Vi rekommenderar att du först besöker bostaden digitalt för att få en uppfattning om hur intressant bostaden verkligen är att besöka, innan du bokar en fysisk visning.
  • Vi har alltid valt att boka små, personliga visningar med 1-3 sällskap per visningstid, beroende av bostadens storlek. För den som önskar en helt privat visning löser vi detta, bara kontakta mäklaren!
  • Om du inte känner dig fullt frisk (eller vet med dig att du kanske utsatts för smitta) ber vi dig att avboka din visningstid eller sända ett ombud i ditt ställe. Kanske kan någon filma bostaden och låta dig vara med på länk? Om detta inte är möjligt, kontakta mäklaren så försöker vi hitta en lösning!
  • Vill du boka ett möte, rådgivning eller värdering via telefon eller videolänk – inga problem! Vi hittar en lösning som passar dig!

 

Vad vi vill säga med detta är att vi anpassar oss efter dig – Corona eller inte, vi har alltid varit flexibla och idag är inget undantag – välkommen till oss på ett sätt som passar dig!

Allmänna råd

Så här säger Folkhälsomyndigheten:

Följ de aktuella lokala allmänna råden som gäller! Du hittar Folkhälsomyndighetens hemsida här!
Stanna hemma om du har symptom på covid-19, även om du är vaccinerad

Ta ansvar för att förhindra smittspridning.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att skydda varandra!

Obs! Vi följer utvecklingen och riktlinjerna från Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Mäklarsamfundets råd och riktlinjer – och om informationen här inte hänger med ber vi om ursäkt för detta, du kan dock vara trygg i att vi alltid har ditt bästa för ögonen!