fbpx

Om oss på Bostad&Co

_______________

Bostad&Co är en lokal, fristående och obunden mäklarbyrå i Halmstad. Vår värdegrund baseras på en enkel mening – Mer än bara en bostadsaffär.

Vi har genom åren lärt oss att alla förmedlingar ser olika ut. Därför ser vi alltid till individen och tar oss tid i våra möten. Bostad&Co arbetar med kvalitet, kontinuitet och engagemang för att du ska känna sig trygg, i fokus och göra en god affär.

Du hittar oss på Storgatan 25. Vi sitter på andra våningen och du hittar entrén mellan Hummör och Peak Performance.

Telefon växel: 035 710 95 00

Mail: info@bostadco.se

Du kan också kontakta oss via detta formulär! Vi hörs!

Ante Nilsson
______

”Ante är Super-Mega-Star bäst”
Säljare Skogsstigen, Eketånga

Ante Nilsson är en sann lagspelare som klistrat fast handbollsskorna på hyllan och bytt ut laget HK Drott mot Bostad&Co. Som lagkapten i det forna laget sammansvetsar han idag mäklarteamet och ser till att driva affärer i mål istället för bollar. Under åren som etablerad fastighetsmäklare i Halmstad har han inte bara lärt sig det praktiska i en förmedling, utan också allt det andra runt om – det känslomässiga, att vara öppen och ödmjuk inför varje försäljning. För Ante är det viktigt att ha alla med sig på planen i affären, från säljare till intressenter och köpare. När alla är nöjda kan han bocka av förmedlingen som en vinst i protokollet!

Bakgrund: Ante har under åren som mäklare kammat hem olika priser bland annat inom kategorierna ”Nöjdast Kunder” och ”Årets Mäklare”. Han har också nominerats till ”Årets Mäklarprofil” av Mäklarsamfundet, framröstad som en av tre personer i branschen i landet. Han grundade Bostad&Co 2014 då han sökte en egen väg till hur han ville se ut och verka som fastighetsmäklare.

Ante Nilsson

Andreas Ante Nilsson, Bostad&Co i Halmstad

Kalle Svensson
______

“Kalle uppfyllde alla krav jag satt upp för en bra mäklare”
Säljare Spjutspetsvägen, Snöstorp

Kalle Svensson är tidigare cyklist på elitnivå, men som mäklare är han sällan ute och cyklar! Kalle är fokuserad, van att slipa på detaljerna och har ett driv som snabbt tar honom framåt. Han lutar sig tryggt mot lagar och paragrafer och ser till att hjulen snurrar i förmedlingen. Åren som mäklare har givit kunskaper om marknaden, olika typer av bostäder, situationer och människor. Det har gjort honom trygg inför det stora uppdrag som en förmedling innebär. Kalles ordningssinne är till gagn för alla på kontoret också, han är den som ser att blommorna behöver vatten och som ser till att alla mår bra.

Bakgrund: Kalle har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006. Han arbetade som mäklarassistent under de två åren han studerade till mäklare och kommer ursprungligen från försäkringsvärlden efter det han lagt kockhatten på hyllan. Idag är han delägare på Bostad&Co

Kontakta Kalle

Kalle Svensson

Henric Johansson
______

“Proffessionellt och tryggt med vänligt och trevligt bemötande.”
Säljare Egon Östlunds Gata, Nissastrand

Som före detta volleybollspelare i Halmstad Hylte Volley och Falkenberg är vår mäklare Henric Johansson van att hålla bollarna i luften. Efter en lång och aktiv karriär, som genererade totalt nio elitseriesäsonger, tre SM-guld och ett 50-tal landskamper har han nu valt att lägga ner volleybollen. Istället bollar han bostadsrättsaffärer med van och skicklig hand. Han är den i Halmstad som sålt flest bostadsrätter och vi är glada och stolta över att ha honom hos oss på Bostad&Co. Inte bara för att han är skicklig och kunnig, utan även för att han är en kul kille som definitivt höjer stämningen på kontoret! Med en vinnares driv har han lagt energin på att lära sig allt som är värt att veta om Halmstads bostadsrättsföreningar. Han har en oslagbar koll och säger själv att ”det känns förtroendefullt att kunna lägga särskild kraft på förmedlingen av bostadsrätter”. För dig som säljare innebär det naturligtvis en trygg förmedling, både för dig och för den som köper din bostad.

Bakgrund: Henric är delägare på Bostad&Co och har specialiserat sig som bostadsrättsmäklare sedan 2007.

Kontakta Henric

Henric Hence Johansson, Bostad&Co i Halmstad

Jessika Nilsson
______

”Viktig kugge i hjulet på kontoret.”
Kollegorna

Jessika Nilsson saknar elitidrottsbakgrund. Det betyder inte att inte idrotten står henne varmt om hjärtat eller att hon saknar vinnarskalle! Hon brinner för marknadsföring och har ställt siktet högt som ansvarig för denna. För att kanalisera energi tränar hon på gym, spelar mer än gärna padel och springer en runda när tillfälle ges. Trots att hon inte gillar att springa lopp har hon genomfört ett maraton ”bara för att se om det går”. Hon verkar hinna hur mycket som helst och skriver noveller, målar tavlor och fotograferar gärna när tillfälle ges på fritiden!

Bakgrund: Jessika är registrerad fastighetsmäklare men trivs bäst i bakgrunden. Marknadsföring är hennes huvudsyssla idag efter att ha sålt bioreklam, arbetat som eventkoordinator, privatrådgivare med fokus på bolån och samlat på sig erfarenheter i alla möjliga andra sammanhang. Hon är fru till Ante Nilsson på kontoret.

jessika nilsson
Kvinna bär flyttlådor, hunden sitter på stolen, mannen och flickan flyttar möbler

VI HJÄLPER DIG

______

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker på att du gör rätt genom din bostadskarriär.

För vi är ju inte bara här och nu. Vi finns kvar genom livets alla skeden!

VAD ANDRA SÄGER OM OSS
______

Vi är genuint intresserade av människor och deras boendesituation. Kanske är det därför man gillar oss?

VÅRA ENGAGEMANG & NÄTVERK

_________

Idrott & sport ligger oss varmt om hjärtat. Vi vet hur  viktigt rörelse och föreningsliv är för människan, hur det  för oss samman och får oss att må bra. Det är därför vi  stöttar idrottsföreningar lite extra på vårt kontor!

 

Vi gillar också att träffa folk och att nätverka. Vill du veta var du säkrast hittar oss? Läs mer..

VÄRDERING

_______________

Det är inte lätt att veta var man ska börja när man vill byta bostad. Vi hjälper dig! Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter – så kontaktar vi dig för att boka en tid!

Av oss får du en fri marknadsvärdering och goda råd – helt förutsättningslöst!