Bostad&Co badlakan vid poolen
Bostad&Co badlakan i Thailand
be your brand - kents profilreklam tegelbyggnad lokstallarna

Be your brand med Kents

”Be your brand” säger man på Kents och ser till att leverera profilprodukter i form av presenter och give aways till våra kunder. Särskilt uppskattade har våra handdukar/badlakan blivit. Med god kvalitet utan att varken noppa eller tråda ur sig använder vi gärna dessa själva och vi får bara positiva signaler från alla som har dem! (Hur många som hört av sig för att få en har vi tappat räkningen över.) Precis lagom stora att ha med sig till stranden är de och bilder på dem har trillat in från världens alla hörn – se bilderna bland annat från vår sommartävling 2016 till exempel! Jätteroligt!

Bildgalleri

Bildgalleri kallbad och mössor

Så här säger Kents om sig själva:

Vår målsättning är att ge våra kunder en genomtänkt och klar profilering, vi hjälper er att marknadsföra ert företag och ert varumärke. Kents är ett kreativt företag som arbetar från idé och förslag till färdig produkt. Med över 20 års erfarenhet av att profilera företag och varumärken vet vi att vi är bäst när det gäller!

Vi är det största profilföretaget i Halland och vi finns i Halmstad och i Falkenberg. Kents ingår i New Wave Profile, skandinaviens största kedja för profilkläder och profilreklam. Vi har eget tryckeri och broderi vilket bidrar till en snabb och hög servicegrad och leveranssäkerhet. Vår personal har stor kunskap om vårt breda sortiment och vi jobbar endast med godkända produkter från etablerade varumärken och leverantörer som följer CSR. Välkommen till oss för att få tips, idéer och inspiration på hur vi kan hjälpa er att marknadsföra er!

Bonusfakta

Kents har också tagit fram paraplyer, kläder, mössor, badbollar och you name it till oss. De välkomnar oss till mingel och tar alltid hand om oss och hjälper oss på bästa sätt. Därför vill vi gärna rekommendera dem vidare till alla som behöver profilprodukter i någon form!