små vita blommor i lång gräsmatta
Halmstads Stenhus
trift blomma vid kusten
Halmstads Stenhus

Gediget samarbete med Halmstads Stenhus

Vi är glada att kunna säga att vi samarbetar med Halmstads Stenhus i bostadsrättsprojekten Rosencrantzen i Hemmeslöv/Båstad, på Vallås och i Fyllinge – samt villaprojekt i Ranagård. Vi har även samarbete på den kommersiella sidan via vårt systerföretag Industriförmedling!

Bildgalleri

Om sig själva säger Halmstads Stenhus så här:

Allt fler upptäcker fördelarna med stenhus och önskan att få bygga sitt eget hus har ökat markant. Vi drivs av övertygelsen att ett stenhus ger det bästa boendet. Vårt koncept med högkvalitativa, skräddarsydda och prisvärda hus gör dem tillgängliga för fler. Idén grundar sig på att hålla byggprocessen rationell och okomplicerad samt att ha en lokal förankring och ett nära samarbete med våra utvalda hantverkare och leverantörer.

Genom att våra hus platsbyggs och anpassas efter tomt, önskemål och ekonomiska ramar kommer du som kund få en god inblick och möjlighet att påverka. Allt ifrån er familjesituation, funktion och drömmar.

Ett stenhus är inte bara tilltalande för ögat utan uppfattas och upplevs med flera andra sinnen. Detta, tillsammans med de positiva egenskaper ett stenhus har, skapar den helhet som många eftersträvar.

Stenhusets konstruktion brinner, möglar eller ruttnar inte. Det bidrar till ett bra inomhusklimat, är energieffektivt och ger ett ljudmässigt lugn i hela huset. Att äga ett stenhus har flera andra bestående och praktiska värden utöver att det är tryggt vid brand och inbrott. Ett stenhus är också sunt, alltifrån tillverkning till boende. Det är även ekonomiskt, såväl vid uppförandet som under resten av din tid i huset.

Lättbetong har en utmärkt isoleringsförmåga som gör att stenhus med enkla medel blir ett energisnålt hus. Minimalt underhåll, låga driftkostnader och en god värdestegring gör våra stenhus till ett ekonomiskt val även på längre sikt. Man får också ett naturligt inomhusklimat genom egenskapen stenen har att magasinera värme. Temperaturen i huset blir jämn och behaglig och det är varmt på vintern och svalt på sommaren. Husets stomme har en låg klimatpåverkan och är 100% återvinningsbar.

Bonusfakta

Halmstads Stenhus koncept med högkvalitativa, skräddarsydda och prisvärda hus gör dem tillgängliga för fler. Idén grundar sig på att hålla byggprocessen rationell och okomplicerad samt att ha en lokal förankring och ett nära samarbete med våra utvalda hantverkare och leverantörer.