Glöm inte växterna i stylingen, de ger liv till alla utrymmen - här i allrum med bastu
Bostadsfoto - snygga stilleben gör sig på bild!
En färsk blomma på bordet och balanserade bilder förstärker stylingen
Stilig arbetsplats i sovrum i svart och vitt

xcLens levererar våra excellenta bilder

Vi samarbetar med Fredrik Andersson på xcLens sedan många år. Tillsammans har vi arbetat fram ett bildmanér som vi är väldigt glada för och stolta över! Fredrik ger alltid det lilla extra.

Bildgalleri

xcLens uttalas excellence – kreativt va? Och det är han, vår fotograf Fredrik Andersson. Hans vision är att ta bostadsbilder du känner igen dig i på plats. Han är innovativ och framåt när det kommer till att hitta på nya fotografiska idéer. Bland annat var han först i Sverige med att flygfilma bostäder åt mäklare och våra små filmer till Instagram och Facebook har han också varit snabb på bollen med. Den kanske roligaste tjänsten han erbjuder oss just nu är 3D-fotografering (som du kan läsa mer om här) – något som verkligen är en snackis bland våra intressenter!

Fredrik skapar också våra filmer till Youtube och vi har haft olika typer av dessa genom åren. Vi tycker om att på något sätt visa bostaden i rörlig form. Ibland är flygfilm det bästa, ibland inte. Ibland är ett svep genom bostaden det bästa och ibland bara ett bildspel.

Bonusfakta

Fredrik spanar alltid efter ny fototeknik och nya lösningar. Han har nästan alltid någon ny kamera, drönare eller ny lins på gång!