Damm vid minigolfbana Tylöskogen
Folk i motljus en sommarkväll i Tylösand
Fötter runt ett minigolf-hål Tylöskogen
Pojke som spelar minigolf Tylösand Halmstad

Minigolf roar stora och små

Att Halmstad är en golfstad är ingen nyhet. Men här finns också små minigolfbanor lite överallt, särskilt på campingarna där vi är vana att finna dem. Vi har plockat ut några vi tycker sticker ut lite extra i stan!

Japans Golfbanor på Östra Stranden firade 2017 hela 70 år! Här spelar du på två charmiga 18-hålsbanor och fikar på våfflor eller tar en glass mellan varven, vill man avslutar man med en pizza. Japans signum är ”rena banor” tack vare gummimattor istället för filtmattor som beklädnad.Sedan några år finns det en inomhusbana på Skallebackavägen i Flygstaden i samma regi. Nu kan du därför spela minigolf året runt, oavsett väder!

Punch Äventyrsgolf på konstgräs är både annorlunda och lite kul. Vattenhinder, buskar och kuperade banor ”klippta” som en riktigt golfbana, med bunkrar och allt – minigolf helt enkelt! Ta med vännerna och utmana innehavaren av banrekordet 32 poäng på de 12 hålen! Efteråt är det rätt nice att slå sig ner i baren eller kring middagsbordet i restaurangen!

Steninge Minigolfbana är ett charmigt inslag bland villorna på Iglasjövägen (gå bara rakt upp från Göstas så ser ni trädgården på vänster sida lite längre upp på vägen.) Öppet sommartid.

Black Pearl Golf hittar vi på Halmstads Aktivitetscenter. Här spelar man utan skor i en blacklight miljö. Svart och lysande tänker vi och uppmanar att testa den annorlunda varianten av minigolf!